Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP5075 Cyklonový vysavač Minis 700 W

VP5075

Zánovní

Zánovní produkt je minimálně či jen krátkodobě používaný. Výrobek je v pořádku, může jevit známky použití. Na zboží se vztahuje plná záruka 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

Podlahový cyklonový vysavač Minis Concept VP5075 s příkonem 700 W je vhodným pomocníkem do malých bytů. Je vybaven HEPA filtrem 10, který zajišťuje čistý vzduch po vysátí. Součástí je kovová teleskopická trubka, podlahová a štěrbinová hubice s kartáčkem.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp50752jakost_2

 

    Podrobnosti o produktu

    Bezsáčkový vysavač Concept MINIS VP5075

    Cyklonová technologie

    Malé rozměry

    Rozmanité příslušenství

    Bojovník s prachem

    Motor o příkonu 700 W Vám zaručí dostatečný výkon k perfektně uklizené domácnosti. Díky odstředivé síle, která na nečistoty působí při rotaci vysávaného vzduchu uvnitř nádoby, jsou nečistoty a prach odstředěny do sběrné nádoby. Omyvatelný HEPA filtr 10 zajišťuje, že vzduch po vysávání zůstane čistý. Kapacita cyklonové nádoby je 1,5 l, se kterou pohodlně vysajete celou domácnost.

    Už žádné sáčky

    Kromě vysávání bez rozvířeného prachu Vás cyklon jistě potěší už tím, že se nemusíte starat o sáčky. Cyklonový vysavač Minis pracuje bezsáčkově. Veškeré nečistoty posbírá do nádoby, kterou velmi snadno vyprázdníte. Stačí stisknout tlačítko a vše vysypat, aniž byste se museli nečistot či prachu dotknout. Samotné vyprazdňování nádoby je naprosto hygienické.

    Malý a šikovný

    Skvělý pomocník do domácností, kde klasický vysavač zabírá příliš místa. Už od názvu Minis můžeme odvodit, že je vysavač malý. Je vhodný zejména do malých bytů, kde lidé šetří každý prostor. Tento kousek uskladníte i ve skříni, abyste o něj nemuseli v bytě zakopávat.

    Stačí si vybrat

    Kromě základního příslušenství s kovovou teleskopickou trubkou, můžete využít podlahovou hubici, která je určená k vysávání koberců, předložek a běhounů, po přepnutí klapky a vysunutí štětin i tvrdých podlah. Kovová teleskopická trubka umožní pohodlný úklid bez namožených zad. Pro úklid těžko dostupných míst Vám poslouží štěrbinová hubice s kartáčkem, se kterou nic nebude překážka. Díky štěrbinové hubici s kartáčkem se dostanete do úzkých prostor v autě, za nábytek, radiátor či kuchyňskou linku.

    Technické parametry:

    • Příkon: 700 W
    • Hlučnost: 78 dB
    • Objem cyklonové nádoby: 1,5 l
    • HEPA filtr 10
    • Kovové teleskopické trubky
    • Délka přívodního kabelu: 5 m
    • Příslušenství: podlahová hubice, štěrbinová hubice s prachovým kartáčkem

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Objem nádoby na prach (ml) 1,5
    Hlučnost (dB) 75
    Příkon (W) 700

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: