Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovače vzduchu

Trápí vás v domácnosti vlhký vzduch a s ním spojené plísně? Pomohou vám s tím odvlhčovače vzduchu Concept, jejichž hlavní úkolem je snižovat vzdušnou vlhkost v místnosti. Odvlhčovače vám zároveň vyčistí vzduch a zbaví vás všech plísní, bakterií či virů, které mohou způsobovat onemocnění.

Jak vybrat odvlhčovač vzduchu?

Vybrat odvlhčovač není nic těžkého. Nejdůležitější parametry, které by vás měli zajímat je výkon, objem nádoby a hlučnost. Každý vysoušeč vlhkosti má poté různé přidané funkce, které mohou uživatelsky odvlhčovaní ještě více zpříjemnit.

Výkon odvlhčovače

  • Podle velikosti místnosti - u každého modelu je přidaná informace, do jak velkého prostoru je odvlhčovač vhodný
  • Podle odvlhčovací kapacity je velice podobný stolnímu, akorát má větší průměr lopatek a nastavitelnou výšku. Umístit ho můžete kamkoliv do prostoru na zem.

Objem nádoby

Platí to, že čím větší nádoba, tím méně pozornosti váš vysoušeč vlhkosti potřebuje. Nádoby mají objem v několika litrech, když dojde k naplnění, elektrický odvlhčovač se vypne a zahlásí, že potřebuje vyprázdnit nádobu.

Hlučnost

Hlučnost odvlhčovačů Concept se pohybuje v rozmezí od 30 do 50 dB, což můžeme přirovnat třeba k tikotu hodin. Parametr hlučnosti je důležitý především pro ty, kteří chtějí odvlhčovač využívat v místnostech určených ke spánku.

Odvlhčovač a čistička vzduchu v jednom

Nejlepší odvlhčovač vzduchu je takový, který zvládne víc než jen odvlhčovat. Některé vysoušeče vlhkosti disponují 3násobnou filtrací a kombinují v sobě i funkci čističky vzduchu. Filtrační systém dokáže zachytit škodlivé látky a zamezit jejich šíření. Prachový filtr zachytí hrubé nečistoty, HEPA filtr 13 zachytí částice od velikosti 0,1 mikrometru s účinností 99,9 % a uhlíkový filtr pohltí jedovaté, dusivé a zapáchající plyny.

Co vám odvlhčovač ještě nabídne?

  • LED ukazatel vám přehledně ukazuje aktuální vlhkost v místnosti. Podle stupně vlhkosti ukazatel mění barvu: červená = vysoká vlhkost vzduchu, zelená = vyhovující vlhkost a modrá = nízká vlhkost.
  • Automatický režim udržuje úroveň vlhkosti, která vám vyhovuje a vy se nemusíte o nic starat.
  • UV lampa likviduje škodlivé bakterie, viry, plísně a pohlcuje prach.
  • Ionizátor zvyšuje množství záporně nabitých iontů, které neutralizují zápach, pohlcuje kladně nabité částice prachu, vir a bakterií a celkově osvěžuje a pročišťuje vzduch.
  • Mobilní aplikaci Concept Home si stáhnete do telefonu a můžete s ní odkudkoliv ovládat odvlhčovač. Na dálku ho spustíte, zvolíte režim nebo zkontrolujete aktuální stav vzduchu.
  • S čím vším vám odvlhčovač pomůže?

  • Odvlhčí prostory
  • Zbaví vás plísní
  • Vyčistí vzduch
  • Ochrání vaše zdraví i majetek
  • Usuší prádlo
  • Podrobné vyhledávání

    Cena

    Řadit podle

    vzestupně sestupně

    Další filtry

    Zobrazit více

    Zobrazit méně

     

    Filtr skladu

    9 produktů
    1 stránka

    Položek na stránku:

     
     

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Perfect Air Smart OV2120

    Odvlhčovač vzduchu Smart Concept OV2120 Perfect Air je kombinací odvlhčovače a čističky. Disponuje 4násobnou filtrací, odvlhčovacím výkonem 20l/den a možností ovládání pomocí mobilní aplikace.

    6 999 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Perfect Air Smart OV2220

    Odvlhčovač vzduchu Smart Concept OV2220 Perfect Air je kombinací odvlhčovače a čističky. Disponuje 4násobnou filtrací, odvlhčovacím výkonem 20 l/den a možností ovládání pomocí mobilní aplikace.

    6 999 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Perfect Air Smart OV2216

    Odvlhčovač vzduchu Smart Concept OV2216 Perfect Air je kombinací odvlhčovače a čističky. Disponuje 4násobnou filtrací, odvlhčovacím výkonem 16 l/den a možností ovládání pomocí mobilní aplikace.

    5 999 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Perfect Air Smart OV2012

    Odvlhčovač vzduchu Smart Concept OV2012 Perfect Air je kombinací odvlhčovače a čističky. Disponuje 3násobnou filtrací, odvlhčovacím výkonem 12 l/den a možností ovládání pomocí mobilní aplikace.

    4 999 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Perfect Air OV1200

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Concept OV1200 z řady Perfect Air je ideální pro použití v koupelně a v místnostech do 25 m2. Zkondenzuje až 750 ml vody za den, a díky trojnásobné filtraci pohltí až 99 % škodlivin obsažených ve vzduchu.

    2 999 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Perfect Air OV1210

    Odvlhčovač a čistička vzduchu Concept OV1210 z řady Perfect Air je ideální pro použití v koupelně a v místnostech do 25 m2. Zkondenzuje až 750 ml vody za den, a díky trojnásobné filtraci pohltí až 99 % škodlivin obsažených ve vzduchu.

    2 999 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač vzduchu Perfect Air OV1000

    Odvlhčovač vzduchu Concept OV1000 s kapacitou zásobníku 1,5 l je vhodný do místnosti až 15 m2. Nabízí 2 rychlosti odvlčování a za den zkondenzuje až 600 ml vody.

    2 499 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač vzduchu Perfect Air OV1100

    Odvlhčovač vzduchu Concept OV1100 z řady Perfect Air je vhodný pro použití v koupelně a v místnostech do 15 m2. Vyniká moderním designem s LED podsvícením a tichým provozem. Je vybaven 600 ml zásobníkem na vodu a za den zkondenzuje 300 ml vody.

    1 499 Kč 

    s DPH

    Odvlhčovač vzduchu Perfect Air OV1110

    Odvlhčovač vzduchu Concept OV1110 z řady Perfect Air je vhodný pro použití v koupelně a v místnostech do 15 m2. Vyniká moderním designem s LED podsvícením a tichým provozem. Je vybaven 600 ml zásobníkem na vodu a za den zkondenzuje 300 ml vody.

    1 499 Kč 

    s DPH