Radiátory

Radiátory

Radiátory

Ceny za energie stoupají a vy už přemýšlíte, jak budete v zimě topit? Vsaďte na radiátory, které jsou vhodné do jakéhokoliv prostoru. Rychle a rovnoměrně se zahřejí a vytopí vám místnost na počkání.

Jak funguje olejový radiátor?

Olejový radiátor funguje na bázi vyhřívaného oleje, který proudí žebry topného tělesa. Elektrický proud zahřeje olej, který prouděním ohřívá samotný radiátor. Ten následně vydává teplo sáláním.

Jaké jsou plusy olejového radiátoru?

  • Naprosto tichý chod.
  • Nevíří prach - ideální pro alergiky
  • Buduje velkou tepelnou setrvačnost
  • Rychlé a rovnoměrné zahřívání

Obsluha radiátoru

Používání radiátoru je velice jednoduché a intuitivní. Na přepínači si zvolíte výkon topení - nízký, střední a vysoký a pomocí termostatu nastavíte požadovanou teplotu v místnosti.

Příkon

Concept nabízí olejové radiátory s příkonem 2 300 W, 2 000 W a 1 500 W. Čím větší příkon radiátor má, tím větší místnost vám zvládne vytopit.

Přenosný radiátor

Radiátor je jednoduše přenosný díky pojízdným kolečkům, na kterých si můžete radiátor přivést kamkoliv bude zrovna potřebovat. Není problém si radiátor přenést na půdu, do koupelny nebo do jakékoliv pokoje.

Designový radiátor

Minimalistické a elegantní provedení radiátoru se výborně hodí do interiéru jakékoliv místnosti. Nenaruší vám designovou atmosféru pokoje a přirozeně zapadne do všech domácností.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

4 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Olejový radiátor 2300 W RO3411

Rychlé nahřátí, dlouhotrvající teplo, tichý a bezúdržbový provoz. To jsou hlavní výhody olejového radiátoru Concept RO3411 s 11 topnými články a příkonem 2300 W. Disponuje digitálním ovládáním s časovačem, 3 stupni výkonu a ochranným systémem pro zajištění bezpečného provozu.

2 599 Kč 

s DPH

Olejový radiátor 2300 W RO3311

Rychlé nahřátí, dlouhotrvající teplo a tichý provoz. To jsou hlavní výhody olejového radiátoru Concept RO3311 s 11 topnými články a příkonem 2300 W. Nabízí jednoduchou obsluhu a bezpečný provoz.

2 499 Kč 

s DPH

Olejový radiátor 2000 W RO3309

Rychlé nahřátí, dlouhotrvající teplo a tichý provoz. To jsou hlavní výhody olejového radiátoru Concept RO3309 s 9 topnými články a příkonem 2000 W. Nabízí jednoduchou obsluhu a bezpečný provoz.

2 199 Kč 

s DPH

Olejový radiátor 1500 W RO3307

Rychlé nahřátí, dlouhotrvající teplo a tichý provoz. To jsou hlavní výhody olejového radiátoru Concept RO3307 se 7 topnými články a příkonem 1500 W. Nabízí jednoduchou obsluhu a bezpečný provoz.

1 899 Kč 

s DPH