Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP6010 Tyčový a ruční akumulátorový vysavač REAL FORCE

Tyčový vysavač VP6010 s vysokým sacím výkonem a bohatou výbavou zastane práci klasického vysavače. Díky odjímatelné ruční jednotce získáte hned dva pomocníky pro váš každodenní úklid.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp6010

  Video

    Podrobnosti o produktu

    Tyčový aku vysavač 2 v 1 Concept REAL FORCE VP6010

    BLDC motor

    2x motorizovaný turbokartáč

    2v1

    Nic ho nezastaví

    Najít tyčový vysavač, který má srovnatelný výkon jako klasický sáčkový vysavač je téměř nemožné. My jsme ho ale našli. Tyčový aku vysavač 2 v 1 Concept VP6010 z produktové řady Real Force je špičkou ve své kategorii. Díky širokému příslušenství si poradí s každou nečistotou a vysajete s ním doslova od podlahy až po strop.

    Výkonný BLDC motor

    Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motoru. Jedná se o nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný motor, který má řadu výhod. Zmíněný motor je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory.

    Motorizovaný turbokartáč – specialista na koberce

    Vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který je opatřen vlastním pohonem a díky tomu je opravdovým specialistou na koberce. Ocení ho především rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi. Díky vysoké sací síle dosáhnete dokonalého úklidu za kratší dobu, čímž ušetříte čas i peníze. Údržba turbokartáče je velmi jednoduchá, stačí ho jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit.

    Motorizovaný PET turbokartáč – specialista na chlupy

    Pro zajištění opravdu dokonalého výsledku je vlastním pohonem opatřen také malý PET turbokartáč, což z něj dělá odborníka na zvířecí chlupy. Nebojte se nechat svého chlupatého mazlíčka relaxovat na pohovce, s motorizovaným PET turbokartáčem ji vysajete během okamžiku.

    Regulace výkonu

    Vysavač disponuje 4 stupni výkonu: nízký výkon, nízký výkon + turbo, vysoký výkon, vysoký výkon + turbo. Z tvrdých podlah můžete hladce přejít na koberce. Stisknutím jednoho tlačítka na rukojeti zvýšíte výkon vysavače na maximum. Rychlý a důkladný úklid je tak otázkou několika minut.

    Dlouhá výdrž a rychlé dobití

    V těle tyčového aku vysavače VP6010 je umístěna vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2500 mAh, která se vyznačuje velkou výdrží a dlouhou životností. Na jedno nabití můžete uklízet až 30 minut, takže s ním pohodlně vysajete celý byt. Pokud potřebujete vysavač dobít, stačí baterii jednoduše vyjmout a zapojit do zásuvky nebo celý vysavač umístit do nabíjecí stanice. Plné dobití zabere pouhých 3,5 h.

    Rychlá údržba

    Celé tělo vysavače je plně rozložitelné a omyvatelné. Prachová nádoba disponuje objemem 0,4 l a její čištění je velmi rychlé a hygienické. Po jejím naplnění stačí jednoduše zmáčknout tlačítko a prach je rázem venku, aniž byste se museli samotné nádoby dotknout. Díky kvalitnímu HEPA filtru 13 je vysavač vhodný i pro alergiky.

    Snadná manipulace

    Tyčový aku vysavač VP6010 vám poskytne naprostou volnost pohybu během úklidu. Díky Li-ion baterii vás nebude obtěžovat žádný kabel, takže můžete uklízet bez omezení. Jeho největší výhodou je lehká konstrukce a ergonomická rukojeť, takže se pohodlně drží a lehce ovládá.

    Ruční vysávání

    Tyčový aku vysavač 2 v 1 VP6010 se stane univerzálním pomocníkem ve vaší rodině. Můžete ho jednoduše upravit na ruční vysavač, se kterým uklidíte interiér auta, pohovku, kuchyňskou linku nebo třeba klávesnici. S použitím teleskopické trubky vysajete pohodlně i pavučiny u stropu.

    Hubice s LED osvětlením

    Žádné smítko se vám neschová. Pod postelí, nábytkem a na jiných špatně viditelných místech snadno uklidíte díky praktickému LED osvětlení, které je umístěno přímo na sací hubici.

    Nadupaná výbava

    V základní výbavě naleznete vše, co v domácnosti potřebujete. Kromě motorizovaného turbokartáče obsahuje krátkou a dlouhou štěrbinovou hubici na úklid těžko dostupných míst, úzkých prostor za nábytkem nebo interiéru auta. Nechybí ani hubice s kartáčkem na odstranění prachu z nábytku, knih či klávesnice.

    Nástěnný držák

    Součástí příslušenství je praktický úchyt na zeď. Vysavač do něj pověsíte vždy, když ho zrovna nepotřebujete k práci, takže ho nemusíte nikde opírat.

    Technické parametry:

    • BLDC motor
    • Typ baterie: Li-Ion
    • Kapacita baterie: 2500 mAh
    • Napětí: 24 V
    • Doba provozu: 30 min.
    • Doba nabíjení: 3,5 hodiny
    • Příkon: 220 W
    • 2 rychlosti vysávání
    • 4 stupně výkonu: nízký výkon, nízký výkon + turbo, vysoký výkon, vysoký výkon + turbo
    • Objem prachové nádoby: 0,4 l
    • HEPA filtr 13
    • Hlučnost: 77/82 dB
    • LED světlo
    • Motorizovaný turbokartáč
    • Vyjímatelná nádoba
    • Tlačítko pro snadné vyjmutí nádoby

    Příslušenství:

    • Motorizovaný PET turbokartáč
    • Dlouhá štěrbinová hubice
    • Nástavec na dlouhou štěrbinovou hubici
    • Krátká štěrbinová hubice
    • Hubice s kartáčkem
    • Nástěnný držák

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Objem nádoby na prach (ml) 0.4
    Typ baterie Li-Ion 24 V
    Doba nabíjení (h) 210
    Doba provozu (min) 30
    Typ motoru BLDC

    Video

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: