Slevová nadílka od Conceptu

08.12.2022

Vánoce klepou netrpělivě na dveře a vy ještě nemáte všechny dárky? Pomůžeme vám s tím. Nejenom, že u nás nejdete tipy na vánoční dárky pro blízké, ale taky vám darujeme slevy na nákup, abyste před Vánocemi ještě trochu ušetřili.

f

Nejprve se ale pojďme podívat na slevy, které si pro vás Concept připravil. Od 8. do 19. prosince můžete využít na e-shopu i v kamenných prodejnách 20 % na všechny malé spotřebiče. Mezi ně patří například vysavače, kuchyňské roboty, IPL epilátory, multifunkční hrnce nebo přístroje na úpravu vzduchu. Slevu získáte po zadání slevového kódu DAREK20 v posledním kroku objednávky.

s

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na velké spotřebiče, na ně bude ale sleva pouze chvíli, takže neváhejte a nenechte si ujít tuto skvělou příležitost. Na vestavné i volně stojící spotřebiče bude platit 10% sleva od 12. do 16. prosince. Aby se vám sleva započítala, musíte v posledním kroku objednávky vložit kód DAREK10.

vanocni_darky_slevy_tipy_christmas_xmas_concept

A teď se zaměříme na to, co blízkým pod stromeček darovat. Inspiraci hledejte v našich článcích, kde se zaměřujeme na ženy, muže, rodiče, ale i prarodiče.

s

f

Nakupujte dárky hlavně v klidu. Zatím vám zásilky domů do Vánoc dorazí, ale jestli to necháte doopravdy na poslední chvíli, tak využijte naše prodejny v Třebíčí, Olomouci a Zlíně, kde si své zásilky vyzvednete do pár minut.