Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP-9241 INSTINCT sáčkový vysavač pro alergiky

VP-9241

Sáčkový vysavač české značky Concept VP-9241 INSTINCT se vyznačuje vysokým stupněm filtrace a vysokým sacím výkonem. Máte-li doma alergika nebo malé děti, je tento vysavač pro vaši domácnost to pravé. Je vhodný jak pro koberce, tak pro tvrdé podlahy. V...

Výrobce
---
Kód

cs_vp9241

 

    Podrobnosti o produktu

    Sáčkový vysavač české značky Concept VP-9241 INSTINCT se vyznačuje vysokým stupněm filtrace a vysokým sacím výkonem. Máte-li doma alergika nebo malé děti, je tento vysavač pro vaši domácnost to pravé. Je vhodný jak pro koberce, tak pro tvrdé podlahy. Vsaďte na svůj INSTINCT!

    9 důvodů, proč se rozhodnout právě pro sáčkový vysavač VP-9241 INSTINCT:

    1. Sáčkový vysavač české značky Concept VP-9241 INSTINCT vám zajistí dokonale čisté prostředí pro vaše děti či alergika nebo astmatika v rodině. Díky omyvatelnému HEPA filtru H13 dosáhnete dokonale čistých podlah.Hepa 13 je filtr s nejvyšší filtrační schopností na trhu. Tento druh filtru umístěný na výstupu vzduchu dokáže zachytit až 99,95 nejjemnějších prachových částic a pylů. Tzn. z každých 10.000 částic o velikosti nad 0,01 mikrometru propustí dál jen 5 částic. Pryč s prachem, pyly a cigaretovým kouřem. Vašim dětem se bude hned lépe dýchat!
    2. U tohoto vysavače kromě vysoké filtrace oceníte také velký sací výkon (29kPa) a funkci Soft start. Tato funkce zajišťuje pomalejší náběh motoru vysavače po zapnutí a tím omezuje proudový náraz u výkonnějších vysavačů. Díky tomu nedochází k vyřazení jističe elektrického vedení u slabších nebo starších instalací. Díky této funkci se také hladina hlučnosti zvedá plynule a nepolekáte tak spuštěním vysavače vaše malé děti.
    3. Vysavač INSTINCT mile překvapí velkou kapacitou sáčku 3,5 l, kterou určitě ocení i majitelé velkých rodinných domů a prostorných bytů. Součástí balení je 3x sáček Microfilter z mikropórového materiálu. Tyto sáčky jsou pevnější než klasické papírové a mají mnohem lepší filtrační schopnosti.
    4. Samotné vysávání bude pro vás snadné díky jedinečné univerzální hubici Extra Power s kolečky, která nasává nečistoty ze 3 směrů a jedním pohybem lze proto vyčistit mnohem větší prostor. Tato velká hubice má klapku s přepínáním na kartáčování (pro hladké podlahy) nebo hladké vysávání (pro koberce). Na vysávání tvrdých podlah můžete ale také použít parketovou hubici, která je součástí balení a zabraňuje poškrábání dřevěných podlah.
    5. Díky dlouhé ohebné hadici má sáčkový vysavač INSTINCT velký akční rádius. Od zásuvky můžete vysávat až na vzdálenost 10 metrů.
    6. Konstrukční řešení vysavače nabízí pohodlné držadlo pro přenášení. Praktické je také umístění Hepa filtru. Vertikální výstup vzduchu jednak zamezí víření prachu z podlahy při samostném vysávání a také usnadní manipulaci při čištění Hepa filtru. Jedním pohybem otevřete tělo vysavače, kde je umístěn prachový sáček, Hepa filtr i filtr motoru.
    7. Indikátor plnosti prachového sáčku, elektronická regulace výkonu, tepelná pojistka proti přehřátí motoru a pojistka proti zavření bez sáčku už jen dokládají kvalitu provedení celého vysavače VP-9241 INSTINCT.
    8. Pokud během užívání vysavače zjistíte, že vás obtěžuje neustálé kupování sáčků, stačí dokoupit cyklónovou nádobu a rázem uděláte ze sáčkového vysavače bezsáčkový. Nádobu můžete kdykoliv vyjmnout a použít opět sáček.
    9. CONCEPT GUARANTEE nabízí kromě 2 leté zákonné záruky ještě 1 rok bezplatného servisu pro závady vzniklé vadou materiálu a nezpůsobené nesprávným používáním. Bezplatný servis zahrnuje náklady na opravu a cenu náhradního dílu. Uvedené náklady hradí výrobce (příp. dovozce) za vás. Bezplatný servis neumožňuje zákazníkovi výměnu výrobku nebo odstoupení od kupní smlouvy.

    Technické parametry:

    • Příkon: max. 2000 W
    • Sací výkon: 29 kPa/438 W
    • 7 stupňů filtrace
    • Omyvatelný H.E.P.A. 13 filtr vhodný pro alergiky
    • Velká kapacita sáčku "Microfilter": 3,5 L z mikropórového materiálu (výborné filtrační schopnosti)
    • Součástí balení je 3x sáček Microfilter
    • Indikátor plnosti prachového sáčku
    • Elektronická regulace výkonu + funkce Soft start
    • Pojistka proti zavření bez sáčku
    • Kovové teleskopické trubky
    • Speciální kovová podlahová hubice s kolečky
    • XXL akční rádius: 10 m
    • Automatický naviják kabelu
    • Pogumovaná kola šetřící podlahu
    • Tepelná pojistka proti přehřátí motoru
    • Hlučnost: < 84 dB (A)
    • Hmotnost:6,3 kg
    • Příslušenství: štěrbinová hubice, hubice s kartáčkem, hubice na čalounění
    • Parketová hubice PH1035 v základní výbavě
    • Barva: karmínově červená
    • Dokoupitelné příslušenství: turbokartáč TK1035, cyklónová nádoba CN9240

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Hlučnost (dB) 84
    Příkon (W) 2000
    Tepelná pojistka ANO
    Sací síla (Pa) 29
    Typ filtrů/počet stupňů filtrace 7
    Elektronická regulace výkonu ANO
    Trubky teleskopické
    Akční rádius (m) 10 XXL
    Univerzální podlahová hubice ANO
    Turbokartáč NE
    Elektrický turbokartáč NE
    Hadice vyztužená ocelovým drátem NE
    Hubice na plovoucí parkety z koňských ží ANO
    Kapacita sáčku (l) 3,5
    Indikátor plnosti sáčku ANO
    Textilní sáček NE
    Sáčky na 5 let zdarma NE
    Soft start ANO
    Štěrbinová hubice ANO
    Hubice kartáček ANO

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: