Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

SM3370 Smoothie maker SMOOTHIE TO GO

SM3370

Smoothie maker SMOOTHIE TO GO SM 3370; Zdravé koktejly pro každou příležitost; Rychlé osvěžení; Každý si vybere svoji chuť; SMOOTHIE TO GO; Jen jedno pootočení; Přesně tak, jen jediné otočení nádobou Vás dělí od lahodného smoothie, třeba k snídani. Spě...

Výrobce
Roboty, šlehače, mixéry
Kód

sm3370

 

    Podrobnosti o produktu

    Smoothie maker SMOOTHIE TO GO SM 3370

    Jen jedno pootočení

    Přesně tak, jen jediné otočení nádobou Vás dělí od lahodného smoothie, třeba k snídani. Spěcháte do posilovny nebo do školy? Kdykoli dostanete chuť na ovocné či zeleninové smoothie, ledovou kávu nebo další dobroty, pomůže Vám smoothie maker SM 3370 – SMOOTHIE TO GO. Zdravé koktejly bez barviv a konzervantů si jednoduše připravíte během pár vteřin. Nejdůležitější je, že víte přesně, co svému tělu dopřáváte.

    Ideální tvar a vzhled

    Mixér je navržen tak, že mixujete přímo v nádobě, ze které pak svoje smoothie můžete konzumovat. Díky víčku uzpůsobenému k pití je konzumace pohodlná i během chůze, při sportu i jízdě autem. Tvarovaná mixovací nádoba perfektně zapadne do držáku nápojů v autě, takže i na cesty můžete vyrazit se svým zdravým smoothie. Navíc jako milý dárek k mixéru dostanete druhou 600 ml nádobu zdarma. Třešinkou na dortu je elegantní vzhled – černo stříbrné provedení se bude hodit ke každé kuchyni.

    Nezaskočí ho žádná surovina

    Smoothie maker SM 3370 Vás překvapí svou všestranností. Příprava lahodných shaků, proteinových nápojů nebo dokonce ledové kávy je pro něho hračkou. S oříšky a ovesnými vločkami si snadno poradí přednastavený program PULSE. Díky němu můžete kontrolovat hrubost připravovaných surovin. V horkých letních měsících zajisté oceníte i možnost přípravy ledové tříště. Mixér je také vybavený dvěma standardními rychlostmi. První je vhodná k přípravě ovocných nápojů třeba z jahod, borůvek, banánů, druhá si hravě poradí třeba s tvrdším ananasem nebo kousky zeleniny.

    Bezpečnost na prvním místě

    Pro maximální bezpečnost během užívání má smoothie maker integrovanou bezpečnostní pojistku, která nedovolí spustit mixér, pokud nádoba není správně umístěna. Dokonalý komfort vylepšují protiskluzové nožičky na spodní straně mixéru, které ho během používání pevně drží na jednom místě. Hlad nebo žízeň Vás už rozhodně nezaskočí. Se smoothie makerem SM 3370 budete mít svou porci zdraví pořád u sebe. Ať už třeba v práci, ve škole, v posilovně nebo kdekoli jinde, díky šroubovacímu uzávěru se Vám smoothie nikam nevylije, ani do kabelky.

    BPA free

    Nádoba mixéru je vyrobená z tritanu, plastu, který nese označení BPA free. To znamená, že neobsahuje zdraví škodlivé bisfenoly. Co je to vlastně tritan? Je to moderní materiál, který je pevný, ale ve srovnání se sklem lehký. Díky své odolnosti vůči teplu neuvolňuje žádné škodlivé látky do Vašeho nápoje či pokrmu, navíc je odolný proti rozbití nebo poškrábání. Tritan je nejen bezpečný pro Vaše zdraví, ale dá se biologicky rozložit, a tím pádem nezatěžuje životní prostředí. Jeho největší předností je, že neobsahuje BPA - Bisfenol A, což je organická sloučenina, která se používá při výrobě plastů. Bisfenol A je nebezpečná chemická látka, která může způsobit spoustu zdravotních potíží, dokonce i rakovinu prsu. V současné době se vede nespočet diskuzí o negativních účincích bisfenolu A, ať se už jedná o teorie, že způsobuje onemocnění srdce, či negativně působí na fungování imunitního systému člověka. Nebezpečnost bisfenolu A potvrzuje i to, že v roce 2010 EU zakázala dovážet a prodávat kojenecké lahve, které bisfenol A obsahují. Připojila se tak ke Kanadě, Austrálii, a spoustě dalších států.

    Recepty najdete v aplikaci Concept Vaření

    Nová aplikace Concept Vaření je přehledná a jednoduchá kuchařka, která je díky mobilnímu telefonu nebo tabletu pořád s vámi. Vyberte si mezi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, saláty, polévky, chuťovky atd.) a dejte se do vaření. Vybírat můžete i podle spotřebiče, který vlastníte. Už se vám nestane, že nebude vědět co uvařit na párty, rodinný oběd nebo jaké smoothie si vzít do práce. Aplikaci stahujte zde pro iOS a zde pro Android

    Technické parametry:

    • Obsah mixovací tritanové nádoby: 600 ml
    • Nádoby BPA free
    • Vhodný pro drcení ledu
    • Počet rychlostí: 2 + Pulse
    • Protiskluzové nožičky
    • 21000 ot./min.
    • Bezpečností pojistka
    • Snadná údržba a čištění
    • Délka přívodního kabelu: 100 cm
    • Hlučnost: 80 dB(A)
    • Váha: 1,2 kg
    • Napětí: 220 - 240 V
    • Příkon: 300 W

    Příslušenství:

    • Mixovací plastová nádoba navíc

    Produkt manažer:

    Markéta INFO Petruželková,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    BPA free ANO
    Objem (l) 0,6
    Hlučnost (dB) 80
    Max. výkon (kW) 300
    Napětí (V) 220-240

    Ke stažení

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: