Vaflovače

Vaflovače

Vaflovače

Krásně nadýchané a čerstvé vafle si už nemusíte dopřávat jen v kavárně za mnoho peněz. Stačí si den předem připravit těsto a ráno provoníte domácnost díky vaflovači, který se o vaši lahodnou snídani postará. Jak ale takový vaflovač vybrat?

Příkon

Parametr příkonu informuje o spotřebiče energie a o výkonu přístroje. Čím větší je číslo příkonu, tím je větší spotřeba, ale i výkon. Standartní a dostatečný příkon vaflovačů je kolem 1000 W.

Plotýnky

Plotýnky u vaflovačů naleznete na našem webu vyrobené ze dvou materiálů:

  • Keramické desky - těsto se na ně nelepí i bez použití tuku
  • Desky s nepřilnavým povrchem - vafle se nepřipalují a údržba je velice jednoduchá

Přímo u vaflovačů naleznete pouze jedny plotýnky, které nejsou vyměnitelné. Vaflovač s vyměnitelnými plotýnkami ale naleznete v kategorii toustovačů neboli sendvičovačů, kde jsou přístroj 3v1 ale i 4v1. Vaflovač a toustovač v jednom si můžete prohlédnout v kategorii Sendvičovače.

Funkce vaflovačů

Světelná signalizace - díky světlené kontrolce víte, kdy je vaflovač dostatečně připravený, kdy probíhá pečení, a kdy jsou vafle hotové

Studené držadlo - zamezuje opaření o plotýnky při obsluze přístroje

Ochrana proti přehřátí - pojistka je bezpečnostní prvek, který vaflovač sám vypne ve chvíli, kdy začne docházet k přehřívání

Recept na vafle

Abyste nemuseli dlouho hledat rychlý recept na nejlepší vafle, rovnou vám ho sem přidáme. Budete potřebovat: 0,4 hrnku oleje, 3 vejce, 1,5 hrnku mléka, 2 lžičky prášku do pečiva, 3 lžičky cukru krupice, 2 hrnky polohrubé mouky a špetku soli. Vše smíchejte dohromady, a nakonec přimíchejte ušlehaný sníh z bílků. Zde se můžete podívat na videorecept.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

2 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Vaflovač VF3050

S vaflovačem Concept VF3050 o příkonu 1200 W si budete moct dopřát domácí vafle kdykoliv dostanete chuť. Díky kvalitnímu nepřilnavému povrchu se vám během přípravy nebudou připalovat a také údržba ploten bude velmi rychlá a jednoduchá.

899 Kč 

s DPH

Vaflovač VF3040

Vaflovač v nerezovém designu Concept VF3040 s příkonem 1000 W disponuje kvalitními keramickými plotnami s nepřilnavým povrchem. Chutné a voňavé vafle si teď můžete připravit v pohodlí domova kdykoliv budete mít chuť.

799 Kč 

s DPH