Nerezové dřezy s NANO technologií

15.04.2024

Moderní kuchyně jsou centrem aktivit a společenského života v domácnosti. Proto je důležité mít vybavení, které nejenže dobře vypadá, ale také je funkční a odolné. V dnešním článku se zaměříme na nerezové dřezy, které v sobě kombinují eleganci, vysokou odolnost a inovativní technologie.

NANO technologie a její hlavní výhody

.

Nerezové dřezy Concept jsou vybaveny nano technologií, která zvyšuje jejich odolnost a zlepšuje schopnost odolávat skvrnám a špíně. Díky nanovrstvě jsou tyto dřezy odolné vůči poškrábání a zůstávají dlouhodobě krásné a čisté. Nano technologie také usnadňuje údržbu, protože voda a nečistoty snadno sklouznou po povrchu dřezu, což znamená méně úsilí při čištění.

.

Odolnost proti skvrnám

Nano povrchová úprava vytváří ochrannou vrstvu, která odolává skvrnám a usazeninám, což usnadňuje údržbu dřezu a udržuje ho v čistotě.

.

Hydrofobní povrch

Nano povrch odpuzuje vodu a zabraňuje tvorbě vodních skvrn, což usnadňuje čištění a udržuje dřez čistým a suchým.

.

Ochrana proti poškrábání

Tato technologie může také chránit dřez před drobným poškrábáním a otiskům prstů, čímž zachovává jeho estetický vzhled.

.

Delší životnost

Díky odolnosti proti skvrnám a poškrábání může být nerezový dřez s nano povrchovou úpravou trvanlivější a lépe zachovávat svůj původní vzhled.

.

Hygieničnost

Nano povrchy mohou také přispívat k lepší hygieně, protože méně usazenin a bakterií se udržuje na povrchu, což znamená, že je snazší udržovat dřez čistým a bezpečným pro používání.

PVD coat

.

Další inovací, kterou nabízí nerezové dřezy Concept, je PVD povlak. PVD (Physical Vapor Deposition) je proces, při kterém se tenká vrstva materiálu nanáší na povrch dřezu za použití vysokých teplot a vakua. Tento povlak poskytuje nejen estetický dojem, ale také zvyšuje odolnost a odolává poškrábání a opotřebení. PVD povlakováním jsou opatřeny všechny nerezové dřezy v designu tmavého nerezu.

.


.

.


.

Povrchová úprava pískováním

.

Kromě nano technologie a PVD povlaku jsou nerezové dřezy Concept také dokončeny pomocí techniky pískování, což jim dodává matný a elegantní vzhled. Tato technika nejenže zlepšuje estetiku dřezu, ale také snižuje odlesky a otisky prstů, což znamená, že dřez bude vypadat elegantně i po dlouhodobém používání.

Hlavní výhody nerezových dřezů Concept:

  • Kvalitní zpracování – nerezová ocel AISI304, NANO technologie, PVC coat, pískování
  • Vysoká odolnost – proti poškrábání, opotřebení, otěru, vysokým teplotám, korozi, chemickým látkám
  • Dlouhá životnost – dřezy si dlouhodobě uchovají původní vzhled
  • Výborné zvukově-izolační vlastnosti – technologie Noise absorb absorbuje zvuky, minimalizuje vibrace a rezonance
  • Snadno čistitelné – moderní technologie a rohový rádius R10 minimalizují usazování nečistot a usnadňují údržbu

.

Integrovaný dávkovač saponátu

.

Součástí nerezových dřezů Concept DNN1045ds a DNN1045ss je integrovaný dávkovač saponátu, který přináší kombinaci pohodlí, estetiky a přispívá k lepšímu uživatelskému zážitku.

Nerezové dřezy Concept s nano technologií, PVD povlakem a pískováním představují dokonalou kombinaci elegantního designu, odolnosti a inovativních technologií. Tyto dřezy jsou ideální volbou pro každou moderní kuchyň, která hledá vysoce kvalitní a funkční vybavení. 

.


.

.


.

Možnosti umístění nerezových dřezů Concept

.

Zatímco modely DNN1045 nabízejí standardní uchycení na pracovní desku, modely DNN1060 můžete umístit hned třemi způsoby. Využít můžete nejběžnější horní montáž, spodní montáž nebo je zabudovat do roviny s pracovní deskou.