Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

Robotický vysavač s mopem RoboCross Space Aqua VR1000

Robotický vysavač Space Aqua 2 v 1 Concept VR1000 z řady RoboCross si poradí se suchým i mokrým úklidem. Je osazen kvalitním BLDC motorem, vysokokapacitní LG BYD baterií a senzory proti nárazu a pádu ze schodů. Nabízí 4 režimy úklidu vč. plánování.

Výrobce
Vysavače
Kód

vr1000

 

    Podrobnosti o produktu

    Robotický vysavač s mopem Space Aqua Concept VR1000 RoboCross

    BLDC motor

    2 v 1

    Magnetický pásek

    Jak vybrat robotický vysavač?

    Robotický vysavač představuje skvělého pomocníka, který vám dokáže ušetřit spousty času. Každá domácnost je však jiná a také nároky ...

    8 důvodů, proč si pořídit robotický vysavač?

    Přemýšlíte o nákupu robotického vysavače, ale stále si nejste stoprocentně jistí? Připravili jsme pro vás 8 důvodů, které vás přesvědčí, abyste ...

    BLDC motor a jeho výhody

    Výkonnější, energeticky úspornější, tišší a spolehlivější než běžný kartáčový motor. Tak by se ve zkratce mohl charakterizovat BLDC motor.

    SpaceTec 2.0 pro rychlý a efektivní úklid

    Robotický vysavač VR1000 je vybaven pokročilou navigační technologií SpaceTec 2.0, která je řízena chytrým algoritmem. Perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Je opatřen 20 inteligentními senzory, které zabraňují nárazu i pádu ze schodů. Po dokončení úklidu nebo v případě slabé baterie si automaticky najde nabíjecí stanici, kde se dobije a vyčká do dalšího úklidu. Součástí základní výbavy je i magnetický pásek, který slouží jako virtuální zeď. Jednoduše s ním vymezíte prostor, kam nechcete, aby robot jezdil.

    Nízká výška pouhých 7,5 cm

    Robot je vybaven velkými koly a silným motorem, takže si poradí s dveřními prahy a jinými překážkami do výše až 1,5 cm. Díky nízkému profilu pouhých 7,5 cm zajistí perfektní úklid pod skříní nebo pod postelí. Je vybaven hlavním kartáčem, který sbírá nečistoty do sběrné nádoby a dvěma bočními kartáčky, které rozšiřují záběr vysávání a postarají se o úklid podél stěn, nábytku, v rozích místnosti a v dalších těžko přístupných místech. Je lehce rozebíratelný, takže vám jeho údržba zabere minimum času.

    Zbaví vás virů a bakterií

    Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? Robotický vysavač s mopem je další z řady pomocníků, kteří vám pomohou s bojem proti virům a bakteriím. Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný desinfekční prostředek a vypusťte robota vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a desinfikované.

    2 v 1: vysává a vytírá

    Robotický vysavač 2 v 1 je vybaven dvěma zásobníky, díky kterým si lehce poradí se suchým i mokrým úklidem. První zásobník s kapacitou 500 ml slouží pro klasický úklid na sucho. Nasadíte-li mopovací modul s elektronicky řízeným vytíráním, můžete vysávat a vytírat najednou. Docílíte tak dvou úklidů v rekordním čase. Mopovací modul je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce.

    Výkonný motor a vysoká sací síla

    Vysavač je vybaven digitálním bezkartáčovým stejnosměrným BLDC motorem, který má řadu výhod. Je vysoce výkonný a oproti běžným motorům tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost. Současně se podílí na vysoké sací síle vysavače, která dosahuje 2000 Pa. Nabízí 3 úrovně výkonu, které se mění v závislosti na spuštěném režimu úklidu. Sací výkon lze nastavit také manuálně podle potřeby a míry znečištění.

    Vydrží až 80 minut

    Robotický vysavač je napájen kvalitní 2600 mAh Li-Ion baterií, díky které zvládne na jedno nabití uklízet až 80 minut. Tato baterie se vyznačuje vyšším výkonem a delší životností. Současně netrpí tzv. paměťovým efektem, kdy nesprávným nabíjením může během pár desítek nabíjecích cyklů dojít ke skokovému a trvalému poklesu kapacity akumulátoru.

    HEPA filtr 13 – vhodný i pro alergiky

    Robotický vysavač VR1000 je vybaven třístupňovým filtračním systémem s vysoce účinným HEPA filtrem 13, který dokáže zachytit jemný prach, roztoče a alergeny a zabraňuje jejich úniku zpět do vzduchu. Je tedy vhodný i do domácností s alergiky a pro rodiny s malými dětmi.

    4 úklidové režimy

    Chytrý robotický vysavač nabízí 4 režimy úklidu. V režimu Space se vysavač efektivně a systematicky pohybuje v liniích po celém prostoru a na závěr provede úklid podél stěn. V lokálním TURBO režimu se pohybuje ve spirále a vysává na maximální výkon v konkrétním místě. S obvodovým režimem docílíte perfektního úklidu podél stěn. Pomocí manuálního režimu můžete vysavač navést přesně tam, kde zrovna potřebujete uklidit.

    Jednoduché ovládání pomocí dálkového ovladače

    Pomocí dálkového ovladače jednoduše navolíte režim úklidu a úroveň sacího výkonu. Zároveň můžete robota nasměrovat na konkrétní místo, které potřebujete aktuálně uklidit. Nechybí ani funkce plánovaného úklidu, díky které můžete naplánovat úklid na dobu, kdy jste např. v práci, takže po vašem návratu budete mít doma perfektně uklizeno. Mysleli jsme i na detaily. Abychom vás ušetřili hledání ovladače pokaždé, když budete chtít robota vyslat do služby, vybavili jsme ho praktickým úložným prostorem. Díky tomu budete mít ovladač neustále při ruce.

    SMART specialista na robotické vysavače

    Koupili jste si nový robotický vysavač a nevíte si rady s jeho obsluhou? Nebo už robota vlastníte a potřebujete jen s něčím poradit? Obraťte se na našeho SMART specialistu smart@my-concept.cz, který vám rád poradí s jakýmkoliv dotazem ohledně robotických vysavačů Concept.

    Technické parametry:

    • Navigační technologie SpaceTec 2.0
    • BLDC motor
    • Sací síla 2000 Pa (3 úrovně)
    • Li-Ion baterie 2600 mAh – až 80 minut
    • 4 režimy úklidu (Space, lokální TURBO, obvodový, manuální)
    • Senzor proti pádu ze schodů
    • Infračervené senzory proti nárazu
    • Kapacita prachového zásobníku: 500 ml
    • Kapacita zásobníku na vodu: 230 ml
    • Třístupňová filtrace s HEPA filtrem 13
    • Plánování úklidu
    • Doba nabíjení 3-5 hodin
    • Barva: černá
    • Hmotnost: 2,63 kg
    • Rozměry: 33 x 33 x 7,5 cm
    • Hlučnost: 69-73 dB

    Příslušenství:

    • Nabíjecí stanice
    • 2x mopovací textilie
    • Adaptér - délka přívodního kabelu 150 cm
    • Mopovací modul
    • 4x boční kartáček
    • 2x HEPA filtr
    • Dálkové ovládání
    • 1x magnetická páska 2 m

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Antibakteriální (UV Lampa) NE
    Automatické vysypání NE
    Čisticí kartáček 1
    HEPA filtr 2
    Mopovací textilie 2
    Na koberce ANO
    Na zvířecí chlupy ANO
    Pěnový filtr 2
    Pokračování v úklidu NE
    Průměr (cm) 33
    Překonání překážky do výšky (cm) 1,8
    Výška (cm) 7,5
    Wi-Fi frekvence (GHz) NE
    Navigace SpaceTec 2.0 algoritmus
    Kartáč na koberce ANO
    Kartáč na tvrdé podlahy NE
    Kartáč na zvířecí chlupy NE
    S mopem ANO
    Automatická detekce koberce NE
    Automatické dobíjení ANO
    Objem nádoby na prach (ml) 500
    Objem nádoby na vodu (ml) 230
    Sáček na nečistoty NE
    Boční kartáček 4
    Dálkové ovládání ANO
    Hlučnost (dB) 69-73
    Barva černá
    Sací síla (Pa) 2000
    Typ filtrů/počet stupňů filtrace HEPA13/3
    Nabíjecí stanice ANO
    Mobilní aplikace ANO
    Plánování úklidu ANO
    Pro alergiky ANO
    Senzory proti pádu a nárazu ANO
    Typ baterie Li-Ion 14,4 V 2600 mAh
    Hmotnost (kg) 2,63
    Doba nabíjení (h) 4
    Doba provozu (min) 80
    Typ motoru BLDC

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: