Teplovzdušné ventilátory

Teplovzdušné ventilátory

Teplovzdušné ventilátory a nástěnná keramická topidla

Mít doma teplo za málo peněz se dnes již zdá snem, ale možné to je. A to s teplovzdušnými ventilátory a nástěnnými keramickými topidly, které jsou vybaveny šetrnými funkcemi, jak k energiím tak k vaší peněžence.

Typy topidel

Olejový radiátor funguje na bázi vyhřívaného oleje, který proudí žebry topného tělesa. Elektrický proud zahřeje olej, který prouděním ohřívá samotný radiátor. Ten následně vydává teplo sáláním.

Jaké jsou plusy olejového radiátoru?

  • Teplovzdušné ventilátory Concept mají maximální příkon 2 000 W, a díky kompaktní velikosti a držadlu se s nimi jednoduše manipuluje a je možné je kamkoliv přenést.
  • Nástěnná keramická topidla Concept jsou vhodná k vytápění místností do velikosti 20 m2. Topidlo se připevní na zeď do vybrané místnosti, kterou může být i koupelna díky odolnosti proti vlhkosti.

Materiál

Teplovzdušné ventilátory jsou vyrobeny z plastu, nástěnná topidla jsou keramická.

Ventilátor, který hřeje i chladí

Teplovzdušné ventilátory vás zvládnout v zimě zahřát, ale svou funkci neztratí ani v létě, protože zvládne i ochladit studeným proudem vzduchu.

Ovládání

Teplovzdušné ventilátory mají dva stupně výkonu, který si na přístroji zvolíte a poté pomocí termostatu zvolíte požadovanou teplotu v místnosti. Nástěnná topidla je možné ovládat dálkový ovladačem nebo dotykem na LED displeji, který přehledně ukazuje teplotu i čas.

Časovač

Nástěnná topidla jsou vybavena 24hodinovým časovačem, na kterém si můžete nastavit požadovanou dobu provozu včetně teploty.

Funkce otevřeného okna

Keramická nástěnná topidla mají funkci otevřeného okna, což znamená, že se přístroj automaticky vypne v okamžiku náhlého snížení teploty, čímž šetří energií.

Design

Topidla a ventilátory jsou vyrobeny tak, aby se hodily k jakémukoliv designu vaší místnosti. Topidla jsou v neutrální bílé a černé barvě, aby do koupelny zapadla a nebyla výrazným prvkem. Zároveň jsou moderní a designová, takže se za ně nemusíte stydět.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

6 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Elektrické topení Smart 2000 W QH4100

Nástěnné elektrické topení QH4100 s moderním LED displejem je vhodné pro vytápění místností do velikosti 20 m2, a to vč. koupelen. Nabízí 2 stupně výkonu, funkci ventilátoru, nastavitelnou oscilaci lamel a úsporný režim otevřeného okna. Propojit ho můžete s mobilní aplikací Concept Home.

2 299 Kč 

s DPH

Elektrické topení 2000 W QH4000

Nástěnné keramické topidlo QH4000 s moderním LED displejem je vhodné pro vytápění místností do velikosti 20 m2, a to vč. koupelen. Nabízí 2 stupně výkonu, funkci ventilátoru, nastavitelnou oscilaci lamel a úsporný režim otevřeného okna.

1 999 Kč 

s DPH

Elektrické topení 2000 W QH4001

Nástěnné keramické topidlo QH4001 s moderním LED displejem je vhodné pro vytápění místností do velikosti 20 m2, a to vč. koupelen. Nabízí 2 stupně výkonu, funkci ventilátoru, nastavitelnou oscilaci lamel a úsporný režim otevřeného okna.

1 999 Kč 

s DPH

Teplovzdušný ventilátor VT7040

Teplovzdušný ventilátor Concept VT7040 využijete po celý rok. Nabízí 2 provozní stupně, plynule regulovatelný termostat, ochranu proti přehřátí a převrhnutí a funkci proudění studeného vzduchu.

599 Kč 

s DPH

Teplovzdušný ventilátor VT7041

Teplovzdušný ventilátor Concept VT7041 využijete po celý rok. Nabízí 2 provozní stupně, plynule regulovatelný termostat, ochranu proti přehřátí a převrhnutí a funkci proudění studeného vzduchu.

599 Kč 

s DPH

Teplovzdušný ventilátor VT7010

Teplovzdušný ventilátor Concept VT7010 nabízí 2 provozní stupně a funkce topení, studený vzduch a ventilátor. Je vybaven pojistkou proti přehřátí a proti překlopení.

499 Kč 

s DPH