Jezdíme beze změn: elektrokoloběžky Concept osvobozeny od povinného ručení a navíc s extra slevou 23 %

04.04.2024

Elektrické koloběžky Concept jsou osvobozeny od povinnosti placení povinného ručení. Nový zákon o povinném ručení platný od 1.4.2024 se na žádný model značky Concept nevztahuje.

Elektrické koloběžky se stávají stále populárnějším prostředkem k pohybu. Nabízejí rychlou, úspornou a ekologickou možnost dopravy. Od 1.4.2024 však došlo ke změně legislativy, která mnohé majitele těchto oblíbených vozítek zasáhla. Na vybrané modely elektrokoloběžek se totiž nově začala vztahovat povinnost placení povinného ručení.

Elektrické koloběžky Concept jezdí beze změn

.

Pokud patříte mezi majitele elektrické koloběžky Concept, máte vyhráno. Nic se pro vás nemění a můžete v klidu jezdit dál bez jakýchkoliv změn. Všechny naše modely jsou totiž konstruovány tak, aby byly od povinnosti placení povinného ručení osvobozeny. Díky tomu ušetříte nejen své peníze, ale i čas spojený s administrativou. S elektrickou koloběžkou Concept nemusíte nic řešit.

.


.

.


.

EXTRA sleva na elektrické koloběžky Concept 

.

Na všechny elektrokoloběžky Concept nyní můžete získat EXTRA slevu 23 %. Tak neváhejte, sleva platí pouze do vyprodání zásob. 

Kdy máte povinnost platit povinné ručení za elektrickou koloběžku?

.

A pro koho tedy povinnost placení povinného ručení platí? Pro každého majitele elektrické koloběžky, která dosahuje níže uvedených parametrů:

.

  • přesahuje rychlost 25 km/h
  • nebo přesahuje rychlost 14 km/h a provozní hmotnost zároveň překračuje 25 kg