Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP4136 Tyčový akumulátorový vysavač 2 v 1 22,2 V

VP4136

Poškozený obal

Poškozený vnější obal. Výrobek je nový a nepoužívaný, ve 100% technickém a funkčním stavu s plnou zárukou 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

Tyčový aku vysavač Concept VP4136 s odnímatelnou ruční jednotkou vám pomůže s úklidem celé domácnosti. Je osazen kvalitní Li-Ion baterií s vydrží 55 min. na jedno nabití a motorizovaným turbokartáčem na vysávání koberců.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp41362jakost_1

 

    Podrobnosti o produktu

    Tyčový vysavač 2v1 22,2 V Concept VP4136

    2 v 1

    Doba vysávání 55 minut

    Motorizovaný turbokartáč

    Tyčový a ruční vysavač v jednom

    Akumulátorový tyčový vysavač VP4136 vám pomůže s efektivním úklidem celé domácnosti. Jednoduše a rychle s ním vysajete jakékoliv podlahy. Díky vyjímatelné ruční jednotce také drobné nečistoty z čalounění, nábytku, zásuvek a jiných špatně přístupných míst.

    Dlouhá výdrž a stálý sací výkon

    Aku vysavač VP4136 je opatřen kvalitní Li-Ion baterií s kapacitou 2200 mAh, která nabízí komfortní vysávání bez kabelu. Na jedno nabití vydrží až 55 minut, takže máte dostatek času na úklid celé domácnosti. Vysavač VP4136 pracuje na principu cyklonového vysávání, takže prach a nečistoty jsou díky odstředivé síle odvedeny přímo do sběrné nádoby o velikosti 600 ml. Hlavní předností cyklonového vysávání je stálý sací výkon a absence sáčků.

    Motorizovaný turbokartáč a boční prachové kartáčky

    Tyčový vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který si perfektně poradí se všemi typy koberců. Ocení ho především rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi. Údržba turbokartáče je velmi jednoduchá, stačí ho jednoduše rozebrat, vyčistit a zase složit. Hubice na vysavač je osazena dvěma bočními prachovými kartáčky pro dosažení efektivního úklidu podél stěn a v rozích místností.

    Snadná údržba

    Údržba vysavače je velmi rychlá a jednoduchá. V okamžiku, kdy je nádoba na nečistoty plná, stiskněte uvolňovací tlačítko na horní straně vysavače, nádobu uvolněte, vyjměte filtr a nečistoty vysypte. Vyprázdněnou nádobou a filtr do vysavače opět vložte zpět.

    Nic mu neunikne

    Přejete si mít uklizeno v každém koutku vašeho domova? Díky 3 LED světlům, kterými je vysavač VP4135 osazen, vám už nic neunikne. Dokonale vám posvítí i na ta nejtemnější místa vaší domácnosti, takže budete mít pořád perfektně čisto.

    Ruční vysavač

    VP4136 je opravdu všestranný pomocník. Disponuje odnímatelnou jednotkou pro ruční vysávání, kterou oceníte především při vysávání drobků na stole, kuchyňské lince, klávesnice nebo kufru auta. Díky štěrbinové hubici 2 v 1, která je umístěná přímo na těle vysavače, s ním vysajete i těžko dostupná místa.

    Nezabere téměř žádné místo

    Vysavač se nabíjí pomocí adaptéru a plné dobití trvá pouhých 4-5 hodin. Díky sklopné rukojeti navíc zabere minimum místa.

    Technické parametry:

    • 2 v 1 - vysavač, ruční vysavač
    • Kapacita nádoby na prach: 600 ml
    • Motorizovaný turb

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Objem nádoby na prach (ml) 0.6
    Hlučnost (dB) 80
    Příkon (W) 100
    Napětí (V) 22.2 V
    Elektrický turbokartáč ANO
    Štěrbinová hubice ANO
    Sklopné držadlo ANO
    Doba provozu (min) 55
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 110 x 29 x 17

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: