Tipy na vánoční dárky pro manžela i přítele

25.11.2022

Dárky pro muže bývají největším oříškem Vánoc. Sami častokrát nevědí, co chtějí a ženy se poté snaží vyčmuchat něco, co by se jim mohlo líbit a bylo by to aspoň trochu praktické. My jsme si pro vás připravili pár tipů na dárky, které váš muž zaručeně potřebuje a rozhodně s nimi pod stromečkem zabodujete.  

Pro jeho šarm

x

Není nad to, když má váš muž dokonale upravené vousy a vás při dotyku nic neškrábe. Už nemusíte svého muže neustále nabádat k objednání do salonu na upravení porostu, nyní si může udělat salón doma a v klidu si upravit vousy i vlasy sám nebo s vaší pomocí. A chcete-li tuhle sadu dovršit k dokonalosti, pořiďte mu elektrický zubní kartáček, který mu rozzáří úsměv nejenom svou funkčností, ale také tím, že nebude muset myslet na nákup nových.

x

x

Pro jeho kulinářské chvilky

x

Podpořte svého muže v tom, co rád dělá, ale i v tom, co rád jí nebo pije. Potrpí-li si na grilovačkách a skvělém masu, pořiďte mu domácí gril, díky kterému může zvát přátele na grilování i mimo sezonu. Zároveň je přístroj uzpůsobený na přípravu lahodných stejků, takže váš manžel zaručeně oslní vaše přátelé svými kulinářskými schopnostmi. Také můžete popřemýšlet, zda by mu neudělal radost minibar, který by si mohl nechat třeba v garáži a vychlazené nápoje by měl při práci hned po ruce.

x

Pro snadnou péči o auto

x

Máte občas pocit, že je váš muž až přehnaně ochranitelský, když jde o auto? Jestli ano, tak mu můžete pomoct v tom, aby si ho jednoduchým a rychlým způsobem udržoval v čistotě a pořádku přesně tak, jak to má rád. Nejlépe se mu to bude dařit s ručním vysavačem, který vydrží dlouho pracovat bez nabití a zároveň má v základní výbavě příslušenství na úklid auta. Například s dlouhou úzkou flexibilní hubicí vysaje všechny drobky i v těch nejhlubších spárách sedadel.

x

darky_pro_muze_na_vanoce_concept_2022