Tyčový mixér 1500 W set TM5500

Tyčový mixér Concept TM5500 s příkonem 1500 W mixuje, šlehá, míchá, seká, drtí a strouhá. Je vybaven food processorem, chopperem, spiralizérem, šlehacími metlami, nástavcem na pyré, tyčovým nástavcem, napěňovací metlou, smoothie makerem a šlehací nádobou s víkem.

Výrobce
Roboty, šlehače, mixéry
Kód

tm5500

Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 499 Kč
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

    Podrobnosti o produktu

    Tyčový mixér 1500 W Concept TM5500 set

    EXTRA výkon

    Flexibilní spirálový kabel

    Bohaté příslušenství

    Mimořádně výkonný a všestranný pomocník

    Mixuje, šlehá, míchá, seká, drtí, strouhá. Tyčový mixér Concept TM5500 zvládne vše. S vysoce výkonným 1500 W motorem patří mezi nejsilnější tyčové mixéry na trhu. Nic ho nezastaví a s lehkostí si poradí i s nejtvrdšími surovinami, jako jsou ořechy, mražené potraviny nebo led. Ulehčete si život v kuchyni s tyčovým mixérem, který vám bude vždy při ruce.

    Perfektně padne do ruky

    Tyčový mixér TM5500 můžete pohodlně ovládat jednou rukou. Designově podsvícená tlačítka nabízí volbu ze dvou režimů s možností plynulého nastavení rychlosti. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se mixér dobře drží. Velmi jednoduchá je i výměna příslušenství pomocí jednoho tlačítka. Všechny součásti mixéru, které přicházejí do kontaktu se surovinami, jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Jednotlivé nádoby a sekací nože můžete umývat v myčce nádobí.

    Flexibilní spirálovitý kabel pro komfortnější obsluhu

    Mixér disponuje přívodním spirálovitým kabelem, který vám nebude při práci nikde překážet. V případě potřeby se lehce natáhne, takže vám poskytne dostatek prostoru, a poté se opět zkroutí do původního tvaru.

    Spiralizér vytvoří z obyčejného neobyčejné

    Se spiralizérem připravíte během okamžiku originální a zdravé přílohy. Díky 3 vyměnitelným nástavcům si poradí s ovocnými a zeleninovými nudlemi, špagetami nebo spirálovými plátky. Spiralizér vám pomůže vytvořit z obyčejné zeleniny atraktivní přílohu, které nikdo neodolá. To ocení zejména milovníci zdravého životního stylu i rodiče malých dětí, které si hravé tvary zamilují.

    Smoothie, které si můžete vzít kamkoliv s sebou

    Díky smoothie nádobě se sekacím nástavcem můžete jednoduše tyčový mixér TM5500 proměnit na smoothie maker. V okamžiku si tak připravíte zdravé smoothie, mléčný koktejl nebo osvěžující ledovou kávu. Součástí balení je také víčko s uzavíratelným pítkem, díky kterému nádobu lehce přeměníte na běžnou lahev na pití, kterou si můžete vložit do lednice nebo si ji vzít kamkoliv s sebou – do práce i za sportem. Smoothie nádoba je vyrobena z tritanu, který je velice pevný, lehký, snadno omyvatelný a odolný vůči teplu.

    Napěňovač mléka udělá z vaší kávy opravdový požitek

    Milujete cappuccino, café latte nebo ledovou kávu či horkou čokoládu? Pokud ano, napěňovač mléka by ve vaší kuchyni neměl chybět. Během několika vteřin s ním připravíte sametově jemnou mléčnou pěnu, která pozvedne vaši kávu na opravdový baristický zážitek.

    Chopper rozdrtí ořechy i led

    Chcete mít cibulku nakrájenou najemno bez námahy a slz? Nebo potřebujete nasekat ořechy do oblíbeného dezertu? Nechte to na chopperu, který vám urychlí a usnadní vaše přípravy v kuchyni. Během okamžiku naseká zeleninu, ovoce, bylinky, sýry, maso, ořechy nebo nadrtí led do vašeho nápoje.

    Food processor – velký chopper a struhadlo v jednom

    Pokud potřebujete zpracovat větší množství potravin, které by se do chopperu nevešly, můžete využít food procesor s objemem nádoby 1,5 l. Během chvilky nasekáte cibuli, zeleninu nebo třeba maso na domácí tatarák pro sebe i přátele. Food procesor můžete využít také jako struhadlo na jemné a hrubé strouhání nebo krájení tenkých plátků.

    Nástavec na přípravu jemného pyré

    Nástavec na pyré je vhodný na zpracování vařených brambor, mrkve, dýně a jiné zeleniny či ovoce. Připravíte s ním jemné pyré pro vaše nejmenší nebo chutnou přílohu k hlavnímu chodu.

    Tyčový mixér - mixuje horké i studené

    Tyčový nástavec se 4 nerezovými noži se postará o jemnou konzistenci vašich omáček, krémových polévek, domácí majonézy nebo dětských příkrmů. Můžete s ním mixovat horké pokrmy přímo v hrnci a poté je za tepla rovnou servírovat.

    Šlehač, se kterým připravíte nadýchanou šlehačku i skvěle zpracovaná těsta

    Ke šlehání můžete využít jednoduché nebo dvojité šlehací metly. Jednoduchá metla je ideální na šlehání šlehačky, bílků nebo smetanových krémů. Dvojitá šlehací metla pomůže s přípravou pomazánek, máslových krémů a lehkých těst na přípravu palačinek, vaflí nebo piškotových dezertů.

    Technické parametry:

    • EXTRA příkon: 1500 W
    • Počet režimů: 2 (normal + turbo) s možností regulace otáček
    • Podsvícená tlačítka
    • Plastové pouzdro s přední zdobenou nerezovou deskou
    • Snadná montáž demontáž jedním kliknutím
    • Silné a odolné ostré čepele z nerezové oceli se 4 noži
    • Flexibilní spirálový kabel pro komfortní obsluhu

    Příslušenství:

    • Food processor (1500 ml)
    • Chopper (600 ml)
    • Spiralizér se 3 nástavci
    • Tyčový nástavec se 4 noži
    • Nástavec na pyré
    • Šlehací metla
    • Dvojitá šlehací metla (vhodná i na těsta)
    • Napěňovač mléka
    • Smoothie maker (tritan) se sekacím nástavcem
    • Šlehací nádoba s víkem

    Produkt manažer:

    Markéta INFO Petruželková,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Balónová metla ANO
    Ergonomický tvar rukojeti ANO
    Funkce PULSE/TURBO ANO
    Hloubka (cm) 5,5
    Chopper (ml) 600
    Materiál mixovacího nástavce Nerez
    Mixovací nádoba (ml) 800
    Odnímatelný mixovací nástavec ANO
    Plynulá regulace otáček ANO
    Počet nožů 4
    Počet rychlostí 22
    Protiskluzová rukojeť ANO
    Stojánek NE
    Šířka (cm) 5,5
    Výška (cm) 41
    Příkon (W) 1500
    Hmotnost (kg) 1,2

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: