Pomocníci do kuchyně

Pomocníci do kuchyně

Designové linie Concept

Rádi byste si sladili všechny spotřebiče do jedné barvy či materiálu, ale nechce se vám chodit po obchodech a všechno do detailu srovnávat? Nemusíte, a to díky našim spotřebičům z designových linií Concept, které se k sobě dokonale hodí. Stačí si jen vybrat designovou linii a potom dané modely spotřebičů, sladěnost je zaručená.

Jaké designové linie spotřebičů nabízíme?

Designová linie Black, jak už název napovídá, je zahalená celá v černém. Dominuje jí černé sklo, které vaši kuchyni dodá na luxusu a elegantnosti.

Designová linie White vaší kuchyni dodá lehce studený tón, který ale zapříčiní svěžest a vzdušnost. Bílé sklo potrhne ve vašem domově minimalismu, ale zároveň dodá neskutečný šarm.

Designová linie Sinfonia patří mezi světlejší řady spotřebičů, jejichž hlavním prvkem je nerez doplněná o černé detaily. Sinfonia patří mezi řady s nejširším portfoliem spotřebičů.

Designová linie Titania vás obklopí tmavým nerezem s jemností černého skla. Spotřebiče představují jednoduchý a jemný styl hodící se téměř do každého designu vámi navržené kuchyně.

Designová linie Retro nabízí závan starší doby, kterým si můžete vyplnit své chaloupky, ale i byty, které chcete ladit do retra. Vybírat můžete z červené, černé, béžové a bílé barvy.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala s designovými spotřebiči z různých řad? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Designová linie Retro

Retro spotřebiče jsou již chvilku velice moderní záležitostí. Lidé už je nevolí pouze do chaloupek, ale rádi si vytvoří retro kuchyň i v paneláku uprostřed velkoměsta. A vlastně proč ne. Každému se líbí něco jiného, a proto i Concept nabízí spotřebiče v onom designu.

Jaké spotřebiče Concept naleznu v Retro designu?

Retro jsou velké, ale i malé spotřebiče. Retro jsou hned čtyři barvy. Vyberte si tu, která se vám bude nejvíce líbit a následně k ní dolaďte spotřebiče. Pro jakou barvu se rozhodnete? Bude to rudě červená, černá, béžová nebo bílá?

Lednice Retro objevíte ve třech velikostech, a to v té klasické s mrazákem dole, poté v trochu menší s mrazákem nahoře, a nakonec ještě v menší, která je bez mrazáku a má pouze chladicí zásuvku.

Minibary jsou ideální do malých kuchyní, ve kterých moc nepřebýváte a potřebujete při životě udržet pár potravin. Také se ale skvěle vyjímají v garážích či dílnách, kde v sobě schovávají pár piv.

Topinkovače v retro stylu se perfektně hodí i do kuchyní, které v retro designu prvoplánově nemáte. Jejich vzhled je jednoduchý a funkčnost perfektní. Na tyto topinky se budete těšit každé ráno.

Rychlovarné konvice zajistí čistou kuchyň bez přebytečných výparů. Disponujete-li velkou kuchyní, která je dokonce spojená s obývákem, doporučujeme se rozhodnout pro komínovou digestoř, která má vyšší výkon. Výsuvné ale perfektně obstarají menší kuchyně.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

9 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Zvýhodněný set retro - konvice RK3334 + topinkovač TE2064

Dokonale sladěný set v podobě topinkovače TE2064 a rychlovarné konvice RK3334 v okouzlujícím retro designu se stane ozdobou každé kuchyně. Nechte se oslnit černou řadou Retrosign v elegantním matném zpracování.

1 599 Kč 

s DPH

Výhodná cena

RETRO

sestava

Skladem

Topinkovač RETROSIGN TE2061

Topinkovač Concept TE2061 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

1 199 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2064

Topinkovač Concept TE2064 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

1 199 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2060

Topinkovač Concept TE2060 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

999 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2062

Topinkovač Concept TE2062 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,7 l RETROSIGN RK3330

Nerezová rychlovarná konvice Concept RK3330 je spojením kvalitního zpracování a okouzlujícího retro designu. Pojme až 1,7 l vody a je vybavena trojnásobným bezpečnostním jištěním.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,7 l RETROSIGN RK3332

Nerezová rychlovarná konvice Concept RK3332 je spojením kvalitního zpracování a okouzlujícího retro designu. Pojme až 1,7 l vody a je vybavena trojnásobným bezpečnostním jištěním.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,7 l RETROSIGN RK3334

Nerezová rychlovarná konvice Concept RK3334 je spojením kvalitního zpracování a okouzlujícího retro designu. Pojme až 1,7 l vody a je vybavena trojnásobným bezpečnostním jištěním.

799 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,7 l RETROSIGN RK3331

Nerezová rychlovarná konvice Concept RK3331 je spojením kvalitního zpracování a okouzlujícího retro designu. Pojme až 1,7 l vody a je vybavena trojnásobným bezpečnostním jištěním.

799 Kč 

s DPH