Designová linie White

Designová linie White

Designová linie White

Zahalte svou kuchyň do ledově bílé, která dodá vašemu domovu jemnost a svěžest, a doplňte si ji o spotřebiče Concept z designové linie White v provedení bílého skla.

Jaké spotřebiče si z designové linie White mohu pořídit?

V designové linii White naleznete všechny spotřebiče, které jsou v kuchyni zapotřebí. Lednice, digestoře, varné desky nebo trouby nejdete rovnou v několika modelech, taky ale narazíte na malé spotřebiče, jako jsou rychlovarné konvice nebo topinkovače, které podtrhnou design vaší kuchyně.

Americké lednice dvoudveřové, třídveřové a čtyřdveřové se stanou vaším největším parťákem v kuchyni, kde budete skrývat ty největší pochoutky pro váš žaludek. Vyberte si tu, která má dostatek prostoru a funkce, které vám usnadní práci.

Elektrické trouby v bílém provedení jsou doplněny o světle nerezové prvky, které k sobě přirozeně ladí. Rozhodovat se můžete mezi moderním dotykovým displejem a klasickými otočnými knoflíky.

Mikrovlnné trouby vestavná se může pyšnit svým intuitivním dotykovým ovládáním a možností se perfektně sjednotit s elektrickou troubou, kterou můžete mít vbudovanou pod tou mikrovlnnou.

Varné desky plynové a indukční jsou nepostradatelným spotřebičem do každé kuchyně. Plynová deska je moderní a krásný kousek, který dodá kuchyni na osobitosti a indukční deska naopak zapadne do kuchyně, jako by tam nebyla. Funkčně jsou obě skvělé, záleží pouze na vaší preferenci.

Digestoře komínové a výsuvné zneškodní i minimum páry, který během vaření vytvoříte. Mezi komínovými a výsuvnými se rozhodujte podle velikosti kuchyně, máte-li kuchyň větší sáhněte po komínových digestořích a v případě malé kuchyně si skvěle postačíte s výsuvnou. Ty určitě patří mezi ty méně nápadné, což neplatí pro komínové, které se stanou královnami kuchyně. Nemusíte mít ale strach, jejich moderní provedení se vám bude líbit.

Rychlovarné konvice plastové a nerezové potřebují taky ladit k vaší kuchyni, a proto v našem sortimentu naleznete jemně bílé konvice, které váš design perfektně podpoří.

Topinkovače, odšťavňovače a kuchyňské váhy, to jsou další malé spotřebiče, které si můžete vybrat v bílé barvě a sladit je se zbytkem spotřebičů. Nemusíte se ostýchat je ponechat na kuchyňské lince, protože budou ozdobou vaší kuchyně.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s bílými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s bílými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Pozn.: Odstín bílého skla se může z technologických důvodů u jednotlivých spotřebičů lišit.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

42 produktů
3 stránky

Položek na stránku:

 
 

Indukční deska flexi IDV5660wh WHITE

Indukční deska Concept IDV5660wh v designu bílého skla nabízí rychlé a úsporné vaření, 2 prostorné flexi zóny, intuitivní dotykové ovládání se sliderem a možnost zabudování do roviny s pracovní deskou.

13 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba ETV8560wh WHITE

Elektrická trouba EVT8560wh z designové řady White vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 14 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

13 999 Kč 

s DPH

Indukční deska IDV4260wh WHITE

Indukční deska Concept IDV4260wh s novou technologií plynulého vaření vyniká moderním designem s minimalistickým potiskem. Nabízí 4 varné zóny, moderní dotykové ovládání, funkci powerbooster, časovač a dětskou pojistku.

9 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba ETV7460wh WHITE

Elektrická vestavná trouba Concept EV7460wh v elegantním designu bílého skla nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu. Je vybavena teleskopickými výsuvy a nabízí velký vnitřní objem 70 l.

9 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř OPK5490wh WHITE

Odsavač par komínový Concept OPK5490wh z designové linie WHITE v šířce 90 cm nabízí max. výkon 800 m3/h. Disponuje 3 stupni odtahu, možností recirkulace, dotykovým ovládáním a úsporným LED osvětlením.

8 999 Kč 

s DPH

Vestavná mikrovlnná trouba MTV6925wh WHITE

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925wh z designové linie White nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

8 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř OPK5360wh WHITE

Odsavač par komínový Concept OPK5360wh disponuje max. výkonem 630 m3/h. Nabízí 3 stupně odtahu, možnost recirkulace, dotykové ovládání a úsporné LED osvětlení.

6 999 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT RM7010

Kuchyňský planetární robot Concept RM7010 ELEMENT s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů jsou zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

6 499 Kč 

s DPH

Plynová deska vestavná 60 cm PDV7460wh WHITE

Plynová deska PDV7460wh z linie WHITE je zpracována z kvalitního tvrzeného skla a nabízí 4 varné zóny včetně WOK hořáku, masivní litinové mřížky a praktické elektronické zapalování hořáků.

5 999 Kč 

s DPH

Odšťavňovač šnekový WHITE LO7066

Se šnekovým odšťavňovačem 3 v 1 LO7066 připravíte čerstvou šťávu, smoothie i studený dezert. Velký plnicí otvor pojme i celé plody. Díky dvoufázovému procesu odšťavňování získáte maximum šťávy a minimum odpadu.

5 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř OPK5160wh WHITE

Komínová digestoř Concept OPK5160wh v designu bílého skla disponuje maximálním výkonem 550 m3/h. Nabízí možnost nastavení výšky, recirkulaci, 3 stupně odtahu a úsporné LED osvětlení.

4 999 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO2050

Digitální sušička ovoce Concept SO2050 s výkonem 500 W disponuje 6 nerezovými síty, plynulou regulací teploty a časovačem, dotykovým ovládáním a rovnoměrným sušením bez nutnosti prohazování plat.

3 499 Kč 

s DPH

Výsuvná digestoř OPV3560wh WHITE

Výsuvný odsavač par Concept OPV3560wh z designové linie White nabízí výkon 300 m3/h. Disponuje 2 stupni odtahu, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

2 499 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO2030

Sušička ovoce Concept SO2030 s příkonem 520 W disponuje 7 transparentními platy, digitálním ovládáním, plynulým nastavením teploty od 35 – 70°C, časovačem a ventilátorem pro rovnoměrné sušení.

1 999 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO2020

Sušička ovoce RAW FOOD Concept SO2020 se speciálními RAW tácky umožňuje regulaci teploty od 35 – 70 °C. Je vybavena 9 transparentními platy, LED displejem, časovačem a ventilátorem pro rovnoměrné sušení.

1 999 Kč 

s DPH

Domácí pekárna PC5520

Pekárna chleba Concept PC5510 s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky.

1 799 Kč 

s DPH

Smoothie maker SM3391

Univerzální mixér SM3391 zastane práci několika různých spotřebičů. Připraví smoothie, pomazánky, přesnídávky, naseká ořechy, maso, nadrtí led, umele kávu, mák i koření. S příkonem 700 W zvládne vše na jedničku.

1 699 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice s regulací teploty 1,5 l Salt & Pepper RK3300

Digitální rychlovarná konvice RK3300 je vybavena regulací teploty a inovativním povrchem Cool Touch, díky kterému se nespálíte. Disponuje objemem 1,5 l, kvalitním konektorem STRIX a praktickou funkcí Keep Warm pro udržení teploty vody.

1 499 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice s regulací teploty 1,7 l RK3170

Dvouplášťová rychlovarná konvice RK3170 je vybavena regulací teploty a inovativním povrchem Cool Touch, díky kterému se nespálíte. Disponuje objemem 1,7 l, kvalitním konektorem a trojnásobnou bezpečnostní pojistkou.

1 399 Kč 

s DPH

Vakuovačka VA0010

Vakuová svářečka fólií Concept VA0010 prodlouží životnost vašich potravin. Součástí balení je 10 vakuovacích sáčků.

1 399 Kč 

s DPH