Americké lednice

Americké lednice

Americké lednice

Americké lednice Concept dopřejí dostatek chladícího prostoru každé domácnosti, a to díky stovkách litrů objemu. Jsou přehledné a jednoduše se v nich udržuje pořádek.

Rozložení

Výběr amerických lednic je široký a každý si může zvolit přesně tu, která mu dokonale padne do kuchyně. Většina z nich nabízí možnost nabíhání dveří, což znamená, že při otevření dveří v 90 °C není problém vytáhnout šuplíky z lednice. Tím pádem si můžete dovolit přirazit lednici ke zdi nebo kuchyňské lince.

  • Čtyřdveřová americká lednice mají dvoje dveře do lednice a dvoje do mrazáku. Jejich plusem je to, že se vám bude v lednici udržovat daleko lépe pořádek, díky větší členitosti. Tyto lednice patří k objemově největším.
  • Třídveřová americká lednice nabízí větší možnost variability. Jedna polovina ledničky s jednolitými dveřmi je místo na zamrazování a druhá polovina je tvořena navrchu samotnou ledničkou a vespodu je variabilní zóna, ve které si uživatel může nastavit teplotu od -4 °C do 8 °C.
  • French door je tvořena kombinací dveří a šuplíků, ve kterých je mrazící část. I v tomto typu lednice naleznete variabilní zónu.
  • Side by sideje typ americké lednice se dvěma dveřmi svisle vedle sebe. V menší části se nachází mrazák a v té větší lednička.

Objem

Objem amerických lednic se pohybuje od 436 l až po 636 l. Čtyřdveřové americké lednice nabízí největší výběr ve velikosti, a to z objemu 436 l, 500 l, 560 l a 636 l. Třídveřové mají všechny stejný, a to 487 l. Lednice typu French door a Side by side nabízí dvě velikosti. U French door je celkově objem buď 506 l nebo 535 l a u typu Side by side 445 l nebo 556 l.

Invertorový motor

Velká část lednic disponuje invertorovým kompresorem, který má hned několik výhod - nízká hlučnost, vyšší efektivita chlazení a delší životnost. Dokáže se přizpůsobovat okamžitým potřebám pro chlazení a efektivně hospodařit s energií, takže vám pomůže snížit vaše účty za elektřinu.

No frost, Plasma sterilizátor a Metal cooling

Americké lednice jsou vybaveny funkcemi, díky kterým nebudete muset bojovat se zápachem, námrazou nebo nestabilní teplotou.

  • TOTAL No Frost vás vysvobodí od námrazy uvnitř celého spotřebiče díky rovnoměrnému šíření suchého vzduchu. Vede také ke značným úsporám energie a šetří vaše peníze.
  • Plasma sterilizátor vytváří v lednici přirozené prostředí, které neutralizuje bakterie, zápachy a vlhkost. Díky tomu nedochází k mísení vůní a chutí a vaše lednice nezapáchá.
  • Metal cooling posiluje chladící schopnost lednice tím, že dokáže pojmout mnohem více chladu. Zabraňuje úniku chladného vzduchu a urychluje obnovení optimální teploty při častém otevírání dveří. Výsledkem je stabilní teplota v lednici.
  • Teplotní snímače má pouze pár americký lednic a jsou to dvě čidla, která udržují správnou teplotu v jednotlivých zónách. Dochází tak k minimálním výkyvům teploty.
  • Fresh zóna dopřeje vaší zelenině a ovoci dvojnásobně delší skladovací dobu a trojnásobné prodloužení čerstvosti, a to díky nižší teplotě a optimální vlhkosti, o kterou se postará vlhkostní ochranný film a speciální těsnění.
  • Funkci Dovolená zvolte při odjezdu mimo domov. Funkce sníží odběr energie, ale zaručí čerstvost potravin do doby, než se vrátíte.

Lednice s výrobníkem ledu a jinými chytře vymyšlenými prvky

Některé americké lednice jsou vybaveny prvky, které potěší a ulehčí život v kuchyni i v celé domácnosti.

  • Automatický výrobník ledu
  • Dotykový displej
  • LED osvětlení
  • Dávkovač vody
  • Alarm nedovřených dveří
  • Povrch, na kterém můžete zanechat vzkaz

Design

Dbáme na designové sjednocení kuchyně, a proto máme širokou nabídku designových linií, ve kterých si můžete vybrat i další spotřebiče, které perfektně sladíte s americkou lednicí.

  • Sexy černá americká lednice z linie Black
  • Sněhově bílá americká lednice z řady White
  • Klasické nerezové americké lednice z řady Titania a Sinfonia

Nevíte, jak vybrat lednici? Přečtěte si na toto téma náš článek na webu.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

13 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Americká lednice s vinotékou LA7991bc BLACK

Třídveřová americká lednice s vinotékou Concept LA7991bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a vinotéky. Disponuje vnitřním objemem 548 l, inventorovým kompresorem a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu, vč. beznámrazového systému Total No Frost a funkce Metal cooling.

42 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA6983bc BLACK

Americká lednice typu French door LA6983bc vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

32 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA6983ss SINFONIA

Americká lednice typu French door LA6983ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

31 999 Kč 

s DPH

Americká lednice s výrobníkem ledu LA7691bc BLACK

Americká lednice Concept LA7691bc disponuje objemem 556 l. Je vybavena automatickým výrobníkem ledu a moderními funkcemi pro komfortní obsluhu vč. beznámrazového systému Total No Frost a technologie Metal cooling.

25 999 Kč 

s DPH

Americká lednice s dávkovačem vody LA6683ds TITANIA

Americká lednice typu French door Concept LA6683ss vyniká přehledným vnitřním uspořádáním, atraktivním designem a moderními technickými vychytávkami. Tato dvoudveřová kráska s mrazákem v podobě 2 prostorných boxů se stane chloubou každé velké kuchyně.

24 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791bc BLACK

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791bc z designové linie Black je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7791ss SINFONIA

Třídveřová americká lednice s výrobníkem ledu Concept LA7791ss z designové linie Sinfonia je kombinací chladničky, mrazáku a variabilní zóny. Disponuje obrovským vnitřním objemem 487 l a řadou moderních technologií pro vaši pohodlnou obsluhu.

23 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383bc BLACK

Americká lednice Concept LA8383bc v designu černého skla nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Black.

21 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383ds TITANIA

Americká lednice Concept LA8383ds v tmavě nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Titania.

20 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA8383ss SINFONIA

Americká lednice Concept LA8383ss v nerezovém designu nabízí celkový objem 436 l. Vyniká chytrým technologickým zpracováním a ideálními rozměry. Dokonale ji sladíte s ostatními spotřebiči designové linie Sinfonia.

19 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383bcN BLACK

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšední design jsou hlavní přednosti Side by Side lednice Concept LA7383bcN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

18 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383dsN TITANIA

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšedni design jsou hlavní předností Side by Side lednice LA7383dsN. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

17 999 Kč 

s DPH

Americká lednice LA7383 SINFONIA

Působivý objem, přehledné vnitřní uspořádání a nevšedni design jsou hlavní předností Side by Side lednice LA7383. Díky svým unikátním rozměrům zapadne do každé kuchyně.

13 999 Kč 

s DPH