Kuchyňské roboty

Kuchyňské roboty

Kuchyňské roboty

Kuchyňský robot představuje multifunkčního pomocníka do každé kuchyně. Nabízí plno užitečných funkcí, které vám usnadní přípravu pokrmů.

Co všechno kuchyňský robot umí a s čím vám pomůže?

Kuchyňský robot vám v kuchyni usnadní řadu procesů:.

  • Šlehání, míchání, hnětení
  • Strouhání
  • Mixování
  • Mletí masa
  • Plnění domácích párků a klobás
  • Tvorba cukroví

Jak vybrat nový kuchyňský robot?

Pokud se rozhodnete investovat do nového kuchyňského robota, je důležité zvážit několik faktorů a parametrů:

  • Příkon - obecně platí, že čím větší příkon, tím toho kuchyňský robot více zvládne. Kuchyňské roboty Concept disponují příkonem 1200 W, díky kterému si snadno poradí i s přípravou tužších těst.
  • Materiál - chcete-li opravdu kvalitní robot, doporučujeme kuchyňský robot celokovový, který je podstatně kvalitnější než plastové modely. Celokovový kuchyňský robot disponuje kovovým tělem včetně vnitřních kovových převodů a nabízí delší životnost.
  • Objem mísy - kuchyňské roboty Concept jsou vybavené nerezovou mísou o objemu 5 l, která vystačí potřebám většiny rodin.
  • Planetární způsob míchání označuje způsob pohybu metel v pracovní nádobě. Metla nebo hák se otáčí kolem své osy, a navíc i kolem obvodu mísy. Výsledkem je efektivnější promíchání surovin a perfektní výsledek.

Ovládání kuchyňského robota

Kuchyňské roboty se dnes již od sebe odlišují i různými způsoby ovládání a každý si může vybrat tu nejkomfortnější cestu.

  • Otočný knoflík je stará dobrá klasika. Stačí otáčet a robot bude zvyšovat otáčky nebo naopak snižovat. Ovládání je jednoduché a intuitivní
  • Digitální dotykové ovládání je novější způsob a vyznačuje se tím, že pouze se dotýkáte prstem displeje, který reaguje na vaše potřeby. Volíte si čas i rychlost míchání. Součástí je chytrý asistent, který vám vždy ke zvolené rychlosti doporučí i příslušenství, které se k tomu hodí
  • Dotykový displej je nejpokročilejší forma ovládání. Mezi produkty Conceptu jím disponuje kuchyňský varný robot RM9000 Inspiro, který se ovládá pouze přes dotykovou obrazovku jako například mobilní telefon či tablet

Kuchyňský robot na těsto

Příprava těsta patří mezi základní funkce kuchyňského robota. Kromě hnětacího háku je robot vybaven také šlehací metlou a míchací metlou.

  • Hnětací hák je vhodný na hnětení těsta pro přípravu chleba, pizzy, koláčů, …
  • Šlehací metla je ideální pro šlehání lehkých směsí (šlehačka, sníh z bílků, krémy)
  • Míchací metla je vhodná na třená těsto a máslové krémy

Kuchyňský robot na strouhání

Kuchyňský robot na strouhání je vybavený struhadlem s vyměnitelnými nástavci, které umožňují vybírat z různé hrubosti strouhání i krájení. Urychlí vám přípravu zeleninových salátů nebo strouhání brambor na oblíbené bramboráky. Pomocí struhadla jednoduše zpracujete i tvrdé pečivo na strouhanku.

Kuchyňský robot s mixérem

Kuchyňský robot s mixérem vám pomůže připravit krémové polévky, omáčky, pyré, koktejly nebo smoothie. Velkou výhodou je skleněná mixovací nádoba, ve které můžete mixovat horké i studené.

Kuchyňský robot s mlýnkem na maso

Mleté maso je zajisté nejlepší, když si ho můžete umlít sami doma. Díky výměnným nástavcům si můžete zvolit hrubost mletí podle potřeby. Součástí vybraných modelů je i speciální nástavec na plnění párků a klobás a tvořítko na cukroví.

Kuchyňské roboty nabízejí řadu užitečných funkcí pro ještě pohodlnější obsluhu

  • Bezpečnostní pojistka zabrání spuštění přístroje, pokud není správně sestaven.
  • Chytré zastavení neboli Smart Stop Position zajistí, že robot ukončí práci v optimální pozici pro pohodlné vyndání metly nebo hnětacího háku.
  • Protiskluzové prvky zajistí stabilitu během práce a zabrání nechtěnému posouvání.

Designový a kompaktní prvek do kuchyně

Kuchyňský robot Concept má jednu obrovskou výhodu, a to je kompaktní rozměr, díky kterému se vejde i do menší kuchyně. Designové provedení vypadá tak luxusně, že si kuchyňský robot necháte na lince a budete se s ním pyšnit, protože zaujme oko každé návštěvy.

Multifunkční kuchyňský robot INSPIRO

V sortimentu kuchyňských robotů je možné si také vybrat multifunkční varný robot RM9000, který zastane práci hned několika spotřebičů - robot, parní hrnec, rýžovar, food procesor, sekáček, mixér nebo váhu. Nabízí také bohatou databázi receptů, které si můžete na dotykovém displeji prolistovat a vybrat si ten, který chcete s INSPIREM uvařit. Robot vás poté krok po kroku provede celým procesem. Více se o něm dozvíte na stránce INSPIRO, anebo se můžete přidat do Klubu INSPIRO, díky kterému budete dostávat stále nové informace, tipy a rady, co se týče multifunkčního robotu.

Recenze na Heurece

U kuchyňských robotů Concept naleznete na Heurece perfektní hodnocení, které zákazníci produktům udělili. Model RM7010 má hodnocení 96 % a RM7020 dokonce celých 100 %.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

6 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Multifunkční kuchyňský robot INSPIRO RM9000

Multifunkční kuchyňský robot Concept RM9000 INSPIRO vás krok za krokem provede celým procesem vaření. Disponuje databází receptů, která se neustále aktualizuje, 8 automatickými programy s 15 funkcemi a dotykovým ovládáním v českém jazyce.

10 990 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT DIGI Black RM7500

Kuchyňský planetární robot Concept RM7500 ELEMENT DIGI s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

8 999 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT DIGI Taupe RM7510

Kuchyňský planetární robot Concept RM7510 ELEMENT DIGI s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

7 999 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT RM7000

Kuchyňský planetární robot Concept RM7000 ELEMENT s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

6 999 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT RM7010

Kuchyňský planetární robot Concept RM7010 ELEMENT s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů jsou zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

6 499 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT RM7030

Kuchyňský planetární robot Concept RM7030 ELEMENTs příkonem 1200 W se stane pomocníkem v každé kuchyni. Je vybaven šlehací a míchací metlou a hnětacím hákem. Kvalitní kovové tělo vč. vnitřních převodů jsou zárukou dlouhé životnosti.

4 999 Kč 

s DPH