Daruj dárek na Valentýna a dostaneš dárek od Conceptu

08.02.2023

Svátek plný lásky na nás neodbytně útočí ze všech koutů internetu, ale i obchodních center. Je to nepříjemný svátek pro nezadané a zamilovaný svátek pro páry. My chceme ale z lásky dát dárek každému, ať už si valentýnku zakoupíte pro sebe nebo pro svou polovičku, vždy vám k nákupu přidáme dárek od nás.

co_darovat_na_valentyna_darky

Jaká jsou pravidla valentýnské akce?

l

Pravidla valentýnské akce v Conceptu jsou jednoduchá. Stačí, když vytvoříte nákup nad 1 499 Kč z kategorie „Krása a zdraví“ a zakliknete, že o dárek stojíte. My vám do balíčku poté přidáme za 1 Kč čisticí kartáček SK900x dle vašeho výběru. Kartáček vám dopřeje luxusní péči ve formě vyčistění pleti, ale i její masáže. Akci nemůžete kombinovat s jinou akcí, která probíhá na našem e-shopu nebo na našich prodejnách. Valentýnský dárek můžete získat od 9. do 19. února 2023.

k

xxZDE naleznete všechny produkty, na které se akce vztahujexx

l

Co pořídit sám sobě nebo své polovičce k Valentýnu?

s

Už se těšíte na čisticí kartáček? Tak pojďme společně něco rychle vybrat pro vaše polovičky, ať už se jedná o muže či ženy, ať máte od nás čisticí kartáček v kapse.

l

Valentýnka pro ženy

l

Pro ženy je obecně jednodušší vybírat pozornost, protože ony většinou chtějí spoustu věcí, a ještě k tomu, když jim to pomůže v jejich kráse. V Conceptu naleznete široký sortiment produktů, které se postarají o dámskou pleť, vlasy, zuby ale i celé tělo. Pleť rozzáří ultrazvukové špachtle, čisticí kartáčky nebo vakuové čističe. S vlasy si poradí fény, kulmy a žehličky, a jestli nevíte o péči vlasů nic, přečtete si náš článek, který je zaměřený na péči o vlasy v zimním období.

d

Pro jednodušší čistění zubů sáhněte pro sonické zubní kartáčky, které jsou hned v několika barvách, takže si můžete rovnou zakoupit párový dárek, který určitě udělá v domácnosti radost. A kdybyste chtěli do dárku pro svou drahou více zainvestovat, vyberte ji designový IPL epilátor, který ji pomůže s neodbytnými chloupky.

Valentýnka pro muže

ů

Pro muže je vždy zapeklitější vybrat nějaký pěkný, a hlavně potřebný dárek. V naší kategorii „Krása a zdraví“ ale určitě najdete praktickou pozornost, která udělá radost. Zároveň si radost uděláte i vy, protože dostanete od nás již zmíněný čisticí kartáček jako dárek. Svému pánskému protějšku pořiďte z péče o vlasy a vousy, buď holící strojky nebo zastřihovače, kterými se bude moct upravit bez toho, aby musel jít do salonu. Výše jsme již zmínili sonické kartáčky na zuby, které nabízíme v černé barvě, stejně tak jako ústní sprchu. Je-li váš partner na své zuby puntičkář, tyto produkty ho zajisté potěší.

d

Poslední náš tip je osobní diagnostická váha, která se určitě bude hodit do domácnosti každému muži, který se snaží nabrat svaly. Díky diagnostické váze bude mít stále pod kontrolou své tělo díky komplexní analýze, kterou vám váha po zvážení udělá a ukáže v mobilní aplikaci.

valentyn_co_darovat_darky_co_delat_na_valentines_day