Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Pet Expert 800 W VP5240

Bezsáčkový vysavač 4A Pet Expert Radical Concept VP5240 je expertem na všechny typy podlah. Vyniká vysokým sacím výkonem, nízkou spotřebou a velmi tichým provozem. Díky speciálnímu příslušenství je ideální volbou do domácností s chlupatými mazlíčky.

Výrobce
Vysavače
Kód

vp5240

Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 499 Kč (Ušetříte 800 Kč)
Varianta
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

    Podrobnosti o produktu

    Bezsáčkový vysavač 4A RADICAL Pet Expert VP5240

    Expert na všechny typy podlah

    PET kartáč – specialista na srst

    Stálý sací výkon

    Tichý silák

    Bezsáčkový vysavač 4A Pet Expert Radical VP5240 je spojením vysoké sací síly a nízké spotřeby. Je velmi tichý, maximální hlučnost dosahuje pouhých 72 dB. Díky akčnímu rádiu 10 m disponuje opravdu širokým záběrem, takže s ním jednoduše vysajete i velké místnosti. Perfektně si poradí s úklidem tvrdých podlah i koberců a také v kategorii filtrace získal nejvyšší hodnocení. Jedná se o skvělého parťáka do každé domácnosti a jeho bohaté příslušenství si zamilují především majitelé chlupatých mazlíčků.

    Síla cyklónu

    Bezsáčkový vysavač je osazen vysoce účinným ECO motorem o příkonu 800 W, který má dostatečný výkon pro perfektní úklid celé domácnosti. Sací sílu můžete jednoduše upravit díky elektronické regulaci. Systém cyklónu spočívá v odstředivé síle působící při rotaci vysávaného vzduchu na nečistoty a jejich následné odstředění do sběrné nádoby. Hlavní výhodou cyklonových vysavačů je absence sáčků a jejich neměnný výkon při vysávání. Navíc během úklidu nedochází k víření prachu. Omyvatelný HEPA filtr 13 zachytí i ty nejjemnější prachové částice, takže je vhodný i pro alergiky a astmatiky.

    Snadná údržba

    Cyklonový vysavač VP5240 nevyužívá klasických sáčků, ale sběrnou nádobu o objemu 2,5 l. Nemusíte tedy sáčky neustále dokupovat, čímž ušetříte nemalé peníze. Plnou nádobu stačí jednoduše stiskem tlačítka uvolnit, vysypat a opět nasadit.

    AAAA hubice – jednička ve vysávání

    Speciálně tvarovaná AAAA podlahová hubice dosahuje ve spojení s revoluční konstrukcí motoru maximálního výkonu. Dokonale s ní vysajete veškeré koberce, předložky, běhouny nebo čalouněný nábytek. Po přepnutí klapky a vysunutí štětin je vysavač připraven na úklid veškerých tvrdých podlah.

    Velký turbokartáč

    Vysajete celý byt, a přesto na kobercích nacházíte popadané vlasy? S velkým turbokartáčem, který kartáčuje a vysává zároveň, se vám to už nestane. Turbokartáč je ideální volbou na všechny typy koberců. Díky jeho velikosti získáte široký záběr a luxování vám tak zabere méně času a námahy. Snadná je i samotná údržba, kartáč jednoduše rozeberete, vyčistíte a zase složíte.

    Malý turbokartáč

    Jedinečná konstrukce a uzpůsobená velikost tohoto kartáče odstraní každý chlup z čalouněného nábytku a ze všech míst, kam se s velkým turbokartáčem nedostanete. Je ideální pro úklid po vašich chlupatých mazlíčcích. Účinný HEPA filtr navíc zachytí nežádoucí bakterie a alergeny.

    PET kartáč – specialista na srst

    Součástí základní výbavy je i chytře vymyšlený nástavec na šetrné ošetření kůže a srsti vašeho domácího mazlíčka. Hlavní výhodou je, že jedním tahem vyčešete a zároveň i vysajete všechny přebytečné chlupy bez zbytečného nepořádku. Vašeho zvířecího parťáka zbavíte nečistot, škodlivin a alergenů. Důmyslná konstrukce kartáče navíc působí stimulačně na funkci kůže.

    Vždy při ruce

    Součástí základní výbavy je i drobné příslušenství, které je šikovně usazeno v praktickém držáku přímo na teleskopické trubce vysavače. Patří sem štěrbinová hubice na úklid špatně dostupných míst (radiátory, zásuvky, prostor mezi matracemi a čalouněním apod.), hubice s kartáčkem na šetrné odstranění prachu z nábytku, žaluzií, parapetů, knih nebo klávesnice a hubice na čalounění, se kterou vysajete pohovky, křesla, matrace, úložné prostory i postele.

    Elegantní a praktický

    Vysavač VP5240 je zpracován v elegantním bronzovém designu, který je doplněn černé a chromové prvky. Jeho kompaktní tvar a nízká hmotnost jsou zárukou snadné obsluhy. O plynulý a všestranný pohyb vysavače se stará přední, plně otočné kolečko. Měkčená zadní kola jsou šetrná ke každému povrchu, takže nemusíte mít strach z poškrábání. Vysavač nabízí 2 parkovací polohy a 2 možnosti ukotvení podlahové hubice. Je vybaven praktickou rukojetí pro jednoduché přenášení, která po stisknutí slouží jako tlačítko k navíjení přívodního kabelu.

    Technické parametry:

    • AAAA účinnost
    • Příkon: 800 W
    • Extra tichý: 72 dB
    • Objem prachové nádoby: 2,5 l
    • Regulace výkonu
    • Kovové teleskopické trubky
    • Měkká zadní kola
    • Přední kolečko otočné o 360°
    • HEPA filtr 13
    • Délka kabelu: 6 m
    • Akční rádius: 10 m
    • Vertikální a horizontální parkovací poloha
    • Barva: bronzová
    • Hmotnost: 4,5 kg (bez příslušenství)
    • Rozměry: 41 x 24 x 26,5 (v x š x h)

    Příslušenství:

    • AAAA hubice
    • Velký turbokartáč
    • Malý turbokartáč
    • Kartáč na zvířecí srst
    • Štěrbinová hubice
    • Hubice s kartáčkem
    • Hubice na čalounění
    • Držák příslušenství

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Délka kabelu (cm) 600
    Dlouhá štěrbinová hubice NE
    Držák příslušenství ANO
    Kontrolka plné nádoby NE
    Krátká štěrbinová hubice ANO
    Na koberce ANO
    Na zvířecí chlupy ANO
    Parketová hubice NE
    Podlahová hubice ANO
    Štěrbinová hubice 2 v 1 NE
    Kartáč na zvířecí chlupy ANO
    Objem nádoby na prach (ml) 2500
    Hlučnost (dB) 72
    Příkon (W) 800
    Barva bronzová
    Akční rádius (m) 10
    Automatické navíjení kabelu ANO
    Malý turbokartáč ANO
    Materiál trubky Kov
    Regulace výkonu ANO
    Velký turbokartáč ANO
    Hubice na čalounění ANO
    Pro alergiky ANO
    Typ filtru HEPA13
    Hmotnost (kg) 4,5
    Rozměry produktu (cm) (v x š x h) 41 x 26,5 x 24

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: