Lednice

Lednice

Designové linie Concept

Rádi byste si sladili všechny spotřebiče do jedné barvy či materiálu, ale nechce se vám chodit po obchodech a všechno do detailu srovnávat? Nemusíte, a to díky našim spotřebičům z designových linií Concept, které se k sobě dokonale hodí. Stačí si jen vybrat designovou linii a potom dané modely spotřebičů, sladěnost je zaručená.

Jaké designové linie spotřebičů nabízíme?

Designová linie Black, jak už název napovídá, je zahalená celá v černém. Dominuje jí černé sklo, které vaši kuchyni dodá na luxusu a elegantnosti.

Designová linie White vaší kuchyni dodá lehce studený tón, který ale zapříčiní svěžest a vzdušnost. Bílé sklo potrhne ve vašem domově minimalismu, ale zároveň dodá neskutečný šarm.

Designová linie Sinfonia patří mezi světlejší řady spotřebičů, jejichž hlavním prvkem je nerez doplněná o černé detaily. Sinfonia patří mezi řady s nejširším portfoliem spotřebičů.

Designová linie Titania vás obklopí tmavým nerezem s jemností černého skla. Spotřebiče představují jednoduchý a jemný styl hodící se téměř do každého designu vámi navržené kuchyně.

Designová linie Retro nabízí závan starší doby, kterým si můžete vyplnit své chaloupky, ale i byty, které chcete ladit do retra. Vybírat můžete z červené, černé, béžové a bílé barvy.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala s designovými spotřebiči z různých řad? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Designová linie Black

Do detailu sladěná kuchyň v černém sklu je přáním každého milovníka temných barev. Zkombinujte si do puntíku celý kuchyňský kout od vestavný spotřebičů po ty malé, které si budete moct nechat bez ostychu na kuchyňské lince. Kuchyň se tím pádem stane vaším hlavním oblíbeným místem v domácnosti, kde se budou odehrávat důležité situace vašeho života.

Jaké spotřebiče jsou součástí linie Black?

Designová linie Black vám nabídne všechny velké spotřebiče, které jsou v kuchyni zapotřebí, ale zasahuje také do malých spotřebičů, kde naleznete například rychlovarné konvice, odšťavňovače nebo topinkovače.

Elektrická trouba nesmí v nabídce temně černé chybět. Mimo elektrických vám linie Black nabídne i parní troubu, která otevírá dveře ke zdravému stravování.

Mikrovlnnou troubu si můžete dovolit dát hned nad troubu elektrickou, protože jsou v dokonalé harmonii barev.

Varná plynová deska je krásným detailem, který dodá kuchyni lehký styl retra, ale stále vypadá moderně. Vybírat můžete ze dvou, čtyř i pěti plotýnek.

Lednice kombinovaná i americká je v nabídce linie Black. Na jejím těle se nejvíce rozzáří černé sklo, které oslní každého, kdo do kuchyně vstoupí. Výhodou tohoto materiálu je, že na něj můžete psát vzkazy stíratelnou fixou.

Digestoře integrované, komínové i výsuvné, všechny tyhle modely najdete v oslňující černé barvě. Nyní jen záleží na tom, jak máte situovanou kuchyň, a který odsavač je pro vás ideální.

Rychlovarná konvice nesmí v žádné domácnosti chybět, protože její využití je na každodenní bázi. V černé barvě se u nás vyjímá hned několik moderních kousků, které si určitě zamilujete.

Odšťavňovače ovoce a zeleniny se budou vyjímat na lince každého milovníka zdravých šťáv. Používáte-li odšťavňovač často, určitě vás potěší, že i ten si můžete sladit do barvy ostatních kuchyňských spotřebičů.

Topinkovače a kuchyňské váhy jsou posledními spotřebiči, které dokonale sladíte s vaší temnou kuchyní. V černé barvě ale naleznete spoustu dalších našich spotřebičů, záleží jen na tom, jak moc chcete, aby vám k sobě ladili.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s černými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.


Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

7 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Americká lednice s vinotékou LA7991bc BLACK

Třídveřová americká lednice s vinotékou Concept LA7991bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a vinotéky. Disponuje vnitřním objemem 548 l, inventorovým kompresorem a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu, vč. beznámrazového systému Total No Frost a funkce Metal cooling.

42 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA6983bc BLACK

Americká lednice typu French door LA6983bc vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

32 999 Kč 

s DPH

Americká lednice s výrobníkem ledu LA7691bc BLACK

Americká lednice Concept LA7691bc disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

25 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791bc BLACK

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383bc BLACK

Americká lednice Concept LA8383bc v designu černého skla nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Black.

21 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383bcN BLACK

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšední design jsou hlavní přednosti Side by Side lednice Concept LA7383bcN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

18 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6460bc BLACK

Lednice Concept LK6460bc nabízí celkový objem 338 l, beznámrazový systém Total No Frost, zadní stěnu metal cooling, fresh zónu, funkci dovolená a super chlazení/mrazení, alarm nedovřených dveří a přehledný dotykový displej.

14 999 Kč 

s DPH