Malé lednice

Malé lednice

Malé lednice

Malé lednice se perfektně hodí do menších domácností pro jednoho či dva lidi. Součástí jsou i minibary, které muži ocení v garážích nebo v dílnách.

Typ lednice

Volné stojící si postavíte kamkoliv chcete. Výběr je daleko širší, takže si můžete zakoupit lednici přesně podle vašich představ.

Vestavné si domů pořiďte za předpokladu, že máte celou kuchyni připravenou na vestavné spotřebiče. Díky vestavné lednici můžete mít všechny spotřebiče v jednotném designu.

Umístění mrazáku

Malé lednice jsou vybavené nevelkou mrazicí zásuvkou uvnitř lednice. Nečekejte tedy žádný prostor na ukládání potravin na zimu, spíše menší místo na zamrazení kousků masa a zeleniny. Některé malé lednice mají pouze nízkoteplotní zásuvku, která nefunguje jako mrazák, ale na rychlé zchlazení nápojů.

Objem lednice

Objem jednodveřových lednic je, jak už jsme zmínili, menši. Pohybuje se zhruba od 196 až po 93 litrů. V sortimentu značky Concept naleznete mezi jednodveřovými lednicemi i mini bary, které disponují objemem 47 litrů.

Mini bary

Mini bary jsou vhodné na uchovávání nápojů. Zpravidla nejsou určené k chlazení potravin. U ledničky je možné manuálně regulovat teplotu podle toho, jak moc chcete mít nápoje osvěžující. Mini bary jsou svým designem dokonalé na to, aby zapadly jak do různých salónů, kde chcete nabízet vodu zákazníkům, ale taky do prostoru pánských garáží a dílen, kde je vždy dobré mít vychlazené pivo.

Funkce lednic

  • LED osvětlení vám umožní mít neustále přehled na tím, co v lednici máte ukryté
  • Zaměnitelné otevírání dveří umožňuje si postavit lednici z jakékoliv strany budete chtít

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

7 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Lednice s mrazákem LT2255wh

Lednice s mrazákem Concept LT2255wh disponuje celkovým objemem 107 l, úsporným a tichým provozem, možností změny směru otevírání dveří a odnímatelným horním víkem, takže ji můžete umístit jako podstavný model pod kuchyňskou linku.

5 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LT2255bc

Lednice s mrazákem Concept LT2255bc disponuje celkovým objemem 107 l, úsporným a tichým provozem, možností změny směru otevírání dveří a odnímatelným horním víkem, takže ji můžete umístit jako podstavný model pod kuchyňskou linku.

5 999 Kč 

s DPH

Lednice bez mrazáku LM2247bc

Lednice bez mrazáku Concept LM2247bc v černém designu disponuje úspornými rozměry, díky kterým splyne s kuchyňskou linkou, a možností změny směru otevírání dveří. Nabízí objem 94 l, úsporné LED osvětlení a jednoduché manuální ovládání.

4 299 Kč 

s DPH

Retro lednice LTR3047whN

Retro lednice Concept LTR3047whN s objemem 93 l je ideální volbou do menších kuchyní. Disponuje nízkoteplotní zónou, kompaktními rozměry a tichým provozem.

4 299 Kč 

s DPH

Retro lednice LTR3047bcN

Retro lednice Concept LTR3047bcN s objemem 93 l je ideální volbou do menších kuchyní. Disponuje nízkoteplotní zónou, kompaktními rozměry a tichým provozem.

4 299 Kč 

s DPH

Minibar LR2047bcN

Volně stojící minibar v retro stylu Concept LR2047bcN je prostorově úsporná mini lednice, která nabízí objem 47 l a nízkoteplotní zónu pro rychlé zchlazení nápojů.

3 499 Kč 

s DPH

Minibar LR2047bc

Volně stojící minibar v retro stylu Concept LR2047bc je prostorově úsporná mini lednice, která nabízí objem 47 l a nízkoteplotní zónu pro rychlé zchlazení nápojů.

2 999 Kč 

s DPH