Vestavné lednice

Vestavné lednice

Kombinované lednice s mrazákem

Lednice kombinované s mrazákem jsou nejrozšířenějším typem lednic, které si zákazníci kupují. Vejdou se skoro do každé kuchyně a nabízí dostatečný prostor jak na zamrazovaní, tak na chlazení. Co vám vše lednice nabídnou, se dočtete níže.

Typy lednic

Vestavné lednice si domů pořiďte za předpokladu, že máte celou kuchyni připravenou na vestavné spotřebiče. Díky vestavné lednici můžete mít všechny spotřebiče v jednotném designu.

Volně stojící lednici si můžete postavit kamkoliv chcete. Výběr je daleko širší, takže si můžete zakoupit lednici přesně podle vašich představ.

Umístění mrazáku

Hlavním faktorem u kombinovaných lednic je mrazák. Ten může být umístěný na třech různých místech.

  • Mrazák uvnitř lednice je častý u menších lednic. Do vnitřního mrazáku se vejde pár potravin, takže taková lednice je vhodná pro jednoho člověka.
  • Mrazák dole je nejčastější variantou u lednic. Je tvořen šuplíky, které se dají jednoduše vytáhnout ven, i když máte dveře otevřené v 90°.
  • Mrazák nahoře je již méně častým jevem. Je menšího objemu a tvoří ho pouze poličky nikoliv šuplíky.

Objem lednice

Při nákupu lednice je důležité se dívat na její objem, abyste si náhodou nekoupili moc malou lednici nebo naopak moc velkou. Mezi objemově menší lednice patří ty s mrazákem uvnitř. Mají celkový objem 118 l. Chladnička s mrazákem nahoře se objemově pohybují kolem 294 l. Zbytek klasických kombinovaných lednic s mrazákem dole se objemově pohybují mezi 270 až 430 l.

Pro velké a náročné domácnosti na prostor pro uskladnění jídla doporučujeme zabrouzdat do kategorie Americké lednice, kde se objemově dostanete až přes 600 l.

Bez námrazy a se stálou teplotou

Lednice umí občas pořádně zavařit. Někdy se trochu namrazí a jindy blbě chladí. Tomu ale můžete říct sbohem se skvělými funkcemi, které vaši lednici udrží stálou za všech podmínek.

Total NO FROST je funkce, která zamezuje tvorbě námrazy jak v mrazáku, tak v lednici. Je také vybavena dvěma na sobě nezávislými chladícími okruhy, které umožňují to, že nedochází k ovlivňování teplot a míchání pachů mezi jednotlivými prostory.

Metal Cooling je metalický plát, který dokáže v lednici zachovat nastavenou teplotu mnohem déle než plast. Při častém otevírání dveří brání tomu, aby teplota v prostoru lednice kolísala.

Další užitečné funkce

  • Dotykový displej podsvícený jemnou bílou barvou
  • Skleněný povrch, na který je možné psát
  • Funkce dovolená sníží odběr energie a zároveň zaručí čerstvost během toho, když jedete mimo domov
  • Alarm nedovřených dveří vás vždy upozorní, když dveře nedovřete
  • Otevření dveří 90° bohatě stačí k tomu, abyste bez problému vysunuli šuplíky
  • Sklopné vysouvání zásuvky pro pohodlnější manipulaci
  • LED osvětlení pro dokonalý přehled
  • Flexibilní zóna je úložný box, který je ideálním prostředím pro zachování dlouhodobé čerstvosti

Design

Vzhled vaší budoucí lednice je podstatný, proto nabízíme široký výběr barev a povrchů. Lednice jsou také vyráběny v designových liniích, aby se snadno sladily s dalšími spotřebiči. Mezi kombinovanými chladničkami narazíte také na řadu Retro.

Zajímá vás, jak ušetřit za provoz lednice. Přečtete si náš článek .

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Vestavná lednice LKV5560

Vestavná lednice Concept LKV5560 nabízí celkový objem 243 l - chladnička 180 l/mrazák 63 l. Je vybavena beznámrazovým systémem No Frost, invertorovým kompresorem, Fresh boxem, držákem na lahve a praktickými policemi ve dvířkách chladničky.

19 999 Kč 

s DPH

Vestavná lednice LKV4560

Vestavná lednice Concept LKV4560 disponuje celkovým objemem 251 l a extra tichým provozem pouhých 38 dB. Kombinuje chladničku a mrazák s kapacitou 70 l. Je vybavena invertorovým kompresorem, Fresh boxem, držákem na lahve a funkcemi Less frost a Super freeze.

17 999 Kč 

s DPH

Vestavná lednice LV4660

Vestavná lednice Concept LV4660 Tabletop vyniká svým extra tichým provozem pouhých 39 dB. Nabízí celkový užitný objem 113 l, úsporný provoz, vnitřní LED osvětlení a možnost zaměnitelného otevírání dveří.

9 999 Kč 

s DPH