Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

Set sušičky a pračky s instalací a dopravou ZDARMA

Set sušičky a pračky s instalací a dopravou ZDARMA

Výhodná cena

sestava

Součástí setu je instalace a přeprava zdarma, jejichž hodnota se běžně pohybuje okolo 3 500 Kč. Prací set vás okouzlí svou schopností ušetřit místo. Díky mezikusu můžete postavit sušičku na pračku a dokonale designově sladit koupelnu.

Výrobce
Akční sety
Kód

czsetpp6508isp6508ims6500eshop

 

Set sušičky a pračky s instalací a dopravou ZDARMA - komponenty

 

    Podrobnosti o produktu

    Set sušičky a pračky s instalací a dopravou ZDARMA

    Efektivní využití prostoru

    Kvalitní zpracování

    Sladěný set

    Instalace bez starostí

    Se skládáním setu nebudete mít doma žádné starosti. My vám v Conceptu přiděláme mezikus k pračce a zbytek dodělá přepravce Gebruder Weiss. Ten spotřebiče přebere, doručí a nainstaluje tak, aby vám na sobě v komínovém sestavení bezpečně držely. Zároveň vám pračku připojí k odpadu. Chcete-li i u sušičky využívat odtokovou hadici, je potřeba si ji dokoupit na našem e-shopu - Vypouštěcí hadice SP6508i.

    Pračka s předním plnění 8 kg Concept PP6508i

    Pračka s předním plněním PP6508i pojme až 8 kg prádla a dosahuje 1400 ot./min. Je vybavena výkonným invertorovým motorem, nerezovým bubnem, ovládacím panelem v češtině a funkcemi, které vám sníží spotřebu energie a vody – funkce polovičního plnění a automatické vážení prádla.

    Sušička prádla s tepelným čerpadlem 8 kg Concept SP6508i

    Sušička prádla s tepelným čerpadlem SP6508i pojme až 8 kg prádla a disponuje výkonným invertorovým motorem. Sušička je vybavena ovládacím panelem v češtině, nerezovým bubnem s perlovou strukturou, dvojitým prachovým filtrem a speciálním cyklem, který po dokončení sušení pravidelně otáčí bubnem, dokud ho neotevřete. Díky cyklu se prádlo svou vahou nezmačká.

    Mezikus spojovací s výsuvnou deskou Concept MS6500

    Spojovací mezikus MS6500 vám pomůže ušetřit místo v koupelně a využít prostor nad pračkou. Díky mezikusu můžete bezpečně zafixovat sušičku prádla na pračku do komínového sestavení a designově sladit tyto dva spotřebiče bez toho, aby někdo poznal, že využíváte MS6000. Mezikus také disponuje výsuvným šuplíkem, který můžete využít jako odkládací desku.


    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: