33 let Concept přináší až 33% SLEVY

15.03.2024

V letošním roce slavíme 33 let působení na trhu s domácími spotřebiči. Oslavte s námi tento významný milník a ulovte si slevu až 33 % na našem e-shopu a prodejnách Concept.

Concept slaví 33 let

.

V letošním roce slavíme 33. výročí existence na trhu s domácími spotřebiči. Za tu dobu jsme překonali mnoho výzev a přinesli řadu produktů, které odpovídají nejnovějším trendům a potřebám našich zákazníků. 

.

Od prvního spotřebiče nesoucího označení Concept v podobě ručního šlehače německé výroby Concept 100 plus dnes naleznete pod naší značkou široké portfolio elektrospotřebičů, které usnadňují a zpříjemňují každodenní život. A za tyto úspěchy vděčíme vám, našim zákazníkům. Jen díky vám si značka Concept vybudovala pevné místo na trhu a stala se neodmyslitelnou součástí mnoha domácností. Proto jsme si pro vás v letošním roce připravili plno atraktivních a zábavných narozeninových akcí, slev, soutěží a dárků, prostřednictvím kterých bychom vám rádi poděkovali za vaši důvěru a věrnost. 

.

.

SLEVY až 33 %

.

  • "NAROZENINY33" slevový kód pro slevu 33 % na vybrané spotřebiče
  • "NAROZENINY20" slevový kód pro již nezlevněné malé spotřebiče 
  • "NAROZENINY15" slevový kód pro již nezlevněné velké spotřebiče

.

.

Slevu můžete uplatnit na e-shopu v posledním kroku objednávky v poli "Slevové poukazy" nebo na zážitkových prodejnách Concept ve Zlíně a v Třebíči, kde si můžete zboží navíc prohlédnout a vyzkoušet. V rámci narozeninových slev získáte také dopravu zdarma na vše (kromě prémiové dopravy s Gebrueder Weise). Akce platí od 15. do 25. března 2024

.

Slevu nelze využít na zlevněné sety zboží, zboží s označením "2. jakost", na produkty se zlevněnou cenou, nelze ji kombinovat s jinými akcemi, dalšími slevovými kupóny a nevztahuje se na dopravu či poskytované služby.

.

Více informací naleznete na našich stránkách.