Keramické rychlovarné konvice

Keramické rychlovarné konvice

Keramické rychlovarné konvice

Keramické rychlovarné konvice Concept se vyznačují svým jedinečným designem, velikostí a kvalitním zpracováním. Předností konvice je, že v ní uvaříte vodu a zároveň ji můžete využít jako klasickou konvici na servírování čaje.

Objem konvice

Keramické konvičky jsou různých velikostí, takže při vybíraní myslete na to, kolik vody většinou potřebujete na jedno zapnutí uvařit. Platí, že z 1,5 l uvařené vody naservírujete 6 šálků.

  • Keramická rychlovarná konvice 1 l
  • Keramická rychlovarná konvice 1,2 l
  • Keramická rychlovarná konvice 1,5 l

Příkon konvice

Příkon konvice určuje, jak rychle je konvice schopna vodu uvařit, a kolik elektrické energie spotřebuje. Příkon Concept keramických konvic se pohybuje v rozmezí od 950 - 1 350 W. Menší konvice mají menší příkon a naopak.

Designové využití

Keramické konvice Concept mají designový a moderní vzhled, takže se hodí nejenom na chatu, ale taky do moderní domácnosti. Její chytrým prvkem je to, že je možné konvici používat jako tu klasickou čajovou konvici. Návštěva ani nerozezná, že nalíváte rychlovarnou konvicí.

Bezpečnost nade vše

Konvice je vybavena dvojnásobným bezpečnostním systémem, který vám zaručí automatické vypnutí po dosažení bodu varu nebo při zapnutí prázdné konvice. Součástí jsou také protiskluzové nožičky, které nedovolí vaší konvici cestovat po lince.

Plně otočná základna

Konvici na základnu položíte z jakéhokoliv úhlu a nemusíte s ní nekonečně hýbat, dokud nezapadne do správné polohy.

Zajištění víka proti vypadnutí

Používáte-li konvici na nalévání čaje u stolu, nemusíte se bát, že by vám přitom vypadlo víko. To je opatřené zajištěním, které víko přidrží bez vaší pomoci. Zároveň ale jde jednoduše vyndat, když potřebujete do konvice dolít vodu.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

7 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Rychlovarná konvice 1,5 l RK0020

Keramická rychlovarná konvice RK0020 osvěží svým stylem každou kuchyni a dodá ji nádech Orientu. Je vyrobená z kvalitní keramiky, osazena značkovým konektorem STRIX a své využití najde i jako klasická konvice při servírovaní čaje přímo na stůl.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,5 l RK0040

Keramická rychlovarná konvice RK0040 Concept o objemu 1,5 l se dvěma šálky a podšálky. Je osazena značkovým konektorem STRIX a můžete ji využít jako klasickou konvici při servírování svého oblíbeného čaje přímo na stůl.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,0 l RK0060

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0060. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,0 l RK0061

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0061. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,0 l RK0062

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0062. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1 l RK0010ne

Rychlovarná konvice Concept RK0010ne se stane ozdobou každé kuchyně. Je vyrobena z kvalitního keramického materiálu a nabízí objem 1 l. Disponuje dvojnásobným bezpečnostním systémem, značkovým konektorem STRIX a skrytým topným tělesem.

799 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,2 l RK0050

Keramická rychlovarná konvice GOLF RK0050 v designu golfového míčku působí velmi elegantně. Disponuje objemem 1,2 l, značkovým konektorem STRIX a můžete ji použít i jako klasickou konvici při servírování svého oblíbeného čaje přímo na stůl.

799 Kč 

s DPH