Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

Základ každé kuchyně WHITE

Základ každé kuchyně WHITE

Výhodná cena

sestava

Kuchyňská váha VK5711, rychlovarná konvice RK3281 a topinkovač TE2051 představují dokonale sladěný set, který doplní vaši kuchyň v designové linii White do posledního detailu.

Výrobce
Akční sety
Kód

czsetvk5711rk3281te2051eshop

 

Základ každé kuchyně WHITE - komponenty

 

    Podrobnosti o produktu

    Základ každé kuchyně WHITE

    Designová linie White

    Kvalitní zpracování

    Sladěný set

    Digitální kuchyňská váha Concept VK5711 White

    Nosnost váhy je 15 kg, takže na ni lehce zvážíte suroviny pro přípravu jídla, balíky nebo své malé ratolesti. Váha je vybavena velkým přehledným LCD displejem a intuitivním tlačítkovým ovládáním. Nabízí výběr ze 4 jednotek vážení (g, kg, oz, lb) s přesností vážení na 1 gram. Nechybí ani funkce TARE, která umožňuje postupné dovažování surovin. Pokud ji zrovna nepotřebujete k vážení, můžete ji využít jako designové hodiny s možností nastavení budíku či minutky.

    Rychlovarná konvice Concept RK3281 White

    S rychlovarnou konvicí RK3281 o objemu 1,7 l připravíte až 7 šálků na jedno naplnění. Je vyrobená z ušlechtilé nerezové oceli, takže je velmi odolná a bude vám dlouho sloužit. Díky vodoznaku máte dokonalý přehled o množství vody uvnitř konvice. Hlavní spínač slouží současně jako kontrolka provozu, která se modře rozsvítí vždy, když je konvice zapnutá.

    Topinkovač Concept TE2051 White

    S topinkovačem TE2051 White připravíte během chvilky výtečné domácí topinky a křupavé tousty bez použití oleje. Je vybaven funkcemi pro rozmrazování, opakovaný ohřev a okamžité ukončení ohřevu. Disponuje dvěma extra širokými sloty, takže nebudete omezeni tloušťkou plátků. Dopřejte si křupavou pochoutku kdykoliv máte chuť.


    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: