Parní čističe

Parní čističe

Parní čističe

Parní čistič se stane kouzelným pomocníkem vaší domácnosti. Úklid pomocí páry je rychlý, šetrný a jednoduchý. Čističe zvládnou vysát, vytřít, ale hlavně vydezinfikovat horkou párou téměř jakékoliv místo. Perfektně poslouží alergikům, protože pára zahubí všechny nečistoty a škodliviny, které je jinak dráždí.

Co je parní čistič a jak vůbec funguje?

Parní čistič je přístroj, který pomocí horké páry dokonale vyčistí nejenom tvrdé podlahy a koberce, ale díky dalšímu příslušenství také jiné povrchy. Horká pára zahubí až 99 % bakterií, které se u vás v domácnosti vyskytují. Čistič funguje na základě kombinace tlaku a vysoké teploty kolem 100 °C. Vytvoří z vody páru a je poté hnaná vysokým tlakem ven. Pára rozpustí nečistoty bez použití chemický prostředků. U parního mopu je potřeba pouze naplnit nádržku vodou, připevnit textilní potah zespodu mopu a za pár sekund, až se voda ohřeje, si můžete dávkovat páru pomocí rozprašovače.

Kde všude mohu parní čistění využít?

Jak už bylo zmíněno výše, parní čističe zvládnout ošetřit i jiná místa a povrchy, než jenom podlahy a koberce. Díky bohatému příslušenství je možnost využití parní mopu opravdu široké.

  • Parní čištění na podlahy je vhodné na většinu povrchů. Poradí si s plovoucí podlahou, dlažbou, obklady i linoleem. Není vhodný na dřevěné voskované a olejované krytiny.
  • Na koberce se dá parní mop bez problému také využít. Zvládne odstranit velmi hlubokou špínu, a proto je vhodné ho využívat i na matrace, abyste měli zdravé prostředí na spánek.
  • Parní čistič na sedačky zvládne odstranit jakékoliv skvrny a zápach, který váš čalouněný nábytek trápí, a to rychle a efektivně.
  • Na spáry je parní čistič přeborník. Zvládne odstranit nečistoty ze všech mezírek, škvír a spár, které se běžným způsobem těžko čistí.
  • Parní čištění oken je zázrak, který vás zachrání od celodenního leštění oken, do kterého se nikdy nikomu nechce. Poradí si také se žaluziemi, okenními rámy, záclonami a zrcadly.
  • Parní čištění koupelen a kuchyní vám pomůžete v odstranění nečistot a bakterií na jakékoliv místě budete chtít, ať už je to WC, vana, sifony, odpadkové koše, dřezy a veškeré kuchyňské spotřebiče.
  • Multifunkční pomocník

    Parní čističe toho zvládají mnohem víc než jen vytvářet páru. Z některých čističů si může oddělit ruční jednotku a jednodušeji s ní čistit hůře dostupní místa. Zároveň konkrétní modely jsou opatřeny funkcí vysávání pro ještě efektivnější úklid.

  • Ruční parní čistič je vhodný pro ty, co ho chtějí využívat na menší plochy. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti můžete s čističem uklízet kdekoliv a není náročné ho přenášet.
  • Parní mop 2 v 1 v sobě skrývá ještě ruční jednotku, díky které se s párou dostanete hlouběji do zákoutí vaší domácnosti a do míst, kam se s celým mopem nedostanete.
  • Parní čistič 3 v 1 je připraven na kompletní úklid domácnosti. Vysaje, vytře pomocí páry, a ještě se s ním dostanete všude díky ruční jednotce. Čistič zvládne být vysavač a parní mop v jednom, takže vysává a vytírá pomocí páry najednou. Taky můžete ale pouze vysávat nebo používat páru.
  • Důležité parametry a funkce

  • Objem nádoby na vodu je u každého modelu jiný, pohybuje se to však mezi 330-730 ml. Modely s vysavačem mají i nádoby na prach, ty mají až 1 l objemu.
  • Ovládání parních mopů i čističů je velice intuitivní. U nižších modelů, které mají pouze funkci parního čistění, si uživatel nastaví intenzitu produkované páry. U vyšších modelů s vysavačem, zvolíte mezi tím, jestli chcete vysávat nebo vytírat či oboje a následně ještě zvolíte intenzitu páry.
  • Cyklonové vysávání s kvalitním filtrem vám umožní naprosto hygienicky vyprazdňovat nádobu s prachem. Stačí stihnout tlačítko a vysypat prach do koše bez toho, abyste se ho dotkli. Vhodné je tedy i pro alergiky.
  • Vodní filtr pomáhá filtrovat minerály obsažené ve vodě, které jinak snižují účinnost parního čističe.
  • Bohaté příslušenství pro jednodušší úklid

    Parní mopy jsou vybaveny širokým množství příslušenství, které vám umožní vyčistit jakoukoliv část domácnosti. V balení naleznete kartáče, trysky, textilie, hadice a podobné pomocníky, kteří vám zaručí čistý a zdravý domov.

    Podrobné vyhledávání

    Cena

    Řadit podle

    vzestupně sestupně

    Další filtry

    Zobrazit více

    Zobrazit méně

     

    Filtr skladu

    30 produktů
    2 stránky

    Položek na stránku:

     
     

    Parní mop 2v1 PERFECT CLEAN CP2000

    Parní mop 2 v 1 Concept CP2000 nic nezastaví. Vyčistí tvrdé podlahy i koberce a díky bohatému příslušenství i skleněné povrchy, koupelny, dřezy, baterie, čalounění nebo např. pneumatiky aut. Horká pára zahubí až 99 % bakterií.

    2 199 Kč 

    s DPH

    Parní mop 2v1 CP2010

    Parní mop 2 v 1 Concept CP2010 nic nezastaví. Vyčistí tvrdé podlahy i koberce a díky bohatému příslušenství i skleněné povrchy, koupelny, dřezy, baterie, čalounění nebo např. pneumatiky aut. Horká pára zahubí až 99 % bakterií.

    1 799 Kč 

    s DPH

    Parní mop Perfect Clean CP2110

    Parní mop Concept CP2110 je vhodný na všechny tvrdé podlahy a díky speciálnímu kluzáku i na koberce. Do 30 sekund promění vodu v nádržce na horkou páru, která dezinfikuje a současně zahubí až 99 % bakterií.

    1 199 Kč 

    s DPH

    Parní čistič PERFECT CLEAN CP1010

    Parní čistič CP1010 využijete k úklidu celé domácnosti. Díky horké páře odstraní až 99 % bakterií a úklid s ním je rychlý, vysoce efektivní a zároveň šetrný k životnímu prostředí.

    1 199 Kč 

    s DPH

    Parní mop CP2100

    Parní mop Concept CP2100 je vhodný na všechny tvrdé podlahy a díky speciálnímu kluzáku i na koberce. Do 30 sekund promění vodu v nádržce na horkou páru, která zahubí až 99 % bakterií.

    1 099 Kč 

    s DPH