Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VR3105 Robotický vysavač PERFECT CLEAN Laser

VR3105

Poškozený obal

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

Robotický vysavač Concept VR3105 s laserovou navigací se skvěle orientuje v prostoru a díky velkým kolům překoná překážky do výše až 1,8 cm. Je vybaven zásobníkem na aroma tabletu, takže během úklidu vaši domácnost krásně provoní. Vyniká vysokou sací silou s výdrží až 130 min. na jedno nabití.

Výrobce
Vysavače
Kód

vr31052jakost_1

  Video

    Podrobnosti o produktu

    Robotický vysavač Laser Concept VR3105 Perfect Clean

    Aplikace v češtině

    Vysoká sací síla

    Zásobník na aroma tabletu

    Laserová navigace s přesnou orientací v prostoru zkracuje dobu úklidu

    Robotický vysavač Concept VR3105 je vybaven vyspělou laserovou navigací LaserTec 2.0, která podrobně naskenuje vaši domácnost a vytvoří přesnou mapu pro plánování úklidu. Výsledkem je, že se robot s maximální přesností orientuje v prostoru, nepřejíždí opakovaně již uklizená místa, a tím zkracuje dobu úklidu. Perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Díky velkým kolům a silnému motoru překoná dveřní prahy a jiné překážky do výše až 1,8 cm. Po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Model VR3105 můžete využít i pro úklid vícepatrových domácností. Každé patro je však nutné samostatně zmapovat a poté navolit v aplikaci přes historii úklidu.

    Provoní každý kousek vaší domácnosti

    Robotický vysavač VR3105 je vybaven chytře vymyšlenou přihrádkou na umístění aroma tablety. Ta během vysávání eliminuje nepříjemné pachy z usazeného prachu, místnost příjemně provoní a vám dodá pocit větší čistoty. Aroma tableta není součástí balení. Doporučujeme vybírat vůně do vysavačů tuhé konzistence (vonné tyčinky, kolečka, granulované vůně v uzavřených sáčcích apod.).

    Na všechny povrchy

    Robotický vysavač VR3105 je vybaven hlavním kartáčem a dvěma bočními kartáčky. Hlavní, spirálovitý kartáč CARPET je tvořen kombinací štětin a gumových lamel. Je vhodný na všechny druhy podlah včetně koberců. Boční kartáčky rozšiřují záběr vysávání a dokonale uklidí okolo stěn, nábytku, v rozích místnosti a v dalších těžko přístupných místech.

    Plánování úklidu

    Chytrá funkce ROOMPLAN naplánuje váš úklid do posledního detailu. Pomocí aplikace můžete pro každou místnost nebo vyznačenou zónu nastavit přesný časový plán úklidu, režim úklidu a úroveň sacího výkonu. O víc už se starat nemusíte. hytrý robotický vysavač se v nastavený čas automaticky spustí, zahájí úklid a po ukončení se vrátí do nabíjecí stanice.

    Mluví česky

    Rádi byste si koupili robotický vysavač, ale máte strach, že mu nebudete rozumět? S robotickým vysavačem Concept VR3105 se to nestane. Tento skvělý pomocník pro každodenní úklid mluví hned v 5 jazycích: česky, slovensky, anglicky, polsky a maďarsky.

    Výkonný motor a vysoká sací síla

    Robotický vysavač je vybaven digitálním bezkartáčovým stejnosměrným BLDC motorem, který má řadu výhod. Je vysoce výkonný a oproti běžným motorům tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost. Současně se podílí na vysoké sací síle vysavače, která dosahuje 3300 Pa. Nabízí 3 úrovně výkonu, které se mění v závislosti na spuštěném režimu úklidu. Sací výkon lze nastavit také manuálně podle potřeby a míry znečištění.

    Li-Ion baterie s dlouhou výdrží

    Vysavač je napájen velmi kvalitní vysokokapacitní 2600 mAh Li-Ion baterií, díky které zvládne na jedno nabití uklízet až 130 minut. Tyto baterie vynikají dlouhou životností, vysokým výkonem, bezpečností a stabilním cyklem. Vzhledem ke svým výborným vlastnostem se využívají např. v automobilovém průmyslu nebo v bateriových uložištích fotovoltaických systémů. V okamžiku, kdy kapacita baterie klesne pod 15 %,

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    CARPET turbo ANO
    Dálkový ovladač ANO
    Lokální TURBO úklid ANO
    Lokální úklid ANO
    Mapa Virtuální
    Obvodový úklid v rámci ostatních úklidů
    Pokračování v úklidu ANO
    ROOMPLAN ANO
    Tichý režim ANO
    TOF senzor ANO
    Wi-Fi frekvence (GHz) 2,4 GHz
    Zásobník 2v1 (prach + voda) NE
    Zónový úklid ANO
    Navigace Laser SLAM
    Kartáč na koberce ANO
    Kartáč na tvrdé podlahy ANO
    Kartáč na zvířecí chlupy NE
    Objem nádoby na prach (ml) 0.6
    Objem nádoby na vodu (ml) -
    Hlučnost (dB) 60-70
    Hmotnost netto (kg) 3,1
    Příkon (W) 50
    Sací síla (Pa) 3.3
    Plánování úklidu ANO
    Senzory proti nárazu ANO
    Senzory proti pádu a nárazu ANO
    Typ baterie Li-Ion 14,4 V 2600 mAh
    Typ filtru HEPA (3 stupně)
    Virtuální zeď v aplikaci
    Vytírání ANO
    Doba nabíjení (h) 240
    Doba provozu (min) až 130
    Typ motoru BLDC
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 10 x 35 x 35

    Video

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: