Pomocníci do kuchyně

Pomocníci do kuchyně

Designové linie Concept

Rádi byste si sladili všechny spotřebiče do jedné barvy či materiálu, ale nechce se vám chodit po obchodech a všechno do detailu srovnávat? Nemusíte, a to díky našim spotřebičům z designových linií Concept, které se k sobě dokonale hodí. Stačí si jen vybrat designovou linii a potom dané modely spotřebičů, sladěnost je zaručená.

Jaké designové linie spotřebičů nabízíme?

Designová linie Black, jak už název napovídá, je zahalená celá v černém. Dominuje jí černé sklo, které vaši kuchyni dodá na luxusu a elegantnosti.

Designová linie White vaší kuchyni dodá lehce studený tón, který ale zapříčiní svěžest a vzdušnost. Bílé sklo potrhne ve vašem domově minimalismu, ale zároveň dodá neskutečný šarm.

Designová linie Sinfonia patří mezi světlejší řady spotřebičů, jejichž hlavním prvkem je nerez doplněná o černé detaily. Sinfonia patří mezi řady s nejširším portfoliem spotřebičů.

Designová linie Titania vás obklopí tmavým nerezem s jemností černého skla. Spotřebiče představují jednoduchý a jemný styl hodící se téměř do každého designu vámi navržené kuchyně.

Designová linie Retro nabízí závan starší doby, kterým si můžete vyplnit své chaloupky, ale i byty, které chcete ladit do retra. Vybírat můžete z červené, černé, béžové a bílé barvy.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala s designovými spotřebiči z různých řad? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Designová linie White

Zahalte svou kuchyň do ledově bílé, která dodá vašemu domovu jemnost a svěžest, a doplňte si ji o spotřebiče Concept z designové linie White v provedení bílého skla.

Jaké spotřebiče si z designové linie White mohu pořídit?

V designové linii White naleznete všechny spotřebiče, které jsou v kuchyni zapotřebí. Lednice, digestoře, varné desky nebo trouby nejdete rovnou v několika modelech, taky ale narazíte na malé spotřebiče, jako jsou rychlovarné konvice nebo topinkovače, které podtrhnou design vaší kuchyně.

Americké lednice dvoudveřové, třídveřové a čtyřdveřové se stanou vaším největším parťákem v kuchyni, kde budete skrývat ty největší pochoutky pro váš žaludek. Vyberte si tu, která má dostatek prostoru a funkce, které vám usnadní práci.

Elektrické trouby v bílém provedení jsou doplněny o světle nerezové prvky, které k sobě přirozeně ladí. Rozhodovat se můžete mezi moderním dotykovým displejem a klasickými otočnými knoflíky.

Mikrovlnné trouby vestavná se může pyšnit svým intuitivním dotykovým ovládáním a možností se perfektně sjednotit s elektrickou troubou, kterou můžete mít vbudovanou pod tou mikrovlnnou.

Varné desky plynové a indukční jsou nepostradatelným spotřebičem do každé kuchyně. Plynová deska je moderní a krásný kousek, který dodá kuchyni na osobitosti a indukční deska naopak zapadne do kuchyně, jako by tam nebyla. Funkčně jsou obě skvělé, záleží pouze na vaší preferenci.

Digestoře komínové a výsuvné zneškodní i minimum páry, který během vaření vytvoříte. Mezi komínovými a výsuvnými se rozhodujte podle velikosti kuchyně, máte-li kuchyň větší sáhněte po komínových digestořích a v případě malé kuchyně si skvěle postačíte s výsuvnou. Ty určitě patří mezi ty méně nápadné, což neplatí pro komínové, které se stanou královnami kuchyně. Nemusíte mít ale strach, jejich moderní provedení se vám bude líbit.

Rychlovarné konvice plastové a nerezové potřebují taky ladit k vaší kuchyni, a proto v našem sortimentu naleznete jemně bílé konvice, které váš design perfektně podpoří.

Topinkovače, odšťavňovače a kuchyňské váhy, to jsou další malé spotřebiče, které si můžete vybrat v bílé barvě a sladit je se zbytkem spotřebičů. Nemusíte se ostýchat je ponechat na kuchyňské lince, protože budou ozdobou vaší kuchyně.

Konfigurátor kuchyní

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s bílými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Nedokážete si představit, jak by vaše kuchyně vypadala v kombinaci s bílými spotřebiči? To vůbec nevadí. Připravili jsme pro vás konfigurátor kuchyní, ve kterém si můžete zvolit typ designové řady spotřebičů, barvu kuchyňských skříněk, kuchyňské desky, podlahy i obkladů. V plánovači si můžete hrát a kombinovat, dokud se vám vaše vysněná kuchyň nebude stoprocentně líbit.

Pozn.: Odstín bílého skla se může z technologických důvodů u jednotlivých spotřebičů lišit.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

32 produktů
2 stránky

Položek na stránku:

 
 

Kuchyňský robot 1200W ELEMENT RM7010

Kuchyňský planetární robot Concept RM7010 ELEMENT s příkonem 1200 W se stane univerzálním pomocníkem v každé kuchyni. Kovové tělo vč. vnitřních převodů jsou zárukou dlouhé životnosti a díky bohatému příslušenství nabízí opravdu široké využití.

6 499 Kč 

s DPH

Odšťavňovač šnekový WHITE LO7066

Se šnekovým odšťavňovačem 3 v 1 LO7066 připravíte čerstvou šťávu, smoothie i studený dezert. Velký plnicí otvor pojme i celé plody. Díky dvoufázovému procesu odšťavňování získáte maximum šťávy a minimum odpadu.

5 999 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO2050

Digitální sušička ovoce Concept SO2050 s výkonem 500 W disponuje 6 nerezovými síty, plynulou regulací teploty a časovačem, dotykovým ovládáním a rovnoměrným sušením bez nutnosti prohazování plat.

3 499 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO2020

Sušička ovoce RAW FOOD Concept SO2020 se speciálními RAW tácky umožňuje regulaci teploty od 35 – 70 °C. Je vybavena 9 transparentními platy, LED displejem, časovačem a ventilátorem pro rovnoměrné sušení.

1 999 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO2030

Sušička ovoce Concept SO2030 s příkonem 520 W disponuje 7 transparentními platy, digitálním ovládáním, plynulým nastavením teploty od 35 – 70°C, časovačem a ventilátorem pro rovnoměrné sušení.

1 999 Kč 

s DPH

Domácí pekárna PC5520

Pekárna chleba Concept PC5510 s příkonem 550 W nabízí 12 přednastavených programů, možnost odloženého startu a funkci KEEP WARM pro udržení teploty. Vybírat můžete ze 2 velikostí bochníku a 3 stupňů propečení kůrky.

1 799 Kč 

s DPH

Smoothie maker SM3391

Univerzální mixér SM3391 zastane práci několika různých spotřebičů. Připraví smoothie, pomazánky, přesnídávky, naseká ořechy, maso, nadrtí led, umele kávu, mák i koření. S příkonem 700 W zvládne vše na jedničku.

1 699 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice s regulací teploty 1,5 l Salt & Pepper RK3300

Digitální rychlovarná konvice RK3300 je vybavena regulací teploty a inovativním povrchem Cool Touch, díky kterému se nespálíte. Disponuje objemem 1,5 l, kvalitním konektorem STRIX a praktickou funkcí Keep Warm pro udržení teploty vody.

1 499 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice s regulací teploty 1,7 l RK3170

Dvouplášťová rychlovarná konvice RK3170 je vybavena regulací teploty a inovativním povrchem Cool Touch, díky kterému se nespálíte. Disponuje objemem 1,7 l, kvalitním konektorem a trojnásobnou bezpečnostní pojistkou.

1 399 Kč 

s DPH

Vakuovačka VA0010

Vakuová svářečka fólií Concept VA0010 prodlouží životnost vašich potravin. Součástí balení je 10 vakuovacích sáčků.

1 399 Kč 

s DPH

Napěňovač mléka nerezový NORDIC bílý NM4100

Napěňovač mléka Concept NM4100 s příkonem 500 W nabízí 3 provozní režimy a 2 vyměnitelné metly. Je vhodný na přípravu Latté, Cappucina, Frappé i horké čokolády. Disponuje kvalitním konektorem STRIX a vnitřním nepřilnavým povrchem pro snadnou údržbu.

1 199 Kč 

s DPH

Sušička ovoce SO1020

Sušička ovoce GOBI Concept SO1020 vyniká tichým provozem a nabízí 9 sušicích sít, plynulou regulaci teploty sušení od 35 do 70 °C, ventilátor pro rovnoměrné sušení a bezpečnostní pojistku proti přehřátí.

1 199 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,5 l RK0040

Keramická rychlovarná konvice RK0040 Concept o objemu 1,5 l se dvěma šálky a podšálky. Je osazena značkovým konektorem STRIX a můžete ji využít jako klasickou konvici při servírování svého oblíbeného čaje přímo na stůl.

999 Kč 

s DPH

Smoothie maker SM3380

Smoothie maker ACTIVE SMOOTHIE Concept SM3380 s příkonem 500 W umixuje díky své síle jemné a sametové smoothie. V základní výbavě najdete černou a bílou láhev o objemu 570 ml a menší, 400 ml. Smoothie maker i láhve můžete vybírat z 6 barevných variant.

999 Kč 

s DPH

Rychlovarná konvice 1,0 l RK0060

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování včetně značkového konektoru STRIX jsou hlavní předností keramické konvice RK0060. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

999 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2060

Topinkovač Concept TE2060 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

999 Kč 

s DPH

Topinkovač WHITE TE2051

Topinkovač Concept TE2051 z designové linie WHITE je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

899 Kč 

s DPH

Lis na citrusy CE3530

Lis na citrusy Concept CE3530 je vybaven 2 lisovacími kužely pro lisování všech druhů citrusů, nerezovým sítkem a praktickým protiodkapovým uzávěrem.

899 Kč 

s DPH

Ruční mixér SR3300

Ruční šlehač Concept SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 rychlostí a funkci Pulse pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Je vybaven nerezovými šlehacími metlami, hnětacími háky a ponorným mixovacím nástavcem.

899 Kč 

s DPH

Tyčový mixér 600 W TM4721

Tyčový mixér Concept TM4721s příkonem 600 W se stane díky širokému příslušenství praktickým pomocníkem v každé domácnosti. Je osazen kvalitním nerezovým nožem a nabízí 11 rychlostí s plynulou regulací.

899 Kč 

s DPH