Tyčový vysavač 2v1 ICONIC Animal Smart 25,2 V VP6110

VP6110

Záruka 7 let na motor

60 dní na vyzkoušení

Tyčový aku vysavač 2 v 1 Iconic Animal Smart Concept VP6110 nabízí vysoký sací výkon, dlouhou výdrž a flexibilní využití. Je osazen vyjímatelnou 25,2 V Li-Ion baterií, se kterou můžete uklízet až 40 minut na jedno nabití. Díky PET kartáči je ideální volbou pro majitelé zvířecích mazlíčků.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp6110

Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Vaše cena s DPH
4 999 Kč (Ušetříte 1 700 Kč)
Druhá jakost
od 3 504 Kč Prohlédnout
Varianta
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

    Podrobnosti o produktu

    Tyčový vysavač 2v1 Iconic Animal Smart 25,2 V Concept VP6110

    2 v 1

    Podlahová hubice Smart

    PET kartáč

    Garance 60 dní vrácení peněz a 7 let záruka na motor

    Nákupem tohoto vysavače v období od 18. září 2023 do 30. června 2024 získáváte šanci otestovat si ho v pohodlí vašeho domova, a to po dobu až 60 dní. Nabízíme vám čas na jeho důkladné vyzkoušení, abyste zjistili, zda splňuje vaše očekávání. V opačném případě, pokud s vysavačem nebudete z jakéhokoli důvodu spokojeni, můžete ho do 60 dnů od nákupu vrátit a my vám pošleme peníze.

    Rozhodli jste se vysavač ponechat? Získejte k němu prodlouženou záruku na BLDC motor na 7 let.

    Chcete akce využít? Zaregistrujte se do 14 dnů od nákupu vysavače na našich stránkách "Chytře vymyšlené výhody".

    Tyčový a ruční vysavač v jednom

    Tyčový vysavač 2 v 1 Iconic Animal Smart Concept VP6110 se stane univerzálním pomocníkem do každé domácnosti. Nabízí vysoký sací výkon, dlouhou výdrž a flexibilní využití. Zastane práci tyčového i ručního vysavače a pohodlně s ním vysajete veškeré tvrdé podlahy i koberce. Díky lehké konstrukci a ergonomické rukojeti se dobře ovládá. Tyčový vysavač VP6110 si poradí s úklidem doslova od podlahy po strop.

    Chytře vymyšlená podlahová hubice si poradí s každou nečistotou

    Podlahová hubice SMART je opatřena vlastním pohonem a flexibilním zvedacím nárazníkem. Díky tomu dosáhnete vysoce efektivního úklidu za mnohem kratší dobu. Během vysávání tvrdých podlah doporučujeme nárazník zvednout, aby si vysavač lépe poradil i s většími nečistotami. Na koberci nechte nárazník dole, snížíte tak únik vzduchu a dosáhnete lepších výsledků.

    PET kartáč na zvířecí srst

    Součástí základní výbavy je i chytře vymyšlený PET kartáč s prodlužovací hadicí na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho domácího mazlíčka. Hlavní výhodou je, že jedním tahem vyčešete a zároveň i vysajete všechny přebytečné chlupy bez zbytečného nepořádku. Vašeho zvířecího parťáka zbavíte nečistot, škodlivin a alergenů. Důmyslná konstrukce kartáče navíc působí stimulačně na funkci kůže. Údržba kartáče je velmi jednoduchá. Pro odstranění vyčesaných chlupů stačí stisknout tlačítko pro zatažení štětin a uvolněná srst bude následně vysáta.

    Malý turbokartáč si skvěle poradí se zvířecími chlupy

    Hlavní výhodou turbokartáče je, že vysává a kartáčuje současně. Ocení ho především majitelé domácích mazlíčků, protože si perfektně poradí s chlupy na sedačce, kobercích i v interiéru auta. Pro zachování vysoké účinnosti vysávání doporučujeme kartáč pravidelně kontrolovat a čistit.

    Ruční vysavač pro drobný úklid v domácnosti i v autě

    VP6110 disponuje odnímatelnou ruční jednotkou, kterou oceníte především při drobném úklidu. Díky praktickému příslušenství v podobě dlouhé a krátké štěrbinové hubice s kartáčkem uklidíte interiér auta, pohovku, kuchyňskou linku nebo třeba klávesnici. S použitím teleskopické trubky vysajete pohodlně i pavučiny u stropu.

    3 pracovní režimy vč. AutoBoost s automatickým uzpůsobením sací síly

    Tyčový vysavač disponuje 3 režimy: Low, AutoBoost a High, které můžete měnit podle typu vysávaného povrchu přímo na rukojeti vysavače. Nízký výkon je vhodný na tvrdé podlahy, vysoký na úklid koberců. AutoBoost je plně automatický režim, při kterém vysavač sám rozpozná míru znečištění a tomu uzpůsobí sací výkon.

    Na všechny druhy povrchů

    V základní výbavě vysavače jsou 2 kartáče. Carpet kartáč je tvořený kombinací štětin a gumových lamel a je vhodný na všechny druhy podlah včetně koberců. Pokud ve vaší domácnosti převládají tvrdé podlahy, zvolte HardFloor kartáč. Díky měkkému povrchu se speciálními vlákny je velice šetrný k vašim podlahám a dokáže zachytit až 3x více nečistot včetně miniaturních částic. Pro zachování vysoké účinnosti vysávání doporučujeme kartáče pravidelně kontrolovat a čistit.

    Výkonný BLDC motor zvyšuje sací sílu vysavače

    Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motoru. Jedná se o nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný motor, který má řadu výhod. Zmíněný motor je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost než běžné motory. Chcete-li se dozvědět o BLDC motoru více, přečtěte si náš článek "BLDC motor a jeho výhody".

    Automatický světelný senzor

    Díky inteligentnímu světelnému senzoru vám žádné smítko neunikne. Jakmile podlahová hlavice detekuje tmu, automaticky se rozsvítí. Pohodlně tak uklidíte i pod nábytkem nebo v jiných tmavých koutech vaší domácnosti.

    Vyjímatelná baterie s dlouhou výdrží pro úklid celé domácnosti

    Aku vysavač VP6110 vám poskytne naprostou volnost pohybu během úklidu. Během práce vás nebude obtěžovat žádný kabel, takže můžete uklízet bez omezení. V těle vysavače je umístěna vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2500 mAh, která se vyznačuje velkou výdrží a dlouhou životností. Na jedno nabití můžete uklízet až 40 minut (*), takže s ním pohodlně vysajete celý byt. Vysavač můžete nabíjet dvěma způsoby: samostatně připojením napájecího adaptéru přímo do těla vysavače nebo přes nástěnný držák. Plné dobití trvá 3-4 hodiny.

    Rychlá a jednoduchá údržba

    Celé tělo vysavače je plně rozložitelné a omyvatelné. Prachová nádoba disponuje objemem 0,5 l a její čištění je velmi rychlé a hygienické. Po jejím naplnění stačí jednoduše zmáčknout tlačítko a prach je rázem venku, aniž byste se museli samotné nádoby dotknout. Tyčový vysavač je vybaven kvalitním HEPA filtrem 13, což ocení zejména alergici a rodiny s malými dětmi. Díky senzoru znečištění filtru budete přesně vědět, kdy je nutná jeho výměna, aby vám vysavač dlouho a efektivně sloužil.

    Úsporný spotřebič

    Tyčový vysavač Concept VP6110 patří mezi úsporné spotřebiče. Ve srovnání s klasickým kabelovým vysavačem dosáhne za stejnou dobu úklidu až 90 % úspory elektrické energie. S tímto vysavačem bude váš úklid rychlejší, jednodušší a levnější.

    Technické parametry:

    • Vysoce účinný na všech podlahových krytinách
    • BLDC motor
    • Příkon: 380 W
    • Smart Floor Head se dvěma kartáči (Hardfloor pro tvrdé podlahy + Carpet na koberce)
    • Smart light senzor (automatické rozsvícení ve tmě)
    • 3 pracovní režimy: Low, AutoBoost (automatické navýšení sacího výkonu), High
    • Kapacita nádoby na prach: 0,5 l
    • Lithium baterie 25,2 V, 2500 mAh
    • Sací výkon: 90 aW
    • Doba vysávání: max. 40 minut
    • Doba nabíjení: 3-4 h
    • Senzor znečištění filtru
    • Indikátor stavu baterie
    • Hlučnost: 80 dB
    • Hmotnost: 3,15 kg (ruční jednotka 1,65 kg)
    • Barva: modrá

    Příslušenství:

    • Malý turbokartáč
    • PET kartáč + hadice
    • Krátká štěrbinová hubice s kartáčkem
    • Dlouhá štěrbinová hubice
    • Napájecí adaptér
    • Držák na zeď

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Adaptér 1
    Antibakteriální (UV Lampa) NE
    Displej ANO
    Dlouhá štěrbinová hubice ANO
    Kontrolka baterie ANO
    Krátká štěrbinová hubice NE
    LED osvětlení ANO
    Mopovací textilie NE
    Na koberce ANO
    Na zvířecí chlupy ANO
    Ohebná hubice do auta ANO
    Ohebný kloub NE
    Režimy vysávání (počet) 3
    Štěrbinová hubice 2 v 1 ANO
    Kartáč na koberce ANO
    Kartáč na tvrdé podlahy ANO
    Kartáč na zvířecí chlupy ANO
    S mopem NE
    Objem nádoby na prach (ml) 500
    Objem nádoby na vodu (ml) NE
    Hlučnost (dB) 80
    Barva černá, modrá
    Napětí (V) 25,2
    Malý turbokartáč ANO
    Nabíjecí stanice 1
    Velký turbokartáč ANO
    Hubice na čalounění NE
    Příkon (W) 380
    Typ baterie Li-Ion
    Typ filtru HEPA13
    Hmotnost (kg) 3,15
    Sklopné držadlo NE
    Doba nabíjení (h) 4
    Doba provozu (min) 40
    Typ motoru BLDC

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: