Elektrické vařiče

Elektrické vařiče

Elektrické vařiče

Přenosný plotýnkový vařič je ideální spotřebič na chalupu a na místa, kde často nevaříte, ale potřebujete si ohřát vodu nebo něco málo ukuchtit. Podívejte se, z jakých vařičů můžete vybírat.

Proč si plotýnkový vařič pořídit?

Mít doma plotýnkový vařič je velkou výhodou, protože budete připraveni na to, kdyby se vám náhodou rozbila varná deska či sporák. Plotýnkový vařič je ideální také na koleje či jiné studentské bydlení, kde je pouze možnost společné kuchyně. Využijete ho dokonce i na chalupách, kde netrávíte tolik času, ale občas si něco potřebujete ohřát.

Litinové plotýnky

Vařiče s litinovými plotýnky jsou těmi nejpoužívanějšími. Tato elektrická plotýnka je jednoduchou a levnou variantou. Jejich údržba je snadná a ovládání ještě snadnější.

Materiál vařiče

Ploténkové vařiče jsou vyrobeny buď z nerezu nebo ze smaltu. Smalt je o něco náchylnější k potlučení či poškrábání, zároveň je ale údržba ploténky daleko snazší než u nerezu.

Počet plotýnek

Jednoplotýnkové vařiče se hodí do velice malých prostor, kde není možnost nijak velkého vyvařování. Také je dobrý například do karavanů na cesty.

Dvouplotýnkové vařiče jsou ty klasické. Obvykle je jedna plotýnka menší než ta druhá.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Elektrický dvouplotýnkový vařič nerezový 2250 W VE3035

Elektrický dvouplotýnkový vařič Concept VE3035 s příkonem 2250 W nabízí 5 stupňů regulace výkonu a bezpečnostní pojistku proti přehřátí. Je ideální volbou na chatu, chalupu nebo kolej.

1 399 Kč 

s DPH

Elektrický jednoplotýnkový vařič smaltový 1500 W VE3015

Elektrický jednoplotýnkový vařič Concept VE3015 s příkonem 1500 W nabízí 5 stupňů regulace výkonu. Jednoduše se ovládá a je ideální volbou na chatu, chalupu nebo kolej.

699 Kč 

s DPH