Designová linie Sinfonia

Designová linie Sinfonia

Designová linie Sinfonia

Nerezové spotřebiče s černými detaily, ty tvoří designovou linii Sinfonia. Tento nadčasový vzhled kuchyňských spotřebičů se skvěle hodí ke dřevěným skříňkám kuchyně. Díky propojení velkých i malých spotřebičů dojdete k dokonalé jednotě v materiálech i barvách.

Jaké spotřebiče jsou součástí designové linie Sinfonia?

Designovou linií Sinfonia si vybavíte úplně celou kuchyni a nezabere vám to mnoho času, protože všechny spotřebiče jsme pro vás již dokonale sladili předem při výrobě. Stačí si jen vybrat ty modely, které vám nejvíce vyhovují.

Americká lednice je největším spotřebičem, které v designové linii najdete. Mohou mít objem až 630 litrů, takže je to ideální volba pro velké rodiny, které potřebují uchovávat mnoho potravin v chladu. Vybírat můžete až ze čtyř typů lednic - dvoudveřové, třídveřové, čtyřdveřové a French door.

Lednice kombinovaná potěší všechny, kteří sice hledají klasiku, ale očekávají chytře vymyšlené funkce navíc. Může se jednat o nulovou zónu, ve které si nastavíte teplotu jakoukoliv chcete nebo o metal cooling, který dokáže rychleji dochlazovat prostředí lednice na nastavenou teplotu.

Digestoře komínové, ostrůvkové a výsuvné nabízejí širokou škálu výběru. Máte velkou kuchyň s ostrůvkem, na kterém je vbudovaná varná deska? Tak to je pro vás ideální ostrůvková digestoř. Komínový odsavač oceníte také ve velké kuchyni, ale je potřeba ho přidělat na zeď nad varnou desku. Do malých kuchyň jsou ideální výsuvné digestoře.

Elektrická trouba nesmí chybět v kuchyni správné hospodyňky, a ještě k tomu, když dokonale zapadne mezi další spotřebiče a není jako pěst na oko. Skvěle ji sladíte i s mikrovlnnou troubou, kterou můžete zabudovat hned nad tu elektrickou.

Ohřevná zásuvka je praktickým pomocníkem, který vám ohřeje nádobí těsně před podáváním pokrmu. Vbudovat si ji můžete kamkoliv, krásně sjednoceně to vypadá třeba pod elektrickou troubou.

Odšťavňovače, topinkovače, kuchyňské váh jsou malé spotřebiče, které jsou sladěny do designové linie Sinfonia. Nemusíte je tedy neustále schovávat do skříně, aby nešli vidět, ale můžete jim najít místo na lince, kde se budou náramně vyjímat.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s nerezovými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Pozn.: Z technologických důvodů se může barva u jednotlivých spotřebičů lišit.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

21 produktů
2 stránky

Položek na stránku:

 
 

Americká lednice LA6983ss SINFONIA

Americká lednice typu French door LA6983ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

31 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791ss SINFONIA

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791ss z designové linie Sinfonia je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383ss SINFONIA

Americká lednice Concept LA8383ss v nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia.

19 999 Kč 

s DPH

Kombinovaná trouba KTV4544 SINFONIA

Pokud řešíte každé místo v kuchyni, vestavná kombinovaná trouba Concept KTV4544, která zastane funkci mikrovlnné i horkovzdušné trouby, bude tou pravou volbou. Nabízí objem 44 l a široké příslušenství.

16 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6560ss SINFONIA

Lednice s mrazákem Concept LK6560ss z designové linie SINFONIA nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

15 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6660ss SINFONIA

Kombinovaná lednice Concept LK6660ss z řady Sinfonia nabízí celkový objem 378 l. Je vybavena moderními technologiemi vč. Total No Frost, metal cooling a alarmem nedovřených dveří.

14 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383 SINFONIA

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšedni design jsou hlavní předností Side by Side lednice LA7383. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

13 999 Kč 

s DPH

Ostrůvková digestoř OPO4590ss SINFONIA

Ostrůvkový odsavač par Concept OPO4590ss s dotykovým ovládáním vyniká extra výkonem a velmi tichým provozem. Nabízí 4 stupně odvětrávání, možnost odtahu i recirkulace a funkci nočního osvětlení.

11 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba ETV7460ss SINFONIA

Elektrická multifunkční trouba ETV7460ss z řady SINFONIA nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu, objem 70 l, katalytické vložky a praktické teleskopické výsuvy.

9 999 Kč 

s DPH

Ohřevná zásuvka 22 l OZ4022 SINFONIA

Ohřevnou zásuvku Concept OZ4022 perfektně sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia. Disponuje objemem 22 l, možností regulace teploty, teleskopickými pojezdy a 3 přednastavitelnými funkcemi - ohřev hrníčků, talířů a jídla.

7 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba ETV7360ss SINFONIA

Elektrická multifunkční trouba ETV7360ss z linie SINFONIA disponuje objemem 70 l a nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu.

7 999 Kč 

s DPH

Vestavná mikrovlnná trouba MTV3125 SINFONIA

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 z designové linie Sinfonia nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

6 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř OPK4690 SINFONIA

Odsavač par komínový 90 cm Concept OPK4690 z designové linie SINFONIA nabízí extra odtah 800 m3/h. Disponuje dotykovým ovládáním, úsporným LED osvětlením a možností odtahu i recirkulace.

6 999 Kč 

s DPH

Odšťavňovač šnekový SINFONIA LO7065

Se šnekovým odšťavňovačem 3 v 1 LO7065 připravíte čerstvou šťávu, smoothie i studený dezert. Velký plnicí otvor pojme i celé plody. Díky dvoufázovému procesu odšťavňování získáte maximum šťávy a minimum odpadu.

5 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř OPK4660 SINFONIA

Odsavač par komínový Concept OPK4660 z designové linie SINFONIA nabízí maximální odtah 630 m3/h. Disponuje dotykovým ovládáním, úsporným LED osvětlením a možností odtahu i recirkulace.

5 999 Kč 

s DPH

Výsuvná digestoř OPV3890 SINFONIA

Výsuvný odsavač par Concept OPV3890 je vestavný model s šířkou 90 cm. Vyniká výkonem 620 m3/h a je součástí designové linie Sinfonia. Nabízí 3 stupně odtahu, možnost recirkulace, dotykové ovládání a úsporné LED osvětlení.

4 999 Kč 

s DPH

Výsuvná digestoř OPV3860 SINFONIA

Vestavný výsuvný odsavač par Concept OPV3860 je součástí designové linie Sinfonia a vyniká výkonem 517 m3/h. Nabízí 3 stupně odtahu, možnost recirkulace, dotykové ovládání a úsporné LED osvětlení.

3 299 Kč 

s DPH

Výsuvná digestoř OPV3560 SINFONIA

Výsuvný odsavač par Concept OPV3560 z designové linie Sinfonia nabízí výkon 300 m3/h. Disponuje 2 stupni odtahu, možností recirkulace a úsporným LED osvětlením.

2 499 Kč 

s DPH

Odšťavňovač odstředivý digitální SINFONIA LO7070

Digitální odšťavňovač Concept LO7070 Sinfonia v atraktivním nerezovém designu oslní nejen svým designem, ale také kvalitním zpracováním. Je zárukou vysoké výtěžnosti a jednoduché obsluhy. Díky XXL otvoru pojme i celé plody.

2 299 Kč 

s DPH

Topinkovač SINFONIA TE2050

Topinkovač Concept TE2050 z designové linie SINFONIA je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

899 Kč 

s DPH