Specialistu na rybíz od Conceptu znají už i v Maďarsku

31.05.2016

Mezi 9. a 11. květnem 2016 jste se s námi mohli setkat v hlavním městě Maďarska, kde se konal mezinárodní odborný veletrh pro výrobce, distributory působící v oblasti potravinářské, pekařské, cukrárenské výroby, hoteliérství a restauračních službách. Na této prestižní výstavě – SIRHA Budapest 2016 jsme samozřejmě nemohli chybět.

 

Mezi 9. a 11. květnem 2016 jste se s námi mohli setkat v hlavním městě Maďarska, kde se konal mezinárodní odborný veletrh pro výrobce, distributory působící v oblasti potravinářské, pekařské, cukrárenské výroby, hoteliérství a restauračních službách. Na této prestižní výstavě – SIRHA Budapest 2016 jsme samozřejmě nemohli chybět.

Výstava byla šťavnatější o to víc, že se v rámci veletrhu konalo finále mistrovství Evropy šéfkukachařů Bocuse d´Or., a tudíž byla Budapešť v centru pozornosti celé „evropské gastronomie“. O své prvenství soutěžilo 5 zahraničních týmů, českým reprezentantům však účast unikla doslova o chloupek.

Značka Concept představila novinky z oblasti zdraví v kuchyni. Maďarští návštěvníci si tak mohli vyzkoušet Concept smoothie mixery a pochutnat na dobrotách z jahod, mléka a ovesných vloček. Dále mohli svůj imunitní systém povzbudit i dokonalou šťávou bez „éček“, plné vitamínů, která tekla plným proudem z našich odšťavňovačů, které jsou specialisté nejen na rybíz. Na novém grilu Concept Premium největší šéfkuchaři připravovali šťavnaté steaky a další dobroty.