Nové robotické vysavače: VR3400 s 3D technologií a VR3350 s ultra SLIM výškou

12.03.2024

V dnešním článku si představíme novinky v kategorii robotických vysavačů. Jedná se o modely VR3400 s 3D laserovou technologií a VR3350 s automatickým vysypáváním zásobníku a extra nízkým profilem. 

.


.

Robotický vysavač s mopem 2 v 1 Laser 3D Concept VR3400 Real Force

Pokročilá laserová navigace Triple Laser Beam 3D

.

Robotický vysavač Concept VR3400 je vybaven pokročilou navigací 3D visiOne Technology, která v sobě kombinuje hlavní výhody laserové a kamerové technologie. Přesnou mapu domácnosti s rozpoznáním jednotlivých místností uloží do mobilní aplikace. Během úklidu dosahuje mimořádného výkonu na všech podlahách, včetně koberců. Pokud se chcete o této technologii dozvědět více, přečtěte si náš článek "3D VisiOne technologie a její výhody".

Trojrozměrné rozpoznávání i malých předmětů

.

K orientaci v prostoru využívá dva laserové skenovací systémy. Prvním je TOF senzor, který snímá odražený paprsek od zdi a okolních předmětů k vytvoření přesné mapy domácnosti včetně rozpoznání jednotlivých místností. Druhým laserovým systémem je Triple Laser Beam s trojrozměrným rozpoznáním předmětů. Na rozdíl od běžných laserových robotů se vám s VR3400 3D nestane, že se během úklidu zasekne o zapomenutou ponožku nebo bačkoru, rozlije misku s vodou nebo strhne dlouhou záclonu. Rozpozná většinu věcí, které se mohou v běžné domácnosti na zemi nacházet a tomu uzpůsobí trasu úklidu. A to i bez kamery. Tu nahrazují tři laserové senzory, které „vidí stejně dobře“, avšak bez rizika ztráty soukromí nebo zneužití citlivých informací. Spojení kamery a internetového připojení může být totiž lehce zneužito třetími osobami, které pak mohou v reálném čase sledovat vše, co se u vás doma děje. S 3D robotickým vysavačem Concept VR3400 bude váš domov v naprostém bezpečí.

Automatické rozpoznání koberců

.

Robotický vysavač VR3400 je vybaven funkcí Carpet turbo, která se aktivuje při nájezdu na koberec. Tato funkce automaticky zvýší sací výkon na maximum pro zajištění vysoce efektivního úklidu. Po návratu na tvrdé podlahy se robot vrátí k původnímu výkonu. Funkce Carpet turbo je aktivní pouze v případě nasazeného prachového zásobníku.

.

Pokud má robot nasazen mopovací nástavec dokáže díky speciálním čidlům detekovat koberce, takže během mopování před nimi včas zastaví a objede je. Už nemusíte tedy nastavovat zakázané zóny před každým vytíráním.

.


.

Robotický vysavač s mopem 2 v 1 Laser Concept VR3350 Perfect Clean

Ultra SLIM profil

.

Mezi hlavní výhodu robotického vysavače Concept VR3350 patří jeho Ultra SLIM profil. Oproti obdobným modelům má laserovou hlavu umístěnou uvnitř těla, takže dosahuje celkové výšky pouhých 7,6 cm. Díky tomu pohodlně odstraní prach a nečistoty i pod nízkým nábytkem.

.

Maximálně samostatný s funkcí automatického vysypávání prachu

.

Chcete, aby váš robot byl maximálně samostatný? Využijte funkci pro plánování úklidu. Robot se v nastavený čas spustí a uklidí přesně podle plánu. Po dokončení úklidu se vrátí do stanice a automaticky vyprázdní prachový zásobník do sáčku uvnitř stanice. Nemusíte se tedy o nic starat, robot vše zvládne sám a úklid vždy dokončí. V případě slabé baterie vyhledá nabíjecí stanici a po nabití pokračuje v úklidu tam, kde přestal.

Co umí oba modely?

  • Vysávat a vytírat pomocí elektronicky řízeného dávkování vody
  • Automaticky rozpoznat jednotlivé místnosti s funkcí RoomPlan 3.0
  • Uložit až 5 map, takže jsou vhodné i pro vícepatrové domácnosti
  • Automaticky zvýšit sací sílu na maximum na koberci s funkcí Carpet turbo
  • Dokončit jakýkoliv úklid díky funkci automatického pokračování v úklidu, pokud se během uklízení vybijí
  • Rozpoznat schody a zamezit pádu
  • Mluvit ČESKY
  • Reagovat na hlasové pokyny prostřednictvím hlasových asistentů Amazon Alexa a Google Home

Využijte akce 60 dní na vrácení peněz

.

Zaujali vás nové vysavače a rádi byste si je vyzkoušeli? Nyní můžete na oba modely využít akci "Garance 60 dní na vrácení peněz". Po zakoupení vysavače získáte 60 dní na to, abyste si ho důkladně vyzkoušeli a zjistili, jestli vám bude vyhovovat. Pokud ne, můžete ho bez udání důvodů vrátit a my vám vrátíme peníze.  Více informací k akci naleznete na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".