Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

CP3000 Vysavač a parní čistič Perfect Clean 3 v 1

CP3000

Zánovní

Zánovní produkt je minimálně či jen krátkodobě používaný. Výrobek je v pořádku, může jevit známky použití. Na zboží se vztahuje plná záruka 24 měsíců. Na tuto položku se nevztahují slevové akce a dárky.

S vysavačem a parním čističem 3v1 CP3000 Perfect Clean vysajete, vytřete a zároveň dezinfikujete veškeré tvrdé podlahy i koberce. Horká pára zahubí až 99 % bakterií, což ocení zejména domácnosti s malými dětmi, alergiky a astmatiky.

Výrobce
Parní čističe
Kód

cp30002jakost_2

  Video

    Podrobnosti o produktu

    Vysavač a parní mop 3v1 Perfect Clean CP3000

    Vysává a vytírá

    3 v 1

    Pára & cyklon

    Dezinfekce pomocí horké páry

    Horká pára dokáže zahubit až 99 % bakterií, které se v domácnosti běžně vyskytují. Parní čištění je založené na kombinaci tlaku a vysoké teploty kolem 100 °C. Přístroj vytváří z vody páru, která je hnaná vysokým tlakem ven. Má takovou sílu, že rozpustí všechny nečistoty. Úklid pomocí páry je rychlý, vysoce účinný a zároveň šetrný k životnímu prostředí, protože nevyžaduje použití chemických prostředků. Uklizený povrch je dokonale čistý a dezinfikovaný.

    Vysává a vytírá v jednom tahu

    Dokážete si představit, že zvládnete úklid domu či bytu za polovinu času? To není hudba budoucnosti, ale realita s revolučním vysavačem a parním mopem v jednom od Conceptu. Klasický vysavač i kbelík s hadrem můžete nechat v komoře. S CP3000 můžete samostatně vysávat, vytírat nebo spojit obě činnosti dohromady. Pohodlně vysajete a zároveň v jednom tahu i vytřete veškeré tvrdé podlahy a koberce, které v domě či bytě najdete. Díky 6m přívodnímu kabelu nabízí tento mop široký dosah a lehkce s ním uklidíte i prostorné místnosti, aniž byste museli neustále měnit zásuvku.

    Šetrná dezinfekce tvrdých podlah

    Dokonale čisté podlahy bez kbelíku se špinavou vodou už nebudou jen snem. Jednoduše stačí naplnit 730ml nádržku destilovanou vodou, připevnit textilní potah a do 30 vteřin si můžete páru snadno dávkovat pomocí rozprašovače. Horká pára má dezinfekční účinky, což ocení především domácnosti s malými dětmi, alergiky a astmatiky. Čisticí textilie z mikrovlákna výborně absorbuje nečistoty a lze ji jednoduše odejmout a vyprat v pračce. Pro pohodlné uskladnění kabelu je mop vybavený praktickým držákem.

    Vyčistí a obnoví vzhled každého koberce

    Díky speciálnímu nástavci můžete vysavač a parní mop CP3000 využít i na úklid koberců. Stačí na sací hubici nasadit speciální kobercový kluzák a začít vysávat. Lepšího vzhledu koberce dosáhnete, použijete-li během vysávání i páru, která rozpustí všechny nečistoty. Současně nadzvedne zašlapaná vlákna, oživí barvy a zahubí bakterie.

    Jednoduché ovládání s možností regulace intenzity páry

    Parní čistič CP3000 každého potěší naprosto jednoduchým a intuitivním ovládám. Můžete se rozhodnout, zda budete chtít jen vysávat, vytírat nebo šetřit čas a uděláte oboje zároveň. Podle typu podlahy můžete regulovat i množství dávkované páry. Uklízení bude jedna radost.

    Sběrná nádoba nabízí rychlou údržbu

    Pro perfektně naklizený byt vám bohatě bude stačit cyklonová nádoba o objemu 1000 ml. Samotné vyprazdňování nádoby je naprosto hygienické. Stačí stisknout tlačítko, vše vysypat, přičemž se nečistot a prachu nemusíte vůbec dotknout. Vaše domácnost tak bude jako ze škatulky.

    Destilovaná voda a pravidelná výměna vodního filtru prodlouží životnost parního čističe

    Vodní filtr pomáhá filtrovat minerály obsažené ve vodě, které snižují účinnost parního čističe. Pro prodloužení životnosti spotřebiče doporučujeme každých 80 – 100 hodin filtr vyměnit. Do parního čističe používejte výhradně destilovanou vodu.

    Rodina Perfect Clean

    Ne nadarmo se říká čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid. Stačí si jen vybrat, který Vám bude vyhovovat a padne Vám do ruky. Už máte svého favorita?

    Technické parametry:

    • 3 v 1 – vysává, stírá, vysává a stírá zároveň
    • Příkon: 1600 W
    • Sací výkon: 60 aW
    • Hlučnost: 80 dB
    • Kapacita nádoby na vodu: 730 ml
    • Kapacita nádoby na prach: 1000 ml
    • Doba nahřátí: 30 s
    • Doba provozu s párou: 30 min.
    • Kontrolka nahřátí
    • Praktický držák na kabel
    • Barva: bílá + tyrkysová
    • Délka přívodního kabelu: 6 m
    • Vhodný na všechny typy podlah (před použitím se vždy informujte u svého výrobce podlah)
    • Součástí základní výbavy je kobercový kluzák, čisticí textilie a filtr na vodu

    Dokoupitelné příslušenství:

    • 42391176 Kobercový kluzák CP3000
    • 42391177 Čisticí textílie CP3000
    • 42391179 Filtr na vodu CP3000

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Zařazení produktu

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Příkon (W) 1600
    Doba provozu (min) 30 min

    Video

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: