Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP6120 Tyčový a ruční akumulátorový vysavač ICONIC Animal Flex 29,6 V

Tyčový aku vysavač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 s flexibilním ohebným kloubem nabízí vysoký sací výkon a dlouhou výdrž. Je osazen vyjímatelnou 29,6 V Li-Ion baterií, se kterou můžete uklízet až 60 minut na jedno nabití.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp61202jakost_3

 

    Podrobnosti o produktu

    Tyčový vysavač 2v1 Iconic Animal Flex 29,6 V Concept VP6120

    2 v 1

    Flexibilní ohebný kloub

    Samostatně stojící

    Garance 60 dní vrácení peněz a 7 let záruka

    Nákupem tohoto vysavače v období od 18. září 2023 do 30. června 2024 získáváte šanci otestovat si ho v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Nabízíme vám čas na jeho důkladné vyzkoušení, abyste zjistili, zda splňuje vaše očekávání. V opačném případě, pokud s vysavačem nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze.

    Rozhodli jste se vysavač ponechat? Získejte k němu prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let.

    Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Tyčový a ruční vysavač v jednom

    Tyčový vysavač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 se stane univerzálním pomocníkem do každé domácnosti. Nabízí vysoký sací výkon, dlouhou výdrž a maximálně flexibilní využití. Zastane práci tyčového i ručního vysavače a pohodlně s ním vysajete veškeré tvrdé podlahy i koberce. Díky lehké konstrukci a ergonomické rukojeti se dobře ovládá. Tyčový vysavač si poradí s úklidem doslova od podlahy po strop. Velkou předností vysavače VP6120 je chytře zpracovaná konstrukce podlahové hubice, která zvyšuje jeho stabilitu. Pokud potřebujete během práce vysavač odložit, nemusíte ho pokládat na zem nebo nikde opírat. Vysavač stojí sám.

    Flexibilní ohebný kloub pro pohodlný úklid bez ohýbání

    Díky chytře vymyšlené konstrukci nabízí vysavač VP6120 maximální flexibilitu. Prodlužovací trubka s ohebným kloubem se plně uzpůsobí vašemu pohybu. Bez námahy a ohnutých zad s ním lehce vysajete pod nízkým nábytkem a v dalších těžko přístupných místech.

    Výkonný BLDC motor se podílí na vysoké sací síle

    Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motoru. Jedná se o nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný motor, který má řadu výhod. Zmíněný motor je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory. Chcete-li se dozvědět o BLDC motoru více, přečtěte si náš článek "BLDC motor a jeho výhody".

    Motorizovaná hubice se 2 kartáči pro úklid tvrdých podlah i koberců

    S tyčovým vysavačem Iconic Animal Flex VP6120 vysajete tvrdé podlahy i koberce. Podlahová hubice na vysavač je vybavena vlastním pohonem, který zvyšuje sací sílu, takže dosáhnete vysoce efektivního úklidu za mnohem kratší dobu. Vybírat můžete ze 2 kartáčů, takže si poradí opravdu s každým povrchem. Carpet kartáč je tvořený kombinací štětin a gumových lamel a je vhodný na všechny druhy podlah včetně koberců. Pokud ve vaší domácnosti převládají tvrdé podlahy, doporučujeme nasadit HardFloor kartáč. Díky měkkému povrchu se speciálními vlákny je velice šetrný k vašim podlahám a dokáže zachytit až 3x více nečistot včetně miniaturních částic.

    Nic mu neunikne díky LED osvětlení na hubici

    Podlahová hubice na vysavač je osazena LED osvětlením, díky kterému vám žádné smítko nezůstane skryté. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domá

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Objem nádoby na prach (ml) 0,5
    Malý turbokartáč ANO
    Typ baterie Li-Ion 29,6 V
    Doba nabíjení (h) 240
    Doba provozu (min) 60
    Typ motoru BLDC

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: