Dřezové baterie

Dřezové baterie

Dřezové baterie

Dřezová baterie je nepostradatelnou součástí vašeho kuchyňského koutu, i když by vás jako první možná vůbec nenapadla. Bez ní byste si neumyli nádobí, natož celou kuchyň. Vyberte si tu, která vám svou funkčností bude nejvíce vyhovovat a nejlépe zapadat do designu celého interiéru.

Dřezová baterie jako nedílná součást kuchyně

Než se pro kuchyňskou baterii rozhodnete, je dobré si odpovědět na pár otázek, abyste si byli jisti, že nakupujete tu správnou a nebudete ji muset hned vracet.

  • Kde mám umístěný přívod vody?
  • Vejde se mi zvolená baterie na dané místo?
  • Bude baterie do kuchyně kompatibilní s dřezem?
  • Je dřezová baterie v podobném designu jako celá kuchyň?

Na tyhle otázky během výběru myslete.

Jak baterii upevnit?

Baterii je možné umístit, buď na stěnu nebo na dřez. V nabídce Concept baterií naleznete pouze ty stojánkové dřezové baterie. U nich ale musíte mít vyvedenou vodu zespod přes dřez.

Ovládání baterií

  • Kohoutkové patří mezi starší modely, kdy je potřeba otáčet dvěma kohouty na uvolnění a natavení správné teploty vody
  • Pákové jsou nejoblíbenější baterie do domácnosti. Jednoduše se s nimi manipuluje a nastavuje se teplota. Tento typ naleznete v nabídce Conceptu
  • Bezdotykové baterie je inovace, která zaručí pohodlí a vysokou úroveň hygieny. V domácnostech se ale tolik nevyužívají, spíše v místech s vysokou koncentrací lidí

Vlastnosti baterií, které stojí za to

Většinu kuchyňských baterií je možné otáčet až o 360°, takže se plně přizpůsobí vašim potřebám. Některé jsou také vybaveny vyjímatelnou sprchovou hadicí, která vám umožní lepší pohyb v umývání nádobí, ale i oplachování potravin. Díky dřezové baterii se sprchou si můžete i napustit kbelík s vodou bez toho, abyste se ho pokoušeli dostat do dřezu. Součástí je také úsporný perlátor, který omezuje průtok a spotřebu vody. Misí totiž vodu se vzduchem, a díky tomu proteče kohoutkem méně vody, než je to běžné.

Parametry

Během výběru se nezapomeňte podívat na parametry, jako je výška baterie, délka připojovací hadice, dosah baterie, druh kartuše nebo tlak vody. Díky těmto číslům si najdete perfektně sedící baterii do vaší kuchyně.

Design

Dřezové baterie Concept vám nabídnou širokou škálu designů, abyste si byli schopni vybrat tu nejvíce vyhovující. Vybírejte z chromu, tmavého nerezu a z různých barevných variant: bílá, černá, béžová nebo tmavě šedá.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

22 produktů
2 stránky

Položek na stránku:

 
 

Dřezová baterie BDG5327bc ČERNÁ

Dřezová baterie Concept BDG5327bc vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

5 999 Kč 

s DPH

Dřezová baterie s hadicí BDC7547 chrom

Dřezová baterie Concept BDC7547 s flexibilní silikonovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

5 999 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDC5327 chrom

Dřezová baterie Concept BDC5327 vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

4 999 Kč 

s DPH

Dřezová baterie se sprchou BDG4527bc ČERNÁ

Dřezová baterie Concept BDG4527bc s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

4 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie se sprchou BDG4527be BÉŽOVÁ

Dřezová baterie Concept BDG4527be s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

4 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie se sprchou BDG4527dg TMAVĚ ŠEDÁ

Dřezová baterie Concept BDG4527dg s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

4 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie se sprchou BDG4527wh BÍLÁ

Dřezová baterie Concept BDG4527wh s vyjímatelnou sprchovou hadicí vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoři dokonale sladěný set.

4 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG4327ds TITANIA

Dřezová baterie Concept BDG4327ds Titania je zpracovaná v elegantním designu tmavého nerezu. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 999 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG6529bc ČERNÁ

Dřezová baterie Concept BDG6529bc vyniká minimalistickým zpracováním a čistou liniií do tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 999 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG4327dg TMAVĚ ŠEDÁ

Dřezová baterie Concept BDG4327dg je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG4327bc ČERNÁ

Dřezová baterie Concept BDG4327bc je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG4327wh BÍLÁ

Dřezová baterie Concept BDG4327wh je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG4327be BÉŽOVÁ

Dřezová baterie Concept BDG4327be je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 599 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDC6529 chrom

Dřezová baterie Concept BDC6529 vyniká minimalistickým zpracováním a čistou liniií do tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 499 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG3334bc ČERNÁ

Dřezová baterie Concept BDG3334bc vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 199 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG3334wh BÍLÁ

Dřezová baterie Concept BDG3334wh vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 199 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG3334be BÉŽOVÁ

Dřezová baterie Concept BDG3334be vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 199 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG3334dg TMAVĚ ŠEDÁ

Dřezová baterie Concept BDG3334dg vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

3 199 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDC4327 chrom

Dřezová baterie Concept BDC4327 je zpracovaná v elegantním designu ve tvaru písmene L. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

2 999 Kč 

s DPH

Dřezová baterie BDG4227bc ČERNÁ

Dřezová baterie Concept BDG4227bc vyniká elegantním a jednoduchým designem. Je osazena kvalitní keramickou kartuší a úsporným perlátorem. Nabízí variabilní využití a v kombinaci s dřezy Concept tvoří dokonale sladěný set.

2 799 Kč 

s DPH