Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

Americká lednice LA7791wh WHITE

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791wh z designové linie White je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

Výrobce
Chladničky volně stojící
Kód

la7791wh

    Podrobnosti o produktu

    Americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791wh WHITE

    Total NO FROST

    Výrobník ledu

    SMART funkce

    Design

    Třídveřová americká lednice Concept LA7791wh je součástí designové linie WHITE a je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Povrch dveří je vyroben z bílého tvrzeného skla, které je velmi odolné a snadno se udržuje. Tato lednice, vybavená řadou moderních technologií, se stane nejen platným členem vaší domácnosti, ale i chloubou celé kuchyně.

    Total NO FROST

    S beznámrazovým systémem Total No Frost už nebudete muset řešit námrazu uvnitř celého spotřebiče. Díky rovnoměrnému šíření suchého vzduchu nevzniká v lednici vlhkost, takže nedochází k tvorbě námrazy, a tudíž není lednici nutné odmrazovat. Total No Frost zrychluje proces zmrazování potravin a tím přispívá k zachování jejich nutričních hodnot po rozmrazení. A v neposlední řadě vede i ke značným úsporám elektrické energie, čímž šetří vaše peníze.

    Výrobník ledu

    S výrobníkem ledu, umístěným na dvířkách mrazničky, budete mít led neustále po ruce. Do vaničky ledovače nalijte vodu a po zmražení vysypte pomocí otočného ovladače led do zásobníku. Výhodou je, že zásobník na led je vyjímatelný, takže si ho můžete naplnit a vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

    SMART funkce

    Pomocí chytré funkce SMART nastavíte stisknutím jednoho tlačítka optimální teplotu ve všech částech lednice. Teplota v chladničce bude automaticky nastavena na 5 °C, teplota ve variabilní zóně na 0 °C a teplota v mrazničce na -18 °C.

    SMART funkce variabilní zóny

    LIGHT FREEZE – vhodná pro krátkodobé mrazení potravin uložených ve variabilní zóně, kdy se teplota automaticky nastaví na -4 °C FRESH – teplota se automaticky nastaví na 0 °C a je ideální pro skladování masných výrobků a ryb VEGETABLE – ideální pro uchování čerstvého ovoce a zeleniny, teplota se automaticky nastaví na 4 °C

    Super FREEZE

    Funkce Super FREEZE zrychluje zmrazení nově vložených potravin do mrazničky, které si díky tomu zachovají svoji chuť, vitamíny a další důležité výživové hodnoty. V okamžiku, kdy máte mrazničku otevřenou, chrání uložené potraviny před rozmrazením.

    Fresh zóna

    Fresh zóna je prostor ve spodní části lednice, který se vyznačuje nižší teplotou a optimální vlhkostí, která je řízena vlhkostním ochranným filmem a speciálním těsněním. Díky tomu dochází až k 2násobnému prodloužení skladovací doby a až 3násobnému prodloužení čerstvosti uložených potravin.

    Variabilní zóna

    V pravé dolní části lednice se nachází velká variabilní zóna. Jedná se o prostor, který můžete uzpůsobit svým aktuálním potřebám. Variabilní zóna disponuje vlastním zdrojem světla a teplotu si v ní můžete nastavit v rozmezí od -4 °C do 8 °C nebo ji zcela vypnout. Záleží jen na vás, jak tento prostor využijete. Variabilní zónu můžete využít jako chladničku, nulovou zónu nebo soft mrazák, čímž získáte bezkonkurenční mrazicí kapacitu.

    Metal cooling

    Zadní stěna lednice je vyrobena ze speciálního metalického materiálu, který dokáže pojmout mnohem více chladu než klasický plast. Chladnička tak po zavření rychleji dochladí na nastavenou teplotu.

    Alarm nedovřených dveří

    Stává se vám, že občas zapomenete zavřít dveře ledničky, čímž dochází k znehodnocení uložených potravin a zároveň k vyšší spotřebě elektrické energie? Díky alarmu nedovřených dveří můžete zůstat v klidu. V případě, že dveře ledničky necháte delší dobu otevřené, spustí se zvukový signál, který se automaticky vypne vždy, když ledničku opět zavřete.

    Objem 487 l

    Lednice LA7791wh vyniká svým obrovským vnitřním objemem 487 l, který uspokojí i početnou rodinu. Mraznička je u tohoto třídveřového modelu umístěna v levé části a disponuje úctyhodným objemem 299 l. Její uživatelé ocení především přehlednost vnitřního uspořádání.

    Invertorový kompresor

    Hlavní výhodou invertorového kompresoru je jeho nízká hlučnost, vyšší efektivita chlazení a delší životnost. Digitální invektor pomáhá zachovat v lednici stabilnější teplotu, čímž nedochází k přechlazování. Zároveň má nižší spotřebu než běžné kompresory, takže aktivně snižuje vaše účty za elektřinu.

    Perfektně pasuje

    Lednice LA7791wh disponuje praktickým otevíráním dveří. Pro plnohodnotné vysunutí zásuvek stačí dveře lednice otevřít pouze do pravého úhlu. Lednici tedy můžete umístit i blízko zdi, ale vždy je nutné počítat s lehkým náběhem dveří min. 20 mm.

    Ideální rozměry

    Lednice LA7791wh zapadne do každné kuchyně. Lze ji použít jako volně stojící, nebo ji díky praktickým rozměrům zasadit do kuchyňské linky.

    LED osvětlení

    Moderní LED osvětlení dokonale nasvítí vnitřní prostor lednice a mrazáku, takže budete mít dokonalou kontrolu nad uloženými potravinami. Tento typ osvětlení je v porovnání s klasickou žárovkou mnohem úspornější a současně šetrný k vašim potravinám. Díky nulovému výdeji tepla nedochází ke zvyšování teploty uvnitř lednice.

    Designová linie White

    Spotřebiče s designem bílého skla dodají kuchyni prostorovou lehkost a vzdušnost. Pokud je dále doplníte o malé spotřebiče stejné linie, máte jistotu dokonalé kuchyně.

    Ameriky na jednom místě

    Vytvořili jsme pro vás speciální stránku věnovanou našim americkým lednicím. Na jednom místě tak získáte ucelený přehled o všech nabízených modelech. Navštivte naši novou microsite věnovanou výhradně americkým lednicím. Stačí kliknou na obrázek vedle.

    Technické parametry:

    • Designová linie WHITE
    • Total NO FROST
    • Funkce SMART
    • Funkce Super FREEZE
    • Celkový užitný objem: 487 l
    • Užitný objem chladnička: 188 l
    • Užitný objem mraznička (vč. variabilní zóny): 299 l
    • Energetická třída: F
    • Povrch dveří - bílé sklo
    • Spotřeba 1,2 kWh/den, 437 kWh/rok
    • Displej - bílý
    • Alarm nedovřených dveří
    • Náběh dveří: 20 mm
    • Variabilní zóna
    • Výrobník ledu
    • Invertorový kompresor
    • Metal cooling
    • Alarm nedovřených dveří
    • Hlučnost: 41 dB
    • Akumulační doba mrazničky: 9 h
    • Mrazicí kapacita: 12 kg/den
    • Vnitřní LED osvětlení
    • Počet kompresorů: 1
    • Klimatická třída: SN / T

    Detailní popis:

    • Výška: 1830 mm
    • Šířka: 911 mm
    • Hloubka: 636 mm
    • Netto hmotnost: 98 kg
    • Napětí: 220–240 V~50 Hz
    • Příkon: 210 W
    • Lednice je včetně připojovacího kabelu

    Produkt manažer:

    Martin INFO Kurc,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Energetická třída F
    Designová linie White
    Typ Americká
    Umístění volně stojící
    Umístění mrazáku levé křídlo
    Celkový objem (l) 487
    Objem lednice (l) 188
    Objem mrazáku (l) 299
    Variabilní zóna ANO
    Roční spotřeba energie (kWh) 437
    Displej ANO
    Automatické odmrazování ANO
    Hlučnost (dB) 41
    Klimatická třída SN / T
    Metal cooling ANO
    PLASMA sterilizátor NE
    Počet chladicích okruhů 1
    Připojení NE
    Typ kompresoru Invertorový
    Akumulační doba mrazáku (h) 9
    Dávkovač vody NE
    FRESH zóna ANO
    Funkce SMART ANO
    Mrazící kapacita (kg/24 hod.) 12
    Počet polic v lednici 3
    Počet přihrádek mrazáku 7
    Připojení k vodovodu NE
    SUPER chlazení ANO
    SUPER mražení ANO
    Výrobník ledu ANO
    Digitální ovládání teploty ANO
    Prázdninový režim ANO
    Změna otevírání dveří NE
    Alarm otevřených dveří ANO
    Nabíhání dveří ANO
    Povrch dveří Sklo
    Směr otevírání dveří Panty vlevo i vpravo
    Ovládání digitální
    Dotykové ovládání ANO
    Barva bílá
    Výška (mm) 1830
    Šířka (mm) 911
    Hloubka (mm) 636
    Hmotnost (kg) 98

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: