Epiluj a pomáhej: podporujeme sbírku "Lepí život pro Kubíka a Matýska"

Top novinka

U příležitosti 33. výročí založení společnosti jsme se rozhodli podpořit dobrou věc. Část peněz z prodeje našich oblíbených IPL epilátorů darujeme na dobročinnou sbírku Donio: Lepší život pro Kubíka a Matýska

.

Jsme patronem sbírky Donio "Lepší život pro Kubíka a Matýska"

.

Jsme velice rádi, že vám můžeme představit náš nový projekt "Epiluj a pomáhej", který spojuje krásu a dobročinnost. Část peněz z prodeje našich oblíbených IPL epilátorů Concept darujeme na dobrou věc. Jako patron dobročinné sbírky Donio jsme se rozhodli podpořit projekt "Lepší život pro Kubíka a Matýska". 

Kubík a Matýsek jsou bratři, kteří se ocitli v nepříznivých životních podmínkách. Každý z nich má svůj unikátní příběh plný výzev a překážek. Kubík se narodil v termínu 26+0 s váhou pouhých 780 g, byla mu diagnostikována porucha autistického spektra, těžká mentální retardace a onemocnění sítnice agresivní formy, kdy na jedno oko nevidí vůbec a na druhé pouhé stíny. Je plně závislý na pomoci svých blízkých. Starší Matýsek se potýká s ADHD, poruchou autistického spektra a opožděným vývojem. 

.

Společně s Donio.cz jsme se rozhodli, že nebudeme jen pasivně přihlížet jejich osudu, ale finančně přispějeme ke zlepšení jejich životních podmínek. Vybrané finanční prostředky pomohou chlapcům k lepšímu životu a cestě kupředu. Budou použity na nákup auta, postele, zádržného systému a dalších kompenzačních pomůcek, které rodina nutně potřebuje.

Rádi byste také pomohli?

.

Zapojit do sbírky se může úplně každý:

.

Sdílením mezi svými přáteli, protože čím více lidí se o sbírce dozví, tím větší pomoc můžeme společně poskytnou.

.

Finančním darem v jakékoliv výši.

.

Nákupem IPL epilátoru Concept v termínu od 17.4. do 30.6.2024, díky kterému získáte nejen skvělý produkt, ale současně přispějete chlapcům na lepší budoucnost. Jako bohus získáte ještě jeden rok záruky zdarma, takže máte po dobu 3 let jistotu bezplatné opravy nebo výměny za nový model.

.

Pokud vám není jejich příběh lhostejný a rádi byste chlapce a jejich rodinu také podpořili, mrkněte na naše stránky „Lepší život pro Kubíka a Matýska“, kde se dozvíte bližší informace.

.

Chcete se zaregistrovat do akce "3 roky záruka"?

.

Koupili jste si nový IPL epilátor Concept a rádi byste využili akci na prodlouženou záruku? Zaregistrujte se prostřednictvím registračního formuláře na stránce "Chytře vymyšlené výhody". Zde naleznete i podrobné podmínky akce.