Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

SM3000 SMOOTHIE MIXÉR 2000 W, 32 000 OT./MIN. PREMIUM LINE

Smoothie mixér 2000 W; 32 000 ot./min; PREMIUM LINE; SM3000; Tři přednastaavené programy - SMOOTHIE , PULSE , ICE CRUSH; 33 000 otáček za minutu; LED svtětlo pro lepší přehled; 6 nerezových nožů; Designový pomocník; Máte dokonale sladěnou kuchyni, chce...

Výrobce
Roboty, šlehače, mixéry
Kód

sm3000

    Podrobnosti o produktu

    Smoothie mixér 2000 W 32 000 ot./min PREMIUM LINE SM3000

    Designový pomocník

    Máte dokonale sladěnou kuchyni, chcete si pořídit mixér a toužíte po krásném designovém kousku? SM 3000 je pro Vás dokonalou volbou. Svým vzhledem upoutá Vás i Vaše známé. Power smoothie SM 3000 bude nejen trendovým pomocníkem ve Vaší kuchyni, ale především ušetří Váš čas a přispěje ke zdravějšímu životnímu stylu celé rodiny. Díky němu si připravíte skvělé smoothie z ovoce a zeleniny, polévky, omáčky, dezerty z mraženého ovoce, náplně do moučníků, kaše, různé druhy rostlinného mléka. Naseká ořechy, piškoty i kostky ledu.

    Dokonalý výsledek, okamžitě

    32 000 otáček za minutu je rychlost, která Vám zajistí téměř okamžité zpracování vložených surovin. Jemná krémová konzistence a po hrudkách ani památky – to je SM 3000. Tento dokonalý výsledek je zajištěn nejen extrémním počtem otáček, ale i pomocí 6-ti vysoce kvalitních nerezových nožů, které disponují ostřím s dlouhou životností. Všechny tyto parametry v kombinaci se silným výkonem vytvoří z SM 3000 nenahraditelného pomocníka Vaší domácnosti.

    Staňte se hvězdou večírku

    Také milujete mojito, pinacoladu, daiquiri nebo ledovou tříšť či kávu? Díky jednomu ze tří přednastavených programů – režimu ICE - se o Vašem večírku bude mluvit ještě hodně dlouho. Program ICE Vám pomůže dokonale připravit led přímo na míru. Pak už se stačí jen řídit svojí fantazií a nápady, a potěšit svoji rodinu a kamarády skvělými nápoji.

    Zdraví na prvním místě

    Dáváte přednost spíše zdravým pokrmům nebo jste zastánci RAW stravování? Potom určitě oceníte další z přednastavených programů - PULSE. Během tohoto programu mixér seká potraviny, u kterých chcete kontrolovat konzistenci, a je tedy nutné včas proces přerušit. Tento režim si budete pochvalovat i při přípravě dezertů, kdy je potřeba mít ořechy nebo piškoty nasekané na určitou hrubost.

    Vitamínová bomba každý den

    Dopřejte si díky třetímu z přednastavených programů sklenici vitamínů v podobě lahodného koktejlu každé ráno. Pomocí programu SMOOTHIE zvládnete jejich přípravu během pár vteřin. Strávníci, kteří mají rádi spíše klasické omáčky a polévky, budou nadšení z další funkce mixéru: Kromě tří přednastavených programů si můžete nastavit dalších 24 rychlostí mixování a to vše tak jednoduše - pouhým pootočením knoflíku. Navíc všechna tlačítka předvolby jsou modře podsvícená pro Váš lepší přehled.

    Poctivé domácí osvěžení

    Milovníky zmrzlin jistě potěší, že SM3000 si hravě poradí i s pravou domácí zmrzlinou. Pro lepší zpracování většího množství surovin, a právě i zmrzliny, oceníte pěchovadlo, které dokonale zapadne do tvarově uzpůsobeného víka. Pochutnejte si na zmrzlině ze své zahrádky - dejte zmrazit svoje oblíbené ovoce, vložte do mixéru, přidejte med, trochu vody nebo smetany či mléka, a pomocí pěchovadla si vyrobte vlastní zmrzlinu "bez éček".

    Technické parametry:

    • Obsah skleněné nádoby: 2,0 l
    • Tlačítka programů pro přípravu pokrmů PULSE, SMOOTHIE a ICE
    • Plynulá regulace otáček
    • 32000 otáček/min.
    • Plynulé ovládání
    • Modré LED podsvícení
    • Pěchovadlo
    • Protiskluzové nožičky
    • Bezpečnostní pojistka
    • Snadná údržba a čištění
    • Délka přívodního kabelu: 100 cm
    • Hmotnost: 4,1 kg
    • Barva: nerez + černá
    • Napětí: 220 - 240 V
    • Příkon: 2000 W

    Produkt manažer:

    Markéta INFO Petruželková,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Objem (l) 2 l
    Příkon (W) 2000 W

    Video

    Ke stažení

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: