Přístroj pro péči o pleť Hot&Cool PERFECT SKIN PO2020

PO2020

Užijte si relaxační kosmetickou terapii s přístrojem Hot&Cool Concept PO2020. Díky střídání chladu a tepla uvolňuje a uklidňuje pokožku a pomáhá ke vstřebávání kosmetických přípravků. Je vybaven kvalitní Li-Ion baterií a funkcí automatického vypnutí.

Výrobce
Péče o pleť
Kód

po2020

Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 299 Kč (Ušetříte 1 000 Kč)
Objednat
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

    Podrobnosti o produktu

    Žehlička na pleť Hot & Cool Concept PO2020 PERFECT SKIN

    Pro všechny typy pleti

    Střídání chladu a tepla

    Vibrace

    Kosmetická terapie

    Chcete si užít relaxační kosmetickou terapii v pohodlí svého domova? Přístroj Hot & Cool PO2020 je skvělým pomocníkem pro vaši denní péči o pleť. Díky střídání chladu a tepla uvolňuje a uklidňuje pokožku a zároveň napomáhá k lepšímu vstřebávání kosmetických přípravků. Stiskem jednoho tlačítka změníte během pár sekund teplotu na pracovní ploše z 6 °C na 42 °C. V kombinaci s vibrační technologií, která lze aktivovat v režimu Hot i Cool, si můžete dopřát příjemnou masáž a zlepšit krevní oběh v oblasti obličeje. Přístroj je vhodný pro každodenní používání a pro všechny typy pleti. Dopřejte si luxusní ošetření s tímto chytře vymyšleným přístrojem a získejte zdravější a zářivější pokožku.

    Působení tepla

    Tepelná terapie přináší blahodárné účinky pro vaši pleť a měla by zahajovat pravidelnou péči o pokožku obličeje. Přístroj Hot & Cool PO2020 se během okamžiku zahřeje na 42 °C. Teplo napomáhá k otevření pórů, zvyšuje krevní oběh v oblasti obličeje a uvolňuje obličejové svaly. Na odlíčenou pokožku naneste váš oblíbený krém nebo sérum. Aktivujte režim Hot nebo Hot + vibrace pro příjemnou masáž, a jemně přejíždějte přístrojem po obličeji a krku. Otevřené kožní póry lépe absorbují důležité látky z kosmetických přípravků. Výsledkem bude krásně uvolněná a hloubkově vyživená pokožka. Pokud potřebujete pleť důkladně vyčistit, dopřejte si tepelnou terapii před použitím čisticího přístroje.

    Působení chladu

    Chlad má zklidňující účinky, a proto se režim Cool doporučuje používat jako závěrečný krok ošetření pleti. Přístroj se v okamžiku ochladí na 6 °C, což vede ke stažení kožních pórů. Rychlé zchlazení napomáhá k udržení přirozené vlhkosti a pružnosti pokožky, eliminuje kruhy pod očima a podporuje detoxikaci pleti. Je vhodný také pro osoby s citlivou pokožkou, která má sklony k zarudnutí. Působení chladu pokožku zklidní a navrátí do normálního stavu.

    Funkce automatického vypnutí

    Přístroj pro péči o pleť Hot & Cool PO2020 je vybaven funkcí automatického vypnutí, díky které se vypne po 2 minutách provozu. Pohlídá vám tedy optimální dobu potřebnou k ošetření pleti a zároveň brání před nechtěným vybitím.

    Kvalitní zpracování

    Přístroj je lehký a perfektně padne do ruky. Je vybaven kvalitní integrovanou Li-Ion baterií s indukčním nabíjením přes USB kabel. Světelný indikátor vám poskytuje přehled o nastaveném režimu a zároveň vás upozorní na nutnost dobití.

    Luxusní design

    Přístroj pro péči o pleť Hot & Cool PO2020 je zpracován v luxusním bílém provedení, které je doplněné o elegantní prvky v barvě rosegold. Je součástí designově sladěné řady Perfect Skin, která zahrnuje nejvyšší modely pro péči o vaši pleť.

    Technické parametry:

    • Relaxační kosmetická terapie
    • Střídání chladu a tepla
    • Uvolňuje, uklidňuje, napomáhá k vstřebávání pečujících přípravků
    • 2 režimy: Hot (42 °C), Cool (6 °C)
    • Vibrace
    • Světelný indikátor
    • Nabíjení: indukční nabíječka, USB kabel
    • Automatické vypnutí po dvou minutách
    • Voděodolnost: ne
    • Napětí: 5 V
    • Příkon: 2,5 W
    • Baterie: Li-Ion
    • Doba nabíjení: 5-7 h
    • Hmotnost: 0,14 kg
    • Rozměry: 16,5 x 5,5 x 4,5 cm
    • Barva: perleťově bílá + rosegold

    Produkt manažer:

    Zuzana INFO Němcová,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Automatické vypnutí ANO
    Nabíjení indukční nabíječka, USB kabel
    Počet režimů 2
    Typy funkcí Hot (42 °C), Cool (6 °C)
    Vibrace ANO
    Voděodolnost ANO
    Příkon (W) 2,5
    Barva perleťově bílá + rosegold
    Typ baterie Li-Ion
    Hmotnost (kg) 0,14
    Doba nabíjení (h) 5-7
    Doba provozu (min) 80
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 16,5 x 5,5 x 4,5

    Ke stažení

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: