Výjimečná lednice pro náročné uživatele i milovníky vína

05.12.2022

Sháníte novou lednici, ale zatím jste nenašli model, který by vás oslovil? Nechte se inspirovat naší novinkou, která svým netradičním řešením uspokojí nejen náročné uživatele, ale i všechny milovníky vína.

Lednice, mrazák a vinotéka v jednom. Model, který oslní svým exkluzivním zpracováním

.

Třídveřová americká lednice Concept LA7991bc představuje netradiční model, který je spojením chladničky, mrazáku a vestavné vinotéky. Nabízí celkový vnitřní objem 548 l a na první pohled zaujme exkluzivním konstrukčním zpracováním a přehledným vnitřním uspořádáním.

.

Lednice se zabudovanou domácí vinotékou

.

Výjimečnost této lednice přestavuje zabudovaná vinotéka. Disponuje čtyřmi dřevěnými policemi, které pojmou až 16 lahví vína. Bukové dřevo má kromě estetického potěšení i svou praktickou stránku, protože pomáhá udržovat ideální vlhkost, která je vhodná pro dlouhodobější archivaci vín. Kromě vlhkosti hraje důležitou roli i správná teplota. Nemusíte být zkušený someliér a tyto teploty znát z hlavy. Stačí zvolit druh vína a vinotéka automaticky nastaví vhodnou teplotu skladování. Kromě vína můžete ve vinotéce chladit i nejrůznější potraviny, které si chcete vychutnat společně se skleničkou vína nebo se vám prostě nevejdou do lednice. Využít můžete i prostornou dřevěnou zásuvku o objemu 13,5 l, která pro lepší představu pojme až 18 plechovek piva. Je vybavena moderním způsobem otevírání push to open a teleskopickými pojezdy, které zajišťují velice komfortní obsluhu. Velmi zajímavým prvkem je vyjímatelné prkénko, které je součástí zásuvky. Pokud např. čekáte návštěvu, můžete si ho obložit oblíbenými pochoutkami k vínu, které si necháte v chladu uložené do okamžiku servírování. Prostor vinotéky lze samozřejmě využívat k chlazení jakýchkoliv nápojů nebo potravin a rozšířit si tak objem chladničky. Současně můžete celou vinotéku vypnout, pokud ji zrovna nepotřebujete, a snížit tak odběr energie. 

Úsporná na spotřebu energie a šetrná k potravinám

.

S lednicí LA7991bc získáte plno chytře vymyšlených funkcí a technologií, které se podílejí na celkovém snížení spotřeby energie a prodloužení čerstvosti uložených potravin:

.

  • Total No Frost – jedná se o beznámrazový systém, který omezuje tvorbu vlhkosti uvnitř spotřebiče, takže nedochází k tvorbě námrazy. Lednici tedy není nutné odmrazovat. Současně zrychluje zmrazování potravin, čímž přispívá k zachování jejich nutričních hodnot. Tato technologie šetří váš čas, peníze a přispívá k zachování živin v potravinách.
  • Invertorový kompresor nabízí vyšší efektivitu chlazení, tišší provoz a delší životnost oproti běžným kompresorům. V lednici uchovává stabilní teplotu, takže nedochází ke zbytečnému přechlazování. Tím šetří spotřebu energie a vaše účty za elektřinu.
  • Metal cooling zadní stěna lednice je vyrobena ze speciálního metalického materiálu, který dokáže pojmout mnohem více chladu než klasický plast. Chladnička rychleji dochladí na optimální teplotu, čímž chrání uložené potraviny před znehodnocením.
  • Fresh zóna – prostorná zásuvka ve spodní části lednice, ve které je nižší teplota a optimální vlhkost. Nabízí až dvojnásobné prodloužení skladovací doby a trojnásobné prodloužení čerstvosti uložených potravin.
  • Funkce Super Cool a Super Freeze – zrychlují zchlazení nebo zmrazení čerstvě uložených potravin, které si díky tomu uchovají svoji chuť, vitamíny a důležité živiny.
  • LED osvětlení – všechny části lednice (chladnička, mrazák, vinotéka) jsou vybavené LED osvětlením, které je až o 80 % úspornější než běžné světlo a šetrnější k uloženým potravinám.
  • Alarm nedovřených dveří – včas upozorní na otevřená dvířka, takže nedochází ke znehodnocení uložených potravin a zvýšené spotřebě energie.

.

Nekončící zásoba ledu

.

Na dvířkách mrazáku je umístěný výrobník ledu, který oceníte především v letních měsících. Zajistí vám nepřetržitou zásobu ledových kostek do vašich oblíbených chlazených nápojů.  

Ideální rozměry

.

Ačkoliv se jedná o americký typ lednice, nabízí velice sympatické rozměry do většiny českých domácností. Díky praktickému způsobu otevírání dveří s minimálním náběhem můžete tento model umístit i blízko zdi nebo ho zasadit do kuchyňské linky.