Ochlazovače vzduchu

Ochlazovače vzduchu

Ochlazovače vzduchu

Ochlazovače vzduchu Concept vám dopřejí dokonalé ochlazení v parných dnech a přetvoří těžký vzduch ve vašich místnostech na příjemnější a dýchatelnější.

Jak funguje ochlazovač vzduchu?

Přístroj ochlazuje vzduch tak, že ho profukuje přes vodní filtr. Stačí tedy naplnit nádržku vodou, která má objem 7 l. Dojde-li v zásobníku voda, přístroj se sám vypne. Pro silnější ochlazení můžete do vody vhodit chladící náplň, která je součástí balení.

Nejlepší ochlazovače vzduchu mají v sobě i další přístroje

Ochlazovač vzduchu přivede do místnosti proud studeného vzduchu, který následně rozežene ventilátor a promění horký vzduch na svěží vánek. Součástí je i zvlhčovač, který zároveň chlazený vzduch zvlhčuje, což je mnohem zdravější než suchý vzduch z běžné klimatizace.

Ochlazovač vzduchu s ionizátorem zvyšuje množství záporně nabitých iontů v ovzduší. Také se jim říká vzdušné vitamíny, a ty mají pozitivní vliv na kvalitu dýchání, lidskou psychiku, soustředěnost, výkonnost a pomáhají v boji proti bolestem hlavy. Ionizátor také pohlcuje prach, viry, bakterie a odstraňuje cigaretový kouř.

Režimy chlazení

  • Normální režim chladí konstantně na zvolenou intenzitu.
  • Přirozený režim simuluje jemný vánek a mění rychlost proudění vzduchu.
  • Noční režim automaticky sníží rychlost na nejnižší stupeň, aby vás ochlazovač nerušil a zároveň jste v noci neprochladli.

Ovládání

Ovládání ochlazovače je intuitivní a využívá se k tomu, buď dálkový ovladač nebo ovládací panel na přístroji. Je možné si jednoduše zvolit intenzitu proudění vzduchu, otáčení ochlazovače, časovač nebo typ režimu. Všechny nastavené hodnoty je možné kontrolovat na LED displeji.

Nevíte-li, který chladící přístroj je pro vás nejideálnější, přečtěte si článek Jak vybrat správně ochlazení na léto nebo se nechte inspirovat 10 tipy, jak rychle ochladit místnost i sám sebe.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Ochlazovač vzduchu OV5210

Ochlazovač vzduchu 3 v 1 Concept v sobě skrývá hned 3 praktické pomocníky: ochlazovač, ventilátor a zvlhčovač. Ovládat ho můžete pomocí dálkového ovladače a nabízí 3 režimy proudění vzduchu, časovač a funkci oscilace.

4 999 Kč 

s DPH

Ochlazovač vzduchu OV5220

Multifunkční ochlazovač vzduchu Concept OV5220 disponuje funkcemi ochlazování, ventilátoru, čištění vzduchu vč. ionizace a zvlhčování. Nabízí 3 provozní režimy a 3 rychlosti proudění vzduchu.

3 499 Kč 

s DPH

OV5230 Ochlazovač vzduchu

Ochlazovač vzduchu 2 v 1 Concept OV5230 disponuje funkcí ochlazování a ventilátoru. Nabízí 2 provozní režimy, 3 rychlosti proudění vzduchu, tichý provoz, časovač a přehledné dotykové ovládání. Je vybaven 6 l nádobou na vodu a 2 chladicími náplněmi.

2 499 Kč 

s DPH