Designová linie Black

Designová linie Black

Designová linie Black

Do detailu sladěná kuchyň v černém sklu je přáním každého milovníka temných barev. Zkombinujte si do puntíku celý kuchyňský kout od vestavný spotřebičů po ty malé, které si budete moct nechat bez ostychu na kuchyňské lince. Kuchyň se tím pádem stane vaším hlavním oblíbeným místem v domácnosti, kde se budou odehrávat důležité situace vašeho života.

Jaké spotřebiče jsou součástí linie Black?

Designová linie Black vám nabídne všechny velké spotřebiče, které jsou v kuchyni zapotřebí, ale zasahuje také do malých spotřebičů, kde naleznete například rychlovarné konvice, odšťavňovače nebo topinkovače.

Elektrická trouba nesmí v nabídce temně černé chybět. Mimo elektrických vám linie Black nabídne i parní troubu, která otevírá dveře ke zdravému stravování.

Mikrovlnnou troubu si můžete dovolit dát hned nad troubu elektrickou, protože jsou v dokonalé harmonii barev.

Varná plynová deska je krásným detailem, který dodá kuchyni lehký styl retra, ale stále vypadá moderně. Vybírat můžete ze dvou, čtyř i pěti plotýnek.

Lednice kombinovaná i americká je v nabídce linie Black. Na jejím těle se nejvíce rozzáří černé sklo, které oslní každého, kdo do kuchyně vstoupí. Výhodou tohoto materiálu je, že na něj můžete psát vzkazy stíratelnou fixou.

Digestoře integrované, komínové i výsuvné, všechny tyhle modely najdete v oslňující černé barvě. Nyní jen záleží na tom, jak máte situovanou kuchyň, a který odsavač je pro vás ideální.

Rychlovarná konvice nesmí v žádné domácnosti chybět, protože její využití je na každodenní bázi. V černé barvě se u nás vyjímá hned několik moderních kousků, které si určitě zamilujete.

Odšťavňovače ovoce a zeleniny se budou vyjímat na lince každého milovníka zdravých šťáv. Používáte-li odšťavňovač často, určitě vás potěší, že i ten si můžete sladit do barvy ostatních kuchyňských spotřebičů.

Topinkovače a kuchyňské váhy jsou posledními spotřebiči, které dokonale sladíte s vaší temnou kuchyní. V černé barvě ale naleznete spoustu dalších našich spotřebičů, záleží jen na tom, jak moc chcete, aby vám k sobě ladili.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s černými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.


Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

98 produktů
5 stránek

Položek na stránku:

 
 

Americká lednice s vinotékou LA7991bc BLACK

Třídveřová americká lednice s vinotékou Concept LA7991bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a vinotéky. Disponuje vnitřním objemem 548 l, inventorovým kompresorem a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu, vč. beznámrazového systému Total No Frost a funkce Metal cooling.

42 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA6983bc BLACK

Americká lednice typu French door LA6983bc vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

32 999 Kč 

s DPH

Americká lednice s výrobníkem ledu LA7691bc BLACK

Americká lednice Concept LA7691bc disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

25 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791bc BLACK

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383bc BLACK

Americká lednice Concept LA8383bc v designu černého skla nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Black.

21 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383bcN BLACK

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšední design jsou hlavní přednosti Side by Side lednice Concept LA7383bcN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

18 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba PyroPure ETV8360bc BLACK

Vestavná trouba PyroPure Concept ETV8360bc disponuje pyrolytickým čištěním, 12 programy pečení, teplotní sondou, teleskopickými výsuvy, extra objemem 72 l a tlumeným dovíráním dveří.

15 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6460bc BLACK

Lednice Concept LK6460bc nabízí celkový objem 338 l, beznámrazový systém Total No Frost, zadní stěnu metal cooling, fresh zónu, funkci dovolená a super chlazení/mrazení, alarm nedovřených dveří a přehledný dotykový displej.

14 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba ETV8560bc BLACK

Elektrická trouba EVT8560bc z designové řady Black vyniká extra objemem a nízkou spotřebou. Nabízí 14 funkcí pečení a bohatou výbavu vč. teleskopických výsuvů, samočisticích desek a teplotní sondy.

13 999 Kč 

s DPH

Indukční deska s flexi zónou IDV5260

Indukční deska s flexi zónou Concept IDV5260 nabízí rychlé a úsporné vaření. Je vybavena flexi zónou, dotykovým ovládáním se sliderem, funkcí powerbooster, automatickým vypnutím, minutkou a dětskou pojistkou.

11 999 Kč 

s DPH

Vestavná mikrovlnná trouba MTV6925bc BLACK

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925bc z designové linie Black nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

9 999 Kč 

s DPH

Vestavná digestoř Nontouch control OPI7060bc BLACK

Vestavná digestoř Concept OPI7060bc vyniká extra výkonem 635 m3/hod. a moderním bezdotykovým ovládáním pomocí gesta ruky. Nabízí 3 stupně odvětrávání a funkci Boost. Je vybavena úsporným LED osvětlením, časovačem a možností recirkulace.

9 999 Kč 

s DPH

Plynová varná deska PDV7575bc 75 cm BLACK

Plynová deska Concept PDV7575bc v designu černého skla disponuje masivními litinovými mřížkami, elektronickým zapalováním hořáků v knoflíku a bezpečnostní pojistkou proti úniku plynu.

8 999 Kč 

s DPH

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT DIGI Black RM7500

Kuchyňský planetární robot Concept RM7500 ELEMENT DIGI s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů je zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

8 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř 90 cm OPK5490bcN BLACK

Komínová digestoř 90 cm Concept OPK5490bcN z designové linie BLACK je vybavena kvalitním BLDC motorem a dosahuje extra výkonu 850 m3/h. Je zařazena do úsporné energetické třídy A++ a nabízí 3 stupně odtahu, možnost recirkulace, dotykové ovládání a úsporné LED osvětlení.

8 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř OPK5860bc BLACK

Odsavač par komínový OPK5860bc vyniká extra výkonem 568,8 m3/h a velmi tichým chodem. Nabízí 3 stupně odvětrávání a elektronické otevírání horního skleněného krytu. Díky popisovatelnému povrchu ho můžete využít také jako tabuli na poznámky.

8 999 Kč 

s DPH

Indukční deska s rámečkem IDV4560bf

Indukční deska Concept IDV4560bf s novou technologií plynulého vaření vyniká moderním designem s minimalistickým potiskem. Je opatřena dotykovým displejem se sliderem a kovovým rámečkem, který ji přidává na odolnosti.

8 999 Kč 

s DPH

Komínová digestoř 90 cm OPK5490bc BLACK

Odsavač par komínový Concept OPK5490bc z designové linie BLACK v šířce 90 cm nabízí max. výkon 800 m3/h. Disponuje 3 stupni odtahu, možností recirkulace, dotykovým ovládáním a úsporným LED osvětlením.

8 999 Kč 

s DPH

Vestavná trouba ETV7460bc BLACK

Elektrická vestavná trouba Concept EV7460bc v elegantním designu černého skla nabízí 9 funkcí pečení včetně horkovzduchu a grilu. Je vybavena teleskopickými výsuvy a nabízí velký vnitřní objem 70 l.

8 999 Kč 

s DPH

Indukční deska s rámečkem IDV4260sf

Indukční deska Concept IDV4260sf s novou technologií plynulého vaření vyniká moderním designem s minimalistickým potiskem. Je opatřena dotykovým displejem a stříbrným rámečkem, který ji přidává na odolnosti.

7 999 Kč 

s DPH