Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

SET SM3050 + SB3385 + SB3380 + SB3382 + SB3384

SET SM3050 + SB3385 + SB3380 + SB3382 + SB3384

sestava

Fresh&Nutri Smoothie mixér 1500 W, 33 000 OT./MIN. SM3050; Dárek; Chcete si vzít smoothie do práce nebo přibalit dětem do školy? Nemáte ho do čeho přelít? Nyní dostanete ke velkému stolnímu mixéru parádní lahve přímo na smoothie. Dostanete je ve 4 barv...

Výrobce
Roboty, šlehače, mixéry
Kód

czsetSM3050SB338x

 

    Podrobnosti o produktu

    Fresh&Nutri Smoothie mixér 1500 W, 33 000 OT./MIN. SM3050

    Dárek

    Chcete si vzít smoothie do práce nebo přibalit dětem do školy? Nemáte ho do čeho přelít? Nyní dostanete ke velkému stolnímu mixéru parádní lahve přímo na smoothie. Dostanete je ve 4 barvách s praktickým gripem. Lahve mají samozřejmě dokonalé těsnění, přes které nic neunikne. Hodí se tedy jak do kabelky, tak do batohu až budete sjíždět singletraily.

    Vyjímecný design

    Výjimecný design a praktické ovládání. Vypadá skvele, a také skvelý je. Behem okamžiku vytvoríte smoothie, polévku, omácku, dezert z  mraženého ovoce ci rostlinné mléko z cehokoliv. Automaticky nastavené programy udelají vše za vás. Žádné premýšlení nad dobou mixování a nad výkonem.

    Dokonalý výsledek. Okamžite.

    Ohromující rychlost a výkon - 33000 otácek za minutu. Suroviny jsou díky neskutecné rychlosti otácek rozsekány do jemného smoothie ci krému. Bez cekání, ihned. Práve tato rychlost sekání umožnuje „mletí“ mouky.

    Sliderové ovládání

    Naprosto intuitivní a jednoduché ovládání. Stací jemný pohyb prstu, ci dotyk na ovládacím panelu a regulujete otácky ci nastavujte program. Senzory rozeznají doteky, i když máte zrovna ruce od mouky nebo testa.

    6 prednastavených programu

    speciální programy pro RAW stravu plus dva doplnující programy pomužou s jakýmkoliv nápadem a receptem. Programy: Polévka, která se ohreje na 40°C, Smoothie, Orechy, Zmrzlina z domácího ovoce, Led a Pulse. Samozrejmostí je manuální ovládání a nastavení casu mixováni.

    Excelentní japonské nože

    Semínka, mouka, orechy. Vše rozmixuje najemno. Kovové prevody maximalizují výkon a živostnost mixéru. Tenhle mixér vám bude sloužit desítky let. Šest speciálních nožu z japonské karbonové oceli se neztupí, ani když mixujete hrebíky. Fakticky vyzkoušeno.

    Chytré vychytávky

    Dvoulitrová nádoba, trívrstvé tesnení, víko s otvorem pro ochutnávání za chodu. Vše z BPA free tritanu. Rychle pripravíte smoothie pro celou rodinu nebo návštevu. Samozrejmostí je bezpecnostní pojistka a odmerka ve víku. Dbáme na vychytávky, které usnadnují život. Treba nádobu mixéru mužete nasadit jakkoliv, at jste pravák ci levák

    Kucharka zdarma

    Smoothie a zdravá strava je neskutecne pestrá. S naší kucharkou, která je soucástí balení, budete mít inspiraci na každý den. Krome smoothícek obsahuje i recepty na netradicní použití mixéru. Treba návod na regeneracní oblicejovou masku. Najdete tam i hodne „párty“ drinku.

    Tritanová nádoba

    Nádoba mixéru je vyrobená z tritanu, plastu, který nese oznacení BPA free. Tento plast neobsahuje zdraví škodlivé bisfenoly. Tritan je moderní materiál, který je pevný, ale ve srovnání se sklem lehký. Díky své odolnosti vuci teplu neuvolnuje žádné škodlivé látky. Jeho nejvetší predností je, že neobsahuje BPA - Bisfenol A, což je organická sloucenina, která se používá pri výrobe plastu. Bisfenol A je nebezpecná chemická látka, která muže zpusobit spoustu zdravotních potíží, dokonce i rakovinu prsu. Nebezpecnost bisfenolu A potvrzuje i to, že v roce 2010 EU zakázala dovážet a prodávat kojenecké lahve, které bisfenol A obsahují.


    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: