Bezsáčkové vysavače

Bezsáčkové vysavače

Bezsáčkové vysavače

Výkonné bezsáčkové vysavače Concept se vyznačují tím, že vysáté nečistoty neputují do sáčků, ale do sběrné nádoby, ze které stačí nepořádek pouze vysypat do odpadkového koše.

Jaké jsou výhody a nevýhody bezsáčkových vysavačů?

Výhody:

  • Průhledná nádoba, díky které máte přehled nad množství nečistot
  • Nemusíte dokupovat sáčky a hlídat, zda jsou již plné
  • Stálý sací výkon
  • Kvalitní filtrace
  • Ekologičtější

Nevýhody:

  • Větší kontakt s prachem
  • Potřeba zapojení v zásuvce

Vodní versus cyklonové bezsáčkové vysavače

Vysavače bezsáčkové jsou dvojího typu. Buď fungují na základě rotace vzduchu nebo vody.

Cyklonové bezsáčkové vysavače jsou těmi, kteří fungují na základě rychlé rotace vzduchu ve sběrné nádobě. Pomocí odstředivé síly se uvolňují i nejmenší částečky. Následně je vzduch očištěn sadou filtrů. Jsou velice výkonné.

Vodní bezsáčkové vysavače fungují naopak na základě rotace vody. Vodní vír zachytává všechny nečistotu ze vzduchu a prach se rozpustí ve vodě, která se po úklidu vyleje. Tento typ vysavačů Concept nenabízí.

Bezpečná filtrace

Nejlepší bezsáčkový vysavač je takový, který má bezpečnou a kvalitní filtraci. Vysavače Concept jsou vybaveni HEPA filtrem 13, který zachytí i ty nejjemnější prachové částice či chloupky. Vysavače bez sáčku jsou díky filtraci vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Specialisti na zvířata

Některé modely bezsáčkových vysavačů Concept jsou vybaveny příslušenstvím, které vám ulehčí práci se srstí a chlupy od vašeho domácího mazlíčka.

PET kartáč je specializovaný nástavec, který šetrně ošetří kůži a zároveň vyčeše uvolněné chlupy, které by po nějaké době spadly na zem. Nástavec zároveň chlupy po vyčesání vysaje, takže se nemusíte bát, že byste měli z vyčesávání všude nepořádek. Konstrukce kartáče je vytvořená tak, že působí stimulačně na zvířecí kůži.

Malý turbokartáč odstraní každý chlup z čalounění, postele, matrace a jiného nábytku, na kterém se chlupy zachytávají.

Důležité parametry u bezsáčkových vysavačů:

  • Hlučnost je jedním z parametrů, která je důležitá především pro lidi v bytech, kteří nechtějí rušit své sousedy. U bezsáčkového vysavače nemusíte mít starost, že byste vysáváním někoho přes příliš otravovali. Hlučnost vysavačů nepřesahují 80 dB, většinou se pohybuje okolo 72 dB.
  • Kapacita nádoby u Concept vysavačů bez sáčků je vždy mezi dvěma a třemi litry.
  • Délka kabelu a akčního rádiu je směrodatná pro ty, které nebaví neustále přendávat vysavač z jedné zásuvky do druhé. Délka kabelů se většinou pohybuje okolo 6 metrů a akční rádius, tedy délka od zásuvky až po konec hubice je u většiny vysavačů 10 metrů.

Další příslušenství:

  • AAAA hubice nemá problém vysát jak koberce, tak veškeré tvrdé podlahy
  • Parketová hubice je šetrná k úklidu parket, aby se nepoškrábaly
  • Extra dlouhá štěrbinová hubice do auta na jednodušší úklid mezi sedadly a těžko dostupných míst.
  • Štěrbinová hubice s prachovým kartáčkem šetrně odstraňuje prach z nábytku, žaluzií, klávesnic nebo knih bez poškrábání
  • Velký turbokartáč si skvěle poradí s hloubkovým vysátí koberců
  • Hubice na čalounění je ideální na úklid čalouněného nábytku
  • PET kartáč vyčesává a vysává psí chlupy. Zároveň stimuluje zvířecí kůži
  • Malý turbokartáč dokonale vysaje chlupy z gauče, matrace, postele či jiného čalouněného nábytku
  • Držák příslušenství

Levný, levnější, nejlevnější

Bezsáčkové vysavače patří do levnější kategorie těchto spotřebičů. Levné vysavače bez sáčku seženete i do dvou tisíc. Naopak nejlepší modely se pohybují lehce přes tři tisíce.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

14 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Pet Expert 800 W VP5240

Bezsáčkový vysavač 4A Pet Expert Radical Concept VP5240 je expertem na všechny typy podlah. Vyniká vysokým sacím výkonem, nízkou spotřebou a velmi tichým provozem. Díky speciálnímu příslušenství je ideální volbou do domácností s chlupatými mazlíčky.

3 499 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Pet Expert 800 W VP5240n

Bezsáčkový vysavač 4A Pet Expert Radical Concept VP5240n je expertem na všechny typy podlah. Vyniká vysokým sacím výkonem, nízkou spotřebou a velmi tichým provozem. Díky speciálnímu příslušenství je ideální volbou do domácností s chlupatými mazlíčky.

3 499 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Home&Car 800 W VP5241n

Bezsáčkový vysavač 4A Home&Car Radical Concept VP5241n je expertem na všechny typy podlah. Vyniká vysokým sacím výkonem, nízkou spotřebou a velmi tichým provozem. Uklidí celou domácnost a díky extra dlouhé štěrbinové hubici si poradí i s úklidem auta.

2 999 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač 4A REAL FORCE 700 W VP5230

Extrémně výkonný cyklonový podlahový vysavač VP5230 o příkonu 700 W s HEPA filtrem a super výbavou, se kterým lze vysávat s dosahem až 10 metrů.

2 999 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Home&Car 800 W VP5241

Bezsáčkový vysavač 4A Home&Car Radical Concept VP5241 je expertem na všechny typy podlah. Vyniká vysokým sacím výkonem, nízkou spotřebou a velmi tichým provozem. Uklidí celou domácnost a díky extra dlouhé štěrbinové hubici si poradí i s úklidem auta.

2 999 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Parquet 800 W VP5242

Bezsáčkový vysavač 4A Parquet Concept VP5242 je expertem na všechny typy podlah. Vyniká vysokým sacím výkonem, nízkou spotřebou a velmi tichým provozem. Uklidíte s ním celou domácnost a díky extra dlouhé štěrbinové hubici si poradí i s úklidem auta.

2 799 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač SERIOUS Parquet Extend 850 W VP5130

Bezsáčkový vysavač Serious Parquet extend 850 W Concept VP5130 nabízí extra výkon, kvalitní filtraci a akční rádius 10 m. Pohodlně s ním vysajete všechny tvrdé podlahy, koberce i těžko přístupná místa.

2 499 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač FURIOUS Home & Pet 800 W VP5150

Bezsáčkový vysavač Furious Home&Pet 800 W Concept VP5150 nabízí extra výkon, kvalitní filtraci a bohaté příslušenství pro efektivní úklid celé domácnosti.

2 499 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač SERIOUS Parquet 850 W VP5131

Bezsáčkový vysavač Serious Parquet 850 W Concept VP5131 nabízí extra výkon, kvalitní filtraci a akční rádius 9 m. Pohodlně s ním vysajete všechny tvrdé podlahy, koberce i těžko přístupná místa.

2 399 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač FURIOUS Animal 800 W VP5151

Bezsáčkový vysavač Furious Animal 800 W Concept VP5151 nabízí extra výkon, kvalitní filtraci a malý turbokartáč pro efektivní úklid po chlupatém mazlíčkovi.

2 299 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač SERIOUS 850 W VP5132

Bezsáčkový vysavač Serious 850 W Concept VP5132 nabízí extra výkon, kvalitní filtraci a akční rádius 9 m. Pohodlně s ním vysajete všechny tvrdé podlahy, koberce i těžko přístupná místa.

2 199 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač 700 W VP5200

Cyklonový vysavač Concept VP5200 s příkonem 700 W nabízí 6 stupňů filtrace, kapacitu prachové nádoby 1,2 l a praktické příslušenství na efektivní úklid celé domácnosti.

1 999 Kč 

s DPH

Bezsáčkový vysavač FURIOUS Go 800 W VP5153

Bezsáčkový vysavač Furious Go 800 W Concept VP5153 nabízí extra výkon, kvalitní filtraci a příslušenství pro efektivní úklid celé domácnosti.

1 999 Kč 

s DPH

Bezsáčkovývysavač Minis 700 W VP5075

Podlahový cyklonový vysavač Minis Concept VP5075 s příkonem 700 W je vhodným pomocníkem do malých bytů. Je vybaven HEPA filtrem 10, který zajišťuje čistý vzduch po vysátí. Součástí je kovová teleskopická trubka, podlahová a štěrbinová hubice s kartáčkem.

1 799 Kč 

s DPH